Hirdetés
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue meth
senior tag
hát én biztos nem nyúlok hozzá, annyira nem rossz szerencsére. inkább idegesítő, mert nem ehhez van szokva az ember. ami mostanában a legjobban idegesít, hogy koppintásra néha nem ébred fel a kijelző, vagy néha ébresztés után se kapcsol be a face ID... zene appon belül még mindig megdöccennek a számok úgy, hogy nem is netről megy a zene mert le van töltve a telefonra meg ilyenek... töltésnél az óra felett mondjuk 79%-ot ír, leveszem töltőről és 81%-et ír fent az akksi
ilyen kis apróságok, de rohadt idegesítőek. -
R a y
senior tag
válasz
Blue meth
üzenetére
Én 15.3.1-en vagyok a 13 Pron. Viszont dilemmában vagyok, mert családon belül kaptam egy régebbi apple watchot (S3), viszont azon olyan watchos van ami megkövetelei az iOS 16ot. Sok mindent olvastam én is, de nem mertem még frissíteni, holott az M1 iPad prón már a iPadOS 16 fut... iPadre már feltettem a ma megjelent 16.3-at, remélem jobb mint a 16.2. De iPhoneon még várok, pedig nagy a kísértés, hisz nem tudom használni az AW-t..
-
Blue meth
senior tag
Én is kurvára megbántam hogy frissítettem 16-ra még ősszel. Egyre több irritáló dolog van. Hihetetlen hogy elcsesződött az iOS az évek alatt. Emlékszem amikor anno megvettem a 4S-t mennyire smooth és fluid volt, semmi bug, most meg lassan ott tartunk mint egy középkategóriás android futna rajta. Nagyon bosszantó. iOS 15-tel hibátlanul futott a teló (sima 13 Pro). Azóta viszont jó pár apró bug van ami rohadt idegesítő egy ilyen értékű telefonnál.
-
laverdadb
tag
hello,
Valaki tud valami "real" megoldást az egyéb tárhely kiürítésére? 60gb-nál járok...
-
Tiger.
nagyúr
Ha valakit esetleg érdekelne, nálam nem jó. [link]
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Akkor vissza kell menni.
-
M_David
tag
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Köszi, akkor nem én voltam láma
ugyanott kerestem ahol másik platformon ki lehetett választani az alapértelmezett böngészős opciót.És azt meg tudom oldani hogy ha messangeren jön kép / videó azt a ne a saját telefonnal készült képeim közé mentse hanem a fajlokba?
-
M_David
tag
Van lehetőség a FB messanger és FB appban küldött linkeket direktben, közvetlenül az alapértelmezett böngészőben megnyitni?
-
M_David
tag
Szervusztok! Hamarosan belépek én is a klubba sok év kihagyás után és lenne egy rövid kérdéscsokrom, amihez szeretném kérni a támogatásotokat.
1) Google Fotókkal tudom szinkronizálni a képeket és videókat is ugye? (Van előfizetve tárhelyem, nem szeretnék plusz apple cloud-ot)
2) Az így Google Fotókba felmentett videókat lejátszák az adroidos eszközök is, melyek hozzáférnek, ugye? (esetleges videóformátum inkompatibilitásra gondolok)
3) Chromecast együttműködés: csak a google fotókból tudok képernyőt cast-tolni, vagy az IOS natív galéria is képes erre? (Esetleg egy 3. alkalmazást használtok erre?)
4) Milyen alkalmazással / programmal érdemes átmásolni időnként a médiatartalmamat Windowsra? (Win intéző, iTunes mellett)Nagyon köszönöm a támogatást előre is!

-
ricshard444
veterán
IOS 11 ota en is belefutok evi 1x, szoval minden fo verzional, ha ugy vesszuk.
Nem erzem akkora problemanak, mint amikor csucskategorias Androidjaim elfelejtettek ebreszteni, lefagytak hivas kozben, nem tudtam felvenni 100bol 5 hivast, a kozelseg erzekelo sosem mukodott megfeleloen es az IOS-hez szokott mozdulatok mellett az Android szeretett par het utan szaggatni es lemaradni a cselekvesekhez kepest. Persze ujra kell inditani heti 1x tudom a valaszt.Lehet nem tokeletes a rendszer es lehet nyafogni, de messze a legjobb lehetosegnek eltem meg megannyiszor.
-
Peat76
őstag
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Nem hinném, hogy egyértelműen ez a probléma oka...Szerintem!
-
LosBlancosRM
őstag
Mai bug: Nem tudtam felvenni a hívást, nem reagált a kijelző.
Maradtam volt 15.7-en.
-
Peat76
őstag
XS Max-on is használtam makró lencsét...
Itt ezt találtam...😃
[link] -
Rotyi
aktív tag
Kupon: AFFCH30
Honey: Automatic Coupons & Rewards Chrome bővítmény találata
BÚÉK! -
huan
őstag
Sziasztok,
Van valakinek ESR kuponja? (nem a megjelölt 50%-os NEW23, hanem másra)
Köszi -
Peat76
őstag
válasz
Imi1981
üzenetére
Nálam már volt párszor, hogy koppintásra nem ébred fel...de ezt az XS Max csinálta régóta...

zool1
Enyém..1 hónapos!
Your iPhone battery's real stats:
MaximumFCC (original maximum capacity): 4519 mAh
NominalChargeCapacity (current maximum capacity): 4435 mAh
CycleCount (number of complete charge cycles): 12 cycles
Relative to when it was new, your battery capacity is 98,14%. -
zool1
őstag
Csak olvasom, olvasom itt a dolgokat. Nekem a fenti hibák (kop-kop) küzöl egyik sem jött elő.

Pedig 1 éve van meg az akksi 100%os. -
Imi1981
veterán
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Ez ,hogy néha nehezen ébred fel a kijelző nekem is előfordult már! Ritkán de előfordult. 16.2- n még nem csinálta.
-
Peat76
őstag
Nekem semmilyen bajom vele, most állt be az üzemidő is..meglepően sokáig bírja, 2 naponta töltöm!
-
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Adjátok el. Ha valami szar, nem kell vele hónapokig szenvedni meg sírni. Meg is érdemled, hogy ennyi bajod legyen. Ott a megoldás: használj mást.
-
LosBlancosRM
őstag
Jó, hogy nem nekem kellett bírni, de nálam a 16.2 az első olyan verzió, ami jobban merül.
Közben előjött megint a nem ébredek fel feature...
-
Tiger.
nagyúr
válasz
sebestyen93
üzenetére
Ez a 16.2 egy nagy kalap szar.
A crohmba sokszor a kereső nem látszik, a Facebook azóta szar, és az időjárás widget is. -
sebestyen93
tag
Sziasztok! Hoztam egy kis üzemidő eredményt, hátha hasznos lesz pár embernek, akik hasonlóan csak közösségi média fogyasztók és néha kockulnak.

6 hónapos iPhone 13 Pro, iOS 16.2-es rendszerrel, 99%-os akkuval.
15% és 95% között használom. Éjszakára soha nem hagyom fenn, csak gyári 20W-os töltővel és kábellel töltöm.
Nem mondom, hogy katasztrófa, de volt jobb is korábbi rendszerrel.

-
-
bbendre
őstag
válasz
d.tiborz
üzenetére
Én személy szerint okosórában nem annyira javaslom a vérnyomás mérést. Ahol nincs gond ott jól mér, de több olyan ember is van a családban akinek vérnyomás problémája van/volt és az okos óra ezeket már nem kezelte jól.
DE ez csak az én véleményem.Ilyet láttam élőben és nagyon meggyöző volt:
https://www.apple.com/shop/product/HNEJ2ZM/A/withings-bpm-connect-wi-fi-smart-blood-pressure-monitor -
Sziasztok,
Tudtok ajánlani olyan okosórát, ami működik iOS rendszerel és (tájékoztatólag) vérnyomást is tud mérni?
Köszi -
Doki42
őstag
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Nálam is volt ilyen ma, de hamar rendbe jött.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
nálam jó
-
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Gondolom törölted, reboot, majd újra kitetted. Úgy meg szokott javulni, de ha nem, akkor lehet csak várni kell, mert nem kontaktol épp valami miatt a szerverrel.
-
Teo.
aktív tag
Sziasztok.
Tegnap felraktam a 16.2 frissítést az óta a telefon szinte folyamatosan minden alakalommal de kb 15 percenként csekkolja a lokációmat "Rendszerszolgáltatások"
Én az ilyet már az előtt vissza nyestem a beállításokban.
Mi lehet az oka ?Vissza lehet állítani az előző verziót valahogy ?
-
Peat76
őstag
Hátha valaki lemaradt róla az Iphone topikban....😃
Ezek a százalék értékek nem valósak...sajna
Nekem egy tavaly Novemberben gyártott készülék, kb 3 hetes 13 Pro Max 512-es...jelenleg így állok...
Ez viszont a tényleges kapacitás..

6 töltési ciklus után így néz ki...
Amúgy Nekem is 100%-ot mutat az aksi menüben! -
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
te sem szereted a telefont.
-
bbendre
őstag
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Nekem minden alkalommal amikor hangerőt állítok kiírja, hogy "silent mode off".
Elvileg holnap este már lesz 16.2. Remélem karácsonykor minden rendben lesz -
bbendre
őstag
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Nekem sincs rezgés itt. És tényleg nem rezeg a bill. (Iphone 13 Pro Max.)
Szerk:
Hol, mi, merre? Mit találtál?Szerk2:
Valami silent mode volt nálam...
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Megtaláltam.
-
anderledani
őstag
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Már 1-2 éve…
-
LosBlancosRM
őstag
Gyakori probléma, hogy az appok nem frissülnek maguktól? Felnéztem stroeba, hogy van e valami, és volt ami egy hete jött ki, de nem frissült automatikusan(be van kapcsolva). Ilyen az ios frissítés is... Nem nagyon szoktam értesítést kapni, hogy telepíthető. Annyira nem zavar, mert Droidon megszoktam ezeket, csak fura, hogy elég gyakran előjön itt is.
-
Zsu91
csendes tag
Újként vettem a megjelenésekor, mai napig imádom.
Nem cserélném el semmire.
Az akkuja mai napig bámulatos amit teljesít.
Szerencsére hibát nem tapasztaltam, bár nem is annyira használom hardcore módon
-
jófejsrác
senior tag
Napi 2 óra megy AM telóról BT kocsival vagy airpods pro majd otthon homepod mini. Egyik problémát sem tapasztalom amiket írtok AM-ra.
Engem inkább az "zavar", hogy régen kitette a gyári podcast app a thumb képet hogy mit hallgatok. Most már semminek sem mutatja.
-
Blue meth
senior tag
válasz
telefon6310
üzenetére
Igen sajnos pontosan ez van, amit irsz. Mar nem 2013-2014 kornyeket irunk, amikor az iPhone-ok tenyleg hibatlan telefonok voltak, nulla laggal es buggal (jo lehet ez tulzas de ertitek mire gondolok). Persze meg igy is nagyon jo telefonok, az iOS-t is szeretem, de mar nem az van mint regen sajnos. Most mar egyre tobb embernel latom hogy szar az Apple Music
kinek mi a baja vele? En kb 4-5 eve hasznalom, de csak az utobbi par honapban jottek ki ezek a problemak, elotte evekig semmi bajom nem volt vele. -
bbendre
őstag
válasz
telefon6310
üzenetére
Én is itt vagyok. A Siri-t szeretem használni. Jön egy üzenet. Siri beszél, de szól a zene pont annyira, hogy semmit sem lehet érteni...
Remélem megint lesz "it just works". Most csak "túlélünk".
(Hozzáteszem, ameddig 125k ért veszünk fülest addig és a legnagyobb gond, hogy néha a siri nem válaszol olyan nagy gondjaink nincsenek az életben szerencsére.
) -
telefon6310
tag
válasz
bbendre
üzenetére
Én még messze állok a Xiaomira váltástól, mert továbbra is (közel) tökéletes telefonnak tartom a 13 Pro-t, eszem ágában sincs váltani, főleg nem iOS-ről.
Viszont, valóban igaz, hogy már nem az iPhone 5S idejében vagyunk, amikor még az "it just works" szellemében gyártották az Apple termékeket. Bonyolódik a technika, több funkció, feszegetett határok, több hibalehetőség. Evvan srácok...
Nekem olyan szokott lenni, nem is ritkán, hogy Airpods Pro 2-n (mindig legújabb firmware) hallgatok zenét, közben megkérdezem Sirit-t, hogy mennyi az idő. Néha hajlandó is megmondani, de sokszor megnémul, ami rohadt idegesítő. Pont azért kérdezem meg az időt, hogy ne kelljen elővenni a telefont. Megnyomom hosszan az Airpods-t, elhalkul a zene, kérdezek, cseszik válaszolni. Újra kérdezek, ugyanez. Előveszem a telefont, persze a kijelzőjén Siri ott mutatja az időt. Mondom köszi, sokat segítettél
Lehet vele élni, csak bosszantó párosítás egy 425 ezres csúcsmobilnál meg egy 125 ezres legújabb, legminőségibb eredeti Apple fülhallgatótól. -
bbendre
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
hehe, nekem az edzőteremben vannak néha gondok
Ott azért nem változik jelentőssen a hálózat. Azt vettem észre, hogy van amikor valami sima tartalomról lossless-re vált akkor van, hogy spatial-ba átmegy. Néha szétesik akkor a szinkron. Ha ki is kapcsolom automatikusan visszakapcsol amikor a számok között vált. -
cH1
aktív tag
-
Blue meth
senior tag
Azert az priceless amikor a 400 ezres ajfonon megdoccen a zene hallgatas kozben
es majdnemhogy heti szinten tortenik ez, vicc
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ilyen kis apróságok, de rohadt idegesítőek.
- jobb ha nem kockáztatsz!
Tegnap láttam droidra is.