Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
saca23
aktív tag
Hello mindenkinek. Tegnap óta tulaja vagyok egy 13 pro maxnak kék szinbe. 12 év android után fura sokminden hirtelen , de nem mondanám ,hogy rossz. Akumlátor nagyon durva tényleg pl. Ti milyen bilentyüzetet használtak? Nekem a gyári elég fapados és kicsit kényelmetle is. Csengőhangok beállításhoz valami normális alternatívàt tud valaki? Valamint a Volt-e-ét hol kapcsolok be , vagy itt az automatikus? A válaszokat előre is köszi😉
-
raltenwerth
újonc
válasz
raltenwerth #2430 üzenetére
Of course I'm a new user. I have nothing to do with Kajak
-
kory24
őstag
válasz
SoldierL #2647 üzenetére
Pl ez működik az említett Smart Life alkalmazásban: BlitzWolf BW-SHP6 Pro
De biztos sok más típus is, csak nekem ilyen van azért írtam ezt.
-
-
Hovi
aktív tag
válasz
SoldierL #2639 üzenetére
Bár én nemtom mennyi az aksim (nemtom, nem néztem még soha), de akit zavar használjon okoskonnektort vagy okoselosztót. Én két naponta töltöm esténként. Lefekvéskor okoselosztó bekapcs. Ha a teló eléri a 100%-os töltöttséget (IOS parancsok rulez) akkor pedig az okoselosztó kikapcs.
-
joey04
titán
-
martin1369
aktív tag
Nekem is lement 2 hónap után 99re és én elég rendszertelenül töltöm mivel 3 műszakban dolgozok.Munkanapokon Blitzwolf,pihenőnapokon gyári 18 wattossal töltöm.Arra odafigyelek én is hogy töltés közben ne használjam(arra ott van addig az “olcsó” Samsung
) illetve 20% környékére nagyon ritkán engedem.Illetve most hétfőn leteszteltem a Balatonba simán bírta a víz alatti videózást is.
-
Sordoran
addikt
válasz
SoldierL #2637 üzenetére
Ami kimaradt leírásból: hétköznap naponta töltöm, többnyire 50% fölött van még ilyenkor, picivel alatta (40-50% között). Van parancs beállítva, hogy ha 90% fölé ér töltés jelezze, ha eszembejut ilyenkor le is veszem, heti 1x megy fel esetleg 100%-ig. Hogy ez segít-e azt nem tudom, ártani nem árt érzésem szerint. Persze ez a töltöttség is olyan, hogy egyik nap 90%-on leveszem, használom és 85%-re esik, másnap 100%-ról levéve ugyanennyi hazsnálat csak 99%-ig meríti.
Ha most leesne az akku állapot 99%-ra biztos zokon esne, de nem paráznék. Sőt, itteni tapasztalatok alapján ha most esne le 9 hónap után 99%-ra, nem lenne meglepő ha újabb 9 hónap múlva már csak 95% lenne, mivel nem egyenletes a dolog. Úgyis a valós akku kapacitás számít, ez a százalék csak egy támpontot ad. -
Slash20
tag
válasz
SoldierL #2639 üzenetére
Dehoogy, azért ott még nem tartok
Ha estére merül le, 8-9kor felrakom, kb 11ig feltölt, le tudom venni, addig fent vagyunk általában a feleségemmel. Nem volt még példa hogy nagyon későn kellett volna felraknom, általában munkahelyen szoktam napközben megoldani. Mondjuk a Te verziód engem is jobban aggasztana:/ Kollégám 12PM-a 82%on van, 1,5 éves, ugyan akkor vette mint a párja neki meg 98%. Sok minden befolyásolhatja, (elvileg még a hőmérséklet is) de rájöttem hogy hiába óvom meg vigyázok rá, van egy természetes elhasználódása az akkunak, ha nem lenne ott a menüben ez az opció, nem lenne idegeskedés
-
Slash20
tag
Én tavaly október végén vettem a 13 pro-t, szinte alig használom (3 napot simán kibír) 15-20% között rakom tölteni, éjszakára nem szoktam rajtahagyni, figyelem hogy ha 100% akkor leveszem. Amit adtak hozzá kábelt, valamint gyári adaptert használok. Erre két napja lement 99%-ra. Nagy drámát éltem meg:/ De nyugtatom magam hogy úgy is sokáig megtartom, és előbb-utóbb úgy is lement volna. (De picit bosszant hogy van akinek több mint 1 év után is 100 volt/van).
-
Sordoran
addikt
válasz
SoldierL #2635 üzenetére
Nincs teljesen biztos módszer, szóval senki nem tudja 100%-ra mondani, de a gyári a legjobb, majd a jó minőségű külső partneresek is megbízhatóak. Nekem október óta van meg a készülék (9 hónapos), és még 100%-ot ír. Fele-fele arányban a gyári kábellel és egy Baseus adapterrel töltöm (ez tudja a 27W-ot), vagy egy eredeti Magsafe-el. Mikor töltőn van nem szoktam használni, maximum megnézek valamit rajta 1-2 perc alatt.
-
SoldierL
senior tag
Ez elég elszomorító, direkt ezért rendeltem egy másik gyári töltő adaptert, hogy minél tovább tartsam a 100-at. Tegnap bementem az emaghoz és kérdeztem amit tőlük rendeltem korábban PD 20w-os adaptert, hogy mennyire jó minőség. Azt mondták nem a legjobb de ha gyári a kábel nem lesz gond. Most akkor mondjam vissza a megrendelt gyári adaptert és töltsem a PD 20 w+ gyári kábellel?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Joachim21 #2633 üzenetére
Nekem is 100% volt ,csak újra raktam a rendszert (vissza 15.5) - mindjárt lejjebb is ugrik
15.6 -nak elég volt egy kevés idő - sztem ő vágta jobban szét a kapacitást mert tűzforro volt vele a telefon ,15.5-el már semmi melegedés és minden a régi.Jön a szokásos Apple politika ,lassulnak az eszközök ,még a 13-as széria is.
-
-
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! 2 hónap alatt az akkumulátor maximális kapacitása lement 99%-ra. Ez természetes? június 4-én lett vásárolva. 13 pro max.(telekom)
-
mrThomi
addikt
válasz
LosBlancosRM #2624 üzenetére
Előre és visszalépés nekem nem sikerült androidon. Ugye ha a gesztusvezérlést használod ott csak visszalépés van. Ios-on a chrombe bal alul van egy <-- | --> nyíl amivel lehet előre, hátra vezérelni
-
Richie86
senior tag
Sziasztok!
Csatlakozom a topikhoz, mivel a feleségem tegnap óta büszke tulajdonosa egy sima 256-os 13 Pro-nak. (bocsi, hogy ide, de saját topikja nem volt). Valamint azért is, mert én jelenleg 11 Pro-t használok, de pár hónapon belül elképzelhető, hogy én is 13 Pro-ra váltok, de szeretném még megvárni a 14-es szériát.
-
petya2012
őstag
Sziasztok
Beléptem egy 256-os ezüstel.Azt szeretném kérdezni,hogy mire kell feltétlenül figyelnem,töltés,stb??Meg hogy mik azok az appok amik szükségesek és hasznosak?
köszi a segítséget
-
mrThomi
addikt
válasz
LosBlancosRM #2618 üzenetére
Androidon azt hiszem ilyenre egyik böngeszö eseteben sincs lehetöseg bar ott is csak chrome-ot hasznaltam. Az ios-ba van olyan lehetöseg hogy elöre majd vissza lepjek amennyit akarok. Mindegy, böngeszö ügyben nincs akkora elvarasom, csak zavart engem is hogy chrome nem tud parancsikonokat kitüzni a föoldalra
-
mrThomi
addikt
válasz
Dr_Senkihazi #2617 üzenetére
Megneztem neked, es safarival lehetseges a fökepernyöhöz adas, akar oldalankent is, majd mappaba rendezve a föoldalon. Ez kezdesnek nekem sem rossz, meg a jelszavaimat is at tudja hozzni chromebol viszont a konyvjelzokez sajna nem.
anno hasznaltam egy gwa 2-t egy iphone xr-el es ha jol emlekszem az ekg, hivas es uzenetkre valo valaszolas az oran nem mukodott viszont ahogy irtad az ertesitesek es a teloval a kapcsolat kifejezetten jo volt, talan jobb is mint egy samu teloval. Xiaomi band 5-el is hasznaltam sokaig es ott sem volt semmi gond, de ha tenyleg minden funkciot hasznalni akarsz akkor apple watchot kellene venned
-
TechN7ne
nagyúr
Visszaraktam a 15.5-öt le is ugrott 99%-ra az akkumulátor kapacitás
Szépen tartotta a 100%-ot Október óta . -
LosBlancosRM
őstag
válasz
mrThomi #2612 üzenetére
Addig örülj, amíg nem használtál.
Opera, illetve a RedApp ami egész jó böngésző. Sajnos az ios bugot, hogy ha pl MA-n megnyitom mondjuk a 10. cikket, majd visszalépek, akkor a lap tetejére megy, azt eddig csak az Opera tudta kiküszöbölni. De ez meg ha új lapon nyit valamit, akkor nem tud visszalépni(Safari egyetlen jó tulajdonsàga, hogy visszalép, nem pedig kezdőlapot tölt. Más böngésző nem tudja ezt)
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
Tibee86 #2611 üzenetére
oldalankét parancsikonnak?tehát ha én egy 8-10 oldalt szeretnék,egy mappában ikonként,azt a szafari tudja?
annyira berögzödtek droidos dolgok,hogy nehezen állok át kicsit,de meggyözött a telefon,van még 2 napom a 14 napos elállásbol,de ez nálam marad tuti@mrThomi...
akkor megy a levesbe a telefonnal együtt,amugy sem szerettem az 1-2 napos üzemidöt.veszek valami mi-t vagy xiaomit. -
-
saca23
aktív tag
Nem tudja valaki ,hogy a 13 pro max Huawei watch gt2-vel szinkronizál müködik rendesen minden, hanghívàs , èrtesitèsek, fitnesz funkciók , èrdekelnènek engem.
-
mrThomi
addikt
válasz
Dr_Senkihazi #2604 üzenetére
Ilyen alap dolgokat ne várj az ios-tól
Van egy chrome javasolt webhelyek widget, ott a legtöbbet használt ikon jön mindig be, de ennyi. Sokszor nem értem hogy már 16-nál jár de mi fejlődött ? Valamelyik nap bekapcsoltam az ipod touch gen3-amat kivancsiságból, de pár menübeállítason kívül nekem ugyan az minden.
Hívás és az egészség dolgok nagy része azt hiszem nem fog müködni, de galaxy watchal már rég próbáltam. Azt hiszem az üzenetekre sem fogsz tudni válaszolni, de ebbe nem vagyok már biztos. Ha teheted használj hozzá inkább apple watch-ot, 5-től már egész jól használható, nekem watch 6-os van most hozzá. -
huan
őstag
Sziasztok,
A mobilnetem valamiért mindig belassul (nálunk csak 4G van csak, de eddig nem volt így), majd reset után egy ideig gyors, majd újból dög lassan tölt be mindent.
Tapasztaltatok ilyet? (az adatkeret nincs elfogyva)
(Yettel, 13PMax, iOS15.6) -
Dr_Senkihazi
aktív tag
ujabb 2 apróságot kérdeznék,bár nekem fontos lenne.
-androidon megszoktam,hogy a fontosabb,általam sürübben használt weboldalakat kiraktam kezdölapra,egy mappába parancsikonként,nem szeretem telefonon a könyvjelzöket használni.itt erre valami megoldás?
-a másik,van egy galaxy watch active2-öm,és szuperül kommunikál az órával (söt,mintha jobban megjönnének az értesitések mint a samsungrol) de hivást nem tudom rajta felvenni (pontosabban van felvevö gomb,de de atelefonon szolal meg a hang).
valami engedély kellhet neki,vagy ne várjam hogy müködni fog?
köszi -
pamesz
tag
Sziasztok! Pitaka magez pro tokot lehet valahonnan szerezni Magyaroszágon? 13 pro max-ra keresném, de sehol nincs készleten. Hátha tudtok segíteni. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legdrágább, legnagyobb, legtöbbet tudó iPhone bizonyos szempontból túlzás, de akinek nem kell egy ekkora batár, annak a Pro verzió is pont meg fog felelni.
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest