- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallosz
senior tag
válasz
19_OsY_81 #1864 üzenetére
Egy héten keresztül használtam, belektam, próbáltam. Az SMS üzenetek nagy része azután érkezett meg, hogy a kártyát beraktam a tartalék készülékbe, (Galaxy S7) van amelyik két nap után.
A Telekom rendszerüzenete, - amikor kikapcsolt állapotban hívnak, és bekapcsolás után erről SMS-t kapsz - egyáltalán meg sem érkezett.
4G-n hanghíváskor, sokszor csak vartyogó hangot adott., szakadozott. A Wi-fi hívás nem ment neki.
Mondhatni, én nem ilyen lovat akartam. -
Naya
csendes tag
válasz
19_OsY_81 #1857 üzenetére
Most jövök a szervizből. Kb. nem történt semmi. Azt mondta a srác, hogy ez az eSIM hibája. Még akkor is, ha amikor csak az eSIM van benne fizikai SIM nélkül, akkor nem produkálja. Most már tényleg nem tudom, hogy mi az igazság.
Vártam ezt a telefont, vártam, hogy lecseréljem az Xs-t, de (most sokan megköveznek majd) nem nőtt a szívemhez és nem érte meg a csere. -
Naya
csendes tag
válasz
19_OsY_81 #1854 üzenetére
Sajnos nekem nem ez az első eset... Régen otthagytam és kb 4 nap múlva kaptam az újat. Legutóbb mikor 1,5 éve gondom volt a xs-el, már pokol volt az egész. 3xküldték ki és mikor az iCentre ráírta, hogy ők is tapasztalták a diagnosztikán a hibát, a központ akkor is visszadobta, hogy szerintük jó. Vért izzadtam, mire végül méltóztattak kicserélni. Ezért félek már előre, hogy mit mondanak ma.
-
-
w333
félisten
válasz
19_OsY_81 #1848 üzenetére
Akkor ott valami nem stimmel de nagyon nem !
Nekem a 12 Mini minden fut a háttérben semmi nincs kikapcsolva, Wifi -n van és egy éjjszaka alatt mondjuk 23 -tól reggel 7 -ig nagyon durván 2-3% -t merül !
Mondjuk nekem nincs e-sim, csak ez fizikai telekomos kártya ami benne van !
-
Speedy7
tag
válasz
19_OsY_81 #1771 üzenetére
Próbáltam a VoLTE-t ki/be kapcsolni, de nem befolyásolta a merülést. Hivatalosan ugyan nem támogatott, de ha sikerül a szolgáltatónál bekapcsoltatni, akkor működik. Én kb. 1 évig használtam 11Pro-n különösebb probléma nélkül. A beta-ban már nincs is benne a figyelmeztetés és a 2G opció is eltűnt.
-
Speedy7
tag
válasz
19_OsY_81 #1769 üzenetére
Nem appok okozzák, hanem a modem. Ha repülőmódba teszed, akkor alig fog merülni. Esetleg a 3G-re kapcsolás is javíthat. Nálam is ugyanezek a szolgáltatók vannak, a Telenor SIM-et cseréltettem is, mert régi volt, de a hiba újra előjött. A beta többeknek segített, én ma raktam fel és egyelőre jobbnak tűnik. (nem bírtam kivárni a véglegest)
-
PlayMax
nagyúr
-
PlayMax
nagyúr
válasz
19_OsY_81 #1505 üzenetére
Mai napig hasít nálam is a sima 11 ,vastagabb volt ,de az első napokban neki sem volt a legjobb az akksi emlékszem ,kellett egy kis idő. Egy éves már de simán kibír egy napot ,lcd kijelzője sztem szebb volt mint anno a 11 pro nak ,de a 12 nél már annyira nem.
Nagyon sok apple terméket eladtam amiket szerettem és mostanra bánom ,két éve megfogadtam többet nem adok el belőlük ,azota sikerült megtartanom őket + egy két régi típussal (5s,6s,2db 6s plus).
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest