- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr_Senkihazi #3558 üzenetére
Hali,
ez a fő watch topic, itt tudnak segíteni!
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #3469 üzenetére
2. én sosem tapasztaltam ilyet a telefonon, pedig mindenféle kábellel és adapterrel töltöm, össze-vissza kombinálva.
VISZONT
ipaden (2017-es 12.9-es pro) random, tehát nem töltés közben szokott ez előfordulni, és már nagyon idegesít.
én az üvegre gyanakszom az ipad esetén, nálad viszont spigen van fent, meg ugye csak töltés közben bolondozik -
Pajoz
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #3472 üzenetére
1. Ahogy már írták a Facer app nagyon használható. Nekem is fent van a telón. Nem rég be volt linkelve itt a topickban.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Dr_Senkihazi #3475 üzenetére
istyle-ra regisztrálj, add meg a születési napodat (pár nappal későbbre) küldenek 25%-os kupont aztán mehet a sajátmárkás töltőre a rendelés.
-
sebestyen93
tag
válasz
Dr_Senkihazi #3472 üzenetére
istyle, Media Markt, Euronics vagy bármelyik telefonszolgáltató üzletben. Ezekben biztos gyári.
-
dptrsk
addikt
válasz
2. Egy 8-10 éve Android telóknál tapasztaltam ilyet, mikor nem a hozzá adott töltővel etettem.
iOS esetén csak gyári töltőket használok, s nem tapasztaltam hasonlót -
bbendre
őstag
válasz
1. Facer appal lehetseges
2. nem gyári toltot vagy kabelt hasznalsz. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Dr_Senkihazi #3291 üzenetére
És a sok porszem is a fólia alatt van?
Vissza lehet rakni a fóliát szösz és por mentesen, de egy filléres termékre lesz szükséged.
Akár többször is vissza lehet szedni a fóliát.
Át kell gurítani ezzel a szősz eltávolító hengerrel a tiszta kijelzőn és a fólián is, majd vissza a kijelzőre és így is kell felrakni. -
Tewe013
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #3291 üzenetére
99%, hogy a fólia alatt van.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Dr_Senkihazi #3198 üzenetére
Én viszont azt vettem észre, hogy alig akar merülni.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Dr_Senkihazi #2870 üzenetére
A felhelyező keret és a peremén, hogy az egyik fekete a másik meg átlátszó, valamint az átlátszó nem fedi az előlapi kameraszenzor szigetet.
-
mrThomi
addikt
válasz
Dr_Senkihazi #2720 üzenetére
Ha képeket, videókat vagy egyéb fájlokat akarsz másolni ajánlom send anywhere appot. Gyors bejelentkezel mindkét eszközön pl google accal és a 2 eszköz között wirelessen át tolja egyikről a másikra a cuccokat. Villámgyors. Én most így vittem át a képeket, videókat egy androidos telóra.
-
Jakob.rabbi
tag
válasz
Ez a szinkronizálást végző alkalmazás. PC-n ott az iTunes vagy 3rd party programok, mint pl. a 3uTools.
Illetve 2 weboldalon keresztül érhetők el a fiókod elemei. Ez az icloud.com és az appleid.apple.com -
LosBlancosRM
őstag
válasz
Van weboldal is. Sajnos az se sokkal jobb. Ha képeket akarok leszedni, akkor inkább rádugom a gépre. Az viszont dög lassú a 10 éve elavult szabvány miatt. De Joey majd megmagyarázza ezt is, hogy miért jobb ha lassú. Héter vagyok.
-
mrThomi
addikt
válasz
Dr_Senkihazi #2617 üzenetére
Megneztem neked, es safarival lehetseges a fökepernyöhöz adas, akar oldalankent is, majd mappaba rendezve a föoldalon. Ez kezdesnek nekem sem rossz, meg a jelszavaimat is at tudja hozzni chromebol viszont a konyvjelzokez sajna nem.
anno hasznaltam egy gwa 2-t egy iphone xr-el es ha jol emlekszem az ekg, hivas es uzenetkre valo valaszolas az oran nem mukodott viszont ahogy irtad az ertesitesek es a teloval a kapcsolat kifejezetten jo volt, talan jobb is mint egy samu teloval. Xiaomi band 5-el is hasznaltam sokaig es ott sem volt semmi gond, de ha tenyleg minden funkciot hasznalni akarsz akkor apple watchot kellene venned
-
mrThomi
addikt
válasz
Dr_Senkihazi #2604 üzenetére
Ilyen alap dolgokat ne várj az ios-tól
Van egy chrome javasolt webhelyek widget, ott a legtöbbet használt ikon jön mindig be, de ennyi. Sokszor nem értem hogy már 16-nál jár de mi fejlődött ? Valamelyik nap bekapcsoltam az ipod touch gen3-amat kivancsiságból, de pár menübeállítason kívül nekem ugyan az minden.
Hívás és az egészség dolgok nagy része azt hiszem nem fog müködni, de galaxy watchal már rég próbáltam. Azt hiszem az üzenetekre sem fogsz tudni válaszolni, de ebbe nem vagyok már biztos. Ha teheted használj hozzá inkább apple watch-ot, 5-től már egész jól használható, nekem watch 6-os van most hozzá. -
válasz
Dr_Senkihazi #2572 üzenetére
Töltő kérdésére reflektálva. Tudom, hogy nem 10K, de érdemes elgondolkodni a gyárin. Lassan egy éve használom, nincs rá panaszom.
-
mazsi70
senior tag
válasz
Dr_Senkihazi #2576 üzenetére
Nem
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Én nem tudom elfogadni, hogy más döntsön helyettem(pl h ilyen a bill). Samsungot túlságosan is magamra tudtam szabni(Goodlock).
-
mazsi70
senior tag
válasz
-
válasz
Dr_Senkihazi #2486 üzenetére
Akkor lehet csak a szélén tapad, középen meg szépen "üreg van".
iOS-nél ugye máshogy van a multitask, androidhoz képest "nem valódi", tehát nyugodtan a háttérben lehet hagyni sok-sok alkalmazást, ha a rendszernek kell memóra, majd szépben befagyasztgatja őket, aztán ha újra előveszed, max. refeshel egyet. Így emiatt nem léphet fel szaggatás, max. akor, ha valamelyik app melóriakezelése nincs jól megírva. Mint legutóbb a messengeré, ha videó hívás közben kiléptél a főképernyőre, és em volt elég szabad ram, egyszerűen bezárta a videó jelet, csak a hang ment át. Azóta javították szerintem, mert már nem jelentkezik a probléma.
-
válasz
Dr_Senkihazi #2483 üzenetére
Még soha nem akadt nekem, szóval valószínű az üveg nem szívta rá magát a képernyőre rendesen. A Spigen/ESR üvegeket jöttek be itt a legtöbb embernek, köztük nekem is.
Még egy dolog, de gondolom ez aktív: a 120 Hz akkor van bekapcsolva, ha ki van kapcsolva az alábbi kapcsoló: beállítások - kisegítő lehetőségek - mozgás: mozgás csökkentése. -
Jakob.rabbi
tag
válasz
Dr_Senkihazi #2483 üzenetére
Szia!
Én ilyen töltőt vettem: Baseus Rib wireless charger.
Ha QC-s adapterbe dugom akkor 9V, 1,7A-rel tölt, ha simába, akkor alap 5V 1-1,5A-rel.
És az ára sem horror. Használható állványos módban, de a tartóból kiszedve, az asztalra téve, fekvő helyzetben is.Ha a telefon görgetés közben akadozik, akkor dobáld ki a nem használt alkalmazásokat a recent listából. Nekem ez bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest