Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
válasz
benczeb
üzenetére
nem érint, de érdekel, hogy mi volt rá a megoldás ? végigolvasva a threadet nem látok rá semmit...
nemrég nem családi megosztásban (saját) icloudban törölve az eszközt, nem történt semmi az eszközzel. külön az eszközön kellett mindent IS kitörölni, meg kijelentkezni az icloudból. nem hasonló itt is a helyzet ?
-
benczeb
aktív tag
Itt is felteszem a kérdést, eredetileg az iPhone topikba küldtem.
Sziasztok! Néhány hete kérdeztem a family sharing lehetőségről, a gyereknek hoztam létre egy apple id-t, és mivel 5 éves, én vagyok a szervező a családban, ő pedig gyermek, és nem lehetőség, hogy nem része egy családi csoportnak.
Ma megkapta a várva várt iPadet, bejelentkeztünk az Ő accountjával, és bár nem osztom meg az én 6S készülékem lokációját vele, a Lokátor alkalmazásban az Ő iPadjén feljön az én iPhone 6S készülékem, és ami horror, hogy tudja törölni, vagy legalábbis a gomb ott van.
Mit csinálok rosszul? Lehetséges, hogy a gyerek apple id account törölni tudja egy családi megosztásban résztvevő személy telefonját????
Aki használja a family sharing funkciót, megnézné, hogy a gyermek eszközén a Lokátor appban a felnőtt(ek) eszközei listázva vannak-e, és ha kiválasztja, van-e legalul pirossal törlés v eltávolítás opció?
Köszönöm! -
-
Tewe013
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Matt, tehát érdes.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Mi az, hogy nem sima?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem sima a 13 Pro és Pro Max hátulja, így eleve nem értem, hogy miért lehet hozzá kapni fóliát. Soha az életbe nem fog normálisan rátapadni…
-
ForRedGlory
félisten
Valaki használ esetleg valamilyen minőségi hátlapi üvegfóliát? Tegnap vettem egy ilyen csodát, de ez valami hányadék. Még szerencse, hogy hátul van és nem látom folyamatosan, mert már régen letéptem volna.

Konkrétan tudok mintákat rajzolni rá, pedig már 1 napja rajta van. Gondolom nem tapad rá mindenhol normálisan és ahol megnyomom, ott sötétebb lesz (véglegesen)...
-
trblaise
tag
Sziasztok!
Az elmúlt napokban vettem észre, hogy a rendelkezésre álló szabad hely a telefonban (Settings - General - About - Available) adott napon belül tud akár 6-7 GB-ot is változni. Az iPhone storage menüponton belül nem látok változást az appok méretében. Ez valamilyen rendszerszintű háttérfolyamat lehet? Az érdeklődésemet pusztán kíváncsiság hajtja, mivel nagy jelentősége nincs számomra, hogy épp 83 vagy 90 GB szabad tárhely van a telefonon.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
ha spórolni szeretnétek, akkor ha telefonnal együtt veszitek, 100 forinttal olcsóbb

én csak backupnak rendeltem, de nem tetszik mert kicsit bulky (Pitaka tok 15 ezer volt alzánál mikor rendeltem, szóval ahhoz hasonlítottam, úgyhogy nem túl fair összehasonlítás) -
ForRedGlory
félisten
Ma vettem hozzá 990 Ft-ért egy ilyen tokot. Meglepően baromi jó minőségűnek tűnik. Simán van olyan, mint a spigen crystal clear tokjai.
-
ricogsm
őstag
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Megnyugodtam, hogy nem velem van baj ,ha fektetett telefonnal készítem is a videókat ?!
mikor mások videót készítenek mind állítva.
most akkor melyik a sztenderd ? -
Naya
csendes tag
Sziasztok! Tapasztalt valaki olyat a legutóbbi frissítés óta, hogy eltűnt a zárolási hang?
-
GoldhandRent
őstag
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
a fenykepeknel ugyan ez
xiaomi telefonjaim 2015 ota tudtak, hogyha lockolva van allora, de kepeket nezegetek, akkor elfektetve o is ugy tesz.
Lehetne a lock is 2 fele, ugy ahogy a wifi/bt kikapcsolas 🥲 -
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
ja értem. én nem szoktam kikapcsolni a forgatást szóval passz.
-
LosBlancosRM
őstag
Ha Samsungon lockolva volt az automatikus forgatás(engem zavar pl ha ágyban nyomkodom és elforog), de ilyenkor ha oldalra fordítottam a telefon, az alsó sarokban bejött egy kis ikon, amivel fekvőre lehetett váltani. A rendszert nem változtatta meg, maradt lockolva, ha kiléptem a videóból, visszafordult egyenesbe. iOS-en kapcsolgatni kell a vezérlőközpontban.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Samsungon volt egy gomb ami felvillant, ha akartam fekvő nézetre váltott.
Most nem értem. iOS-en is fekvőre vált, és nem csak felvillan egy gomb. plusz ha elfordítom akkor is. -
Tewe013
őstag
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Pixelen szintén elég jó kis feature volt, iOS 16-ban simán behozhatná az Apple is.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
a videók mièrt nem írják felül az álló nèzetet, droid tudja)
ezt a baromságot droidon hol lehet kikapcsolni?
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
GoldhandRent
üzenetére
Fú, ne is mondd.
Nem olyan rég arról volt szó, hogy nem lesznek kukik, de azóta több lett. Hiába fogadom/ nem fogadom el, újra kéri.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Mi a baj vele? Szerintem sokkal használhatóbb, mint a gyári. 3 hibája van szerintem, de azok a gyári ak is: lassú ékezetek, minden ékezetes betű ott van, amit a magyar nem is használ, viszont a kettőspont és társai nem jönnek elő, csak menüből.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
icecave
üzenetére
Szerintem az automatikus elforgatást nem tudja kezelni megfelelően a rendszer. Többször èszrevettem már, hogy ha bekapcsolom, megnèzem amit akarok(nem èrtem, hogy a videók mièrt nem írják felül az álló nèzetet, droid tudja), majd kikapcsolom a forgatást, akkor bugol pár dolog. Swiftkey normálisan működött eddig, de tegnap akartam adni mègegy esélyt a gyárinak… Hamar visszatiltottam a gyárit, ez lett az eredménye.

-
GoldhandRent
őstag
válasz
Tibee86
üzenetére
nálam a Safari + bármilyen oldal, amin cookie-k vannak:
alul van a cookie elutasítás (többnyire) és felhúzza a böngészőnek a lapválasztó sávját, mikor rányomnál xd baszott idegesítő
de inkább az az idegesítő, hogy terhel a kibebaszott cookiekkal minden retkes oldal...
"cookie beállítások elmentve" ja, a következő látogatással meg újra megkérdezi.. nagyon el van mentve -
Tibee86
nagyúr
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Akarod mondani third-party billentyűzet app fehasználói élmény.
-
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Hát ez erősen swiftkey bug…
-
LosBlancosRM
őstag
Felhasználói élmény lvl iOS
-
i400
őstag
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
a filckorong stílusosabb lenne
-
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Ahhoz, hogy ne billegjen kellene a minden oldalra tenni valamit. Ilyen ez, mióta nincsenek sülyesztve a kamerák!

-
ricogsm
őstag
Zöld I13 pro max hoz nem találok zöld Pitaka tokot. Esteleg ti tudtok beszerzési lehetőséget ?
-
válasz
MiniXD55
üzenetére
Nekem azért a kedvencem a Pitaka Air, mert szinte alig érezhető a telefonon. Nyilván nem véd úgy, mint egy bumpszli tok, de esés ellen teljesen jó és ezt tapasztalatból mondom, mert a minap le ejtettem és a sarkára esett (ahogy az szokás) és csak egy kis kopás lett a tokon a telefonnak pedig semmi baja.

Nem szeretem és nem is használok tokot telefonon, de ez most valamiért nagyon bejött.
-
jófejsrác
senior tag
-
Blue meth
senior tag
válasz
Menslee
üzenetére
Igen ezt már az előző telómnál beállítottam, akkor el se indította azokat. Beállítottam utána faszán működött. Most meg 1az1ben költöztem át arról a telóról, minden beállítással együtt. Valami más lesz itt, mert ha meg rányomok arra a számra amit kihagy, akkor simán elindítja. De ez nagyon érdekes, hogy vajon miért csinálja.
-
huan
őstag
Sziasztok,
Ez a két fólia ugyan az? Mit jelent a második nevében a ".tR" ?
Spigen SLIM EZ Fit" Apple iPhone 13 Pro Max Tempered kijelzővédő fólia (2db)
Spigen EZ FIT GLAS.tR SLIM Apple iPhone 13 Pro Max kijelzővédő 2db -
huan
őstag
Sziasztok,
Szilikon, átlátszó magsafe tokot keresek, de az eredetiért nem akarok fizetni húszezret. Használtok rendes mágnessel "szerelt" szilikontokot? (a kínaiak gyenge mágnesesek) -
f3rdzs0
senior tag
Van egy érdekes problémám az optimized battery charging-hoz kapcsolódóan. 2-3 hét után végre elkezdte csak 80%-ig tölteni a telefon magát este (ami jó), viszont elég sokszor nem tölti tovább. Nagyjából amikor folytatnia kéne a töltést inkább csak elkezd merülni.
A kérdésem az, hogy ez azért van mert amúgy is kibírok egy napot így is bőven (szóval nagyon okos az AI és nagyon optimalizál), vagy valami más lehet a baja? Elsőre arra tippelnék, hogy álmomban meglököm a töltőn a telefont és már nincs normális kontaktja. A másik, hogy nem egy 5W Ikea töltővel kéne próbálkozni
Berendeltem egy magsafe töltőt, mert ez megoldja az utóbbi két problémát (plusz szerintem kényelmesebb lesz használni), de gondoltam rákérdezek, hogy nektek ezzel mi a tapasztalatotok. -
pajorgergo
aktív tag
válasz
Homeopatia
üzenetére
Minden névjegynél be tudod állítani egyesével melyikről menjen az illető felé a hívás a neve alatt.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
MiniXD55
üzenetére
Spigen Rugged Armor, nekem ez van 13 Pro-n.
-
Joachim21
őstag
Én Spigen AlignMaster "Glas.tR" fóliát használok, de nekem a notchot is takarja, egyedül a hangszóró rést nem.
Ma volt kis időm, leápoltam a bőrtokot amiben hordom és visszatettem a Spiegen (liquid air) műanyagot. Nagyon meglepődtem a bőr mennyivel jobban tapad a kézhez, sokkal biztosabb vele a fogás. Nem gondoltam, hogy ekkora különbség van a kettő között. -
f3rdzs0
senior tag
válasz
surgery
üzenetére
+1 a részemről is. Nem szerettem a kijelző védőket, a topikban ajánlották és egyelőre nagyon jól teszi a dolgát. A felhelyezés miatt nagy plusz pont, azon felül meg gondolom ugyanúgy működik mint minden üveg.
Az egyetlen negatívum hogy a notchot nem védi, így az látványosabban ott van a szemed előtt. -
MaddeNNNN
addikt
-
surgery
senior tag
Sziasztok egy gyors kérdés Spigen üveg fóliával milyen tapasztalatok vannak?
-
Homeopatia
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja jött meg egy 256 gb os szürke model azóta ismerkedem vele, első Iphone viszont Ipadot 10 éve használok. Van egy nagyon zavaró problémám a kocsi rendszere pár percenként eldobálja a jelet és ha hívásban vagyok meg is szakítja a beszélgetést. Még meg van a régi samsung Note 20 ultram az sose csinál ilyet fél napra vissza tettem hátha a kocsi a probléma de azzal nem produkálja. Volt már valakinek ilyen?
A másik két kártyát használok az egyik e-sim végig olvastam az összes hívatalos leírást de nem találtam olyan beállítást amin hívás elött mind az androidoknál eldönthetem melyik simmel inditok hívást. Sokat járok szerbiába és fontos lenne ha nem megszokásból a mesterséges inteligencia döntené el mivel hívok és nincs kedvem állandóan bele menni a beállításokba, hogy simet váltsak, főleg vezetés közben kegyetlenül nehézkes.
Erre van ötletek?Üdv: Lambi
-
Blue meth
senior tag
Van egy apro kis hiba, nemtudom masnal is volt e mar, de a gyari zenelejtszo rendszeresen atugrik egy szamot egy adott albumrol. Mi az istentol lehet? Kurva idegesito
-
Doki42
őstag
Sziasztok!
Fotókat hogyan tudnám átküldeni család tagjaimnak? Droidosok…
Messenger stb. megy de lebutítja a képeket. Köszi! -
Tewe013
őstag
Nem tudom más márkákon, h van, de Pixelen állítható volt az érzékenysége a gesturenek és, ha 100-ból 1-szer hibázott akkor lehet sokat mondok. Na egyébként nekem pontosan ez a baj, a gyári apple billel, h folyamatosan félreütök, androidon jól beállított GBoardon (számsor, haptic feedback, gyorsabban tudtam gépelni kevesebb hibával, viszont itt marad a gyári, mert a többi nagyon suta.
-
joey04
titán
válasz
Tewe013
üzenetére
maga az android nem úgy kezeli a gesturet mint az ios, nem olyan "biztos" minden márkán ezt tapasztalom. sokkal pontosabb mozdulat kell hozzá. billzet neked is passz, biztos van okosabb droidon.
nekem bőven jó a gyári, nincs olyan amit nem tud és szükségem lenne rá.
bár azt hozzátenném, hogy bármilyen droidos billzeten gyakrabban ütök félre, szóval szerintem lehet nem is a gesture-t kezeli szarabbul, hanem minden érintést. néhány játékban is tapasztaltam, hogy a bábu nem mozdult hátra hiába húztam, iphone-on meg nem volt még ilyen. -
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
samut meg xiaomit. billzet passz gyárit használom, külsőst nem is szívesen használnék, de nincs is rá szükségem.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
mert túl nyitott a rendszer. de hát ez kell a sok nyafogónak. mondjuk legalább stabilan működik ott ahol van, nem úgy mint droidon, hogy vagy 3x kell felfelé pöccinteni mire a rendszer rájön, hogy a főoldalra akarok kilépni pl.
-
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
3rd party appoknál a fejlesztő dönti el, hogy melyiket használja…
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Balról húzod az ujjad jobbra, az a visszalépés. Sajnos a kifinomult ökoszisztéma nem minden appja támogatja, de van olyan is, hogy egy menüpontig igen, utána nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- OLED monitor topic
- Tőzsde és gazdaság
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bár azt hozzátenném, hogy bármilyen droidos billzeten gyakrabban ütök félre, szóval szerintem lehet nem is a gesture-t kezeli szarabbul, hanem minden érintést. néhány játékban is tapasztaltam, hogy a bábu nem mozdult hátra hiába húztam, iphone-on meg nem volt még ilyen.