- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
hellomi
tag
válasz pepetech #1080 üzenetére
Egy total nap vegen, mikor ujra toltore teszem, akkor mar altalaban 20% korul van az akksi. Mikor megvettem, az elso par heten ilyenkor merult kb 50%-ra.
Kb 1 honapja csinalja mostmar ezt, szinte naprol-napra jobban romlik a helyzet.
Londonban elek, nem hiszem, hogy a tererovel lenne gond.
Illetve hangsulyozom, semmi nem valtozott a felhasznalasi szokasokat illetoen, ugyanazok az appok, ugyanannyit, ugyanazon a helyen, ugyanaz a napi rutin.
Ugyanez volt 1 honapja is, 2 honapja is, meg mikor megvettem is.Az elso kepen jol latszik a bajom, kb 3kor vettem le toltorol, 11 ora van, es 20% korul vagyok. Anno ennyi ido alatt ez sokkal tobb volt.
ASUS ROG B450-F Strix | AMD Ryzen 7 5700G | Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR4 | eVGA RTX 2080 Super XC | Samsung 970 Evo Plus 500GB | Corsair RM750x | NZXT H510i White | ID Cooling SE-224-XT White | Samsung CHG90 49" | Apple Macbook Air M1 |
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest