- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #2878 üzenetére
"nem is kopik olyan patinásan"
Vedd úgy mint egy "drágább" cipőt...
Nem feltétlenül kell mindig csak ebben az egy tokban lennie ,legyen több tokod amiket váltasz és akkor tovább tart mindegyik.Nekem is van gyári bőr amit nagyon szeretek ,+ sok másik is ,nem kell leragadni egy toknál ,hosszabb távon amúgy is eléggé unalmas.
-
-
PlayMax
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #1585 üzenetére
Nálam is a 12w os gyári adapterrel 1,5 óra alatt 100% ,érdekes mert nálad kisebb akksi és nagyobb adapter ,még is ugyan az....
Naya
Direkt kilőttem a mobil és wifi netet ,úgy raktam le a telefont 73% nál ,mire fel keltem 66% lett....
Én ezt sokallom ,az akkumulátor ezekben a készülékekben elég gyengusz.
Ha azt nézem ,egy új 11 másfélnapig bírta simán ,ha nagyon keveset nyomkodtad kilehetett vele húzni 2 napot is ,mostani széria ennek ellenére max. egy nap és akkor nem is nyomkodtad sokat...
Ennél a mini még gyengébb lehet ,előre megfontolt szándékkal rakta beléjük gyenge akksit amit használj nagy adapterrel ,hogy minél hamarabb szépen lője ki az ember ezt a kevés kapacitást is.Mától a sima 5w os gyári adapterrel fogom inkább tölteni ,mert még a 12w is sok gyors töltés ide vagy oda.
Jelenleg a 94% os i11 em szintjét nem bírja hozni ,kb. olyan mint a 86% os 4 éves 6s plus —- ő is kibír még egy napot. 11pro max. akksija meg 1 éves 92% de reggelire megeszi. -
-
-
válasz
B-L-A-C-K #1465 üzenetére
Jó értem és nem a 3-400 ezres telefon meg a tok a lényeg, gyári bőrtokokat vettem, nem olcsóbb, csak valahogy ez nekem nem ér ennyit. Esés ellen necces, járólapra sarokkal érkezve, stb...
Nagyon tetszik és tetszett anno, ismerem milyen, mondhatom, hogy a legjobb a telefonhoz formailag, méretileg, de akkor is valahogy nem... talán ha találok olcsóbban vmikor...10 ezer alatt...na akkor már megvenném.. addig egy sima szilikon tok megteszi. Véd esés ellen, nem csúszik a kezemben.
Gyárit most erre nem veszek. Csak Pitaka lenne rá megfelelő -
válasz
B-L-A-C-K #1457 üzenetére
Jó drága!
7-9 ezer ft körül még rendben, de 16-20 ezer körül már azért na. Volt Pitaka nekem is egyszer, a 11pro hoz kaptam, nagyon tetszik, de rohadt drága szerintem. Alig bírtam leszedni, mikor eladtam. El is repedt egyik sarkán
A minire jó lenne, de valahogy nincs szívem kiadni rá ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest