- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
TechN7ne #3499 üzenetére
Ember, nem azt írtad hogy a sima 12 szeria, hanem azt hogy a 12-es szeria.
Meg aztán semmi értelme a sima 12-est (iPhone 12, iPhone 12 mini) a 11 Pro-hoz hasonlítani. Két különböző kategória...
Olyan mintha a 2019-es E klasse Mercedest a 2020-as C klasse-hoz hasonlítanak.
Hat persze hogy az E osztály a jobb, meg ha 1 e-vel régebbi is. -
Norbi.
őstag
válasz
TechN7ne #3037 üzenetére
Mint 14.4, 14.5 alatt, sz*r. De ennek már el van fáradva az akkuja, 900 ciklus van benne.
Sima 12-n is érzek talán némi gyorsulást, de abban nem vagyok biztos, lehet csak placebo. Akkumlátor szinten nem érzek különbséget, eddig sem húzta ki lefekvésig, meg most sem.
Egyedül a Lumia 1320-am bírta anno egy napig.
-
atirag
őstag
válasz
TechN7ne #2746 üzenetére
Ezt a jobb hangzást kifejtenéd? Mert én (biztos süket vagyhok
) de nem veszek észre igazán különbséget. x xs 11 pro 12 . És autóban használom sztem egész jó rendszerben. És bluetooth kapcsolaton.
Ezt csak azért kérdem mert értem,hogy lehet olxan rendszer ahol ez kijön ,de ahhoz nagyon jól kell hallani és nagyon jónak kell lennie a hangrendszernek is. -
GreenGoblin
őstag
válasz
TechN7ne #2746 üzenetére
Nem kéne személyeskedésbe átmenned azzal hogy a rangom hozod fel ami gyakorlatilag semmit nem jelent!
Az hogy 86%-os annyit jelent hogy odefigyelt az illető hogy használta, töltötte a telefont. Az hogy nálatok ez ilyen nem jelenti azt, hogy mindenkinél!
A tovább támogatottságot megmagyaráztam miért nem előny. Egy év extra nem számít sokat.
Nyilván minden újdonságot felsorolsz amivel jobb a 12, nyilván igaz is ezzel nem tudok vitába szállni. Viszont ez a sok extra nem indokolja azt hogy meg is érné.
Nagyon nerd-nek kell lenni hogy ezek miatt adjon ki az ember sokkal több pénzt.
Szappantartó...mi van?
-
GreenGoblin
őstag
válasz
TechN7ne #2743 üzenetére
Tovább lesz támogatvára nem mondanám előnynek. 11 még kb. 4 évig, 12 ötig. És szerinted hány ember használ addig telefont?
A támogatás végére már az akku is kuka lesz, kell cseréltetni ami nem olcsó ráadásul a vízállóságnak is annyi lesz utána az héccenség akkor inkább már újat vesz az ember. -
BéHGT
senior tag
válasz
TechN7ne #2555 üzenetére
Mennyien ámulnak és bámulnak az androidos felhasználók? Nekem mate 20x 5g, P30 pro és P40 pro után sem jön át a sima iphone 12. Sem élményre, sem gyorsaságra, sem pedig kamerára. P40 pro meg Google nélkül is abszolút használható számomra. Pedig nagyon szeretnék iphonera váltani, de nem jön át.
-
atirag
őstag
válasz
TechN7ne #2393 üzenetére
Kb 2 hónapja van meg. És pont kevesebb dolgom volt eddig. Most kezd beállni a szokásos munkám és ezzel a használat is. 90 százalékban este 10 kor kerül töltőre és 5:50 kor veszem le. 6:20 kor kezdem a napom és változó este ókor erek haza. Ahhoz képest ,hogy kisebb az akku jobb a a kezelés . De azért van bennem izgulas ha olyan autóval megyek amiben nincs töltő . Sajnos simán hajlamos vagyok elfelejteni . A 11 proval nyugodtabb voltam . Nem panaszkodom amúgy csak leírtam mit bír ha használva van.
-
BreakerGoldn
csendes újonc
válasz
TechN7ne #2366 üzenetére
Az 5 éves 6S-t elnézve – amit még mindig használok – a kijelző hibátlan (ok, persze ez még IPS), a sebesség és a reszponzivitás teljesen jó, viszont 2-3 alkalmazásnál többet már nem bír a memóriában tárolni és állandóan eldobálja őket. (Aksit 2,5 évesen cseréltettem, az új még mindig 90%-os.)
Az A14 most is bika, így azzal nem lesz gond, akkut pedig lehet cserélni — ezért írtam, hogy aki hosszú távra tervez, annak legnagyobb eséllyel a RAM lehet a deal-breaker 4 év múlva ismét.
-
BreakerGoldn
csendes újonc
válasz
TechN7ne #2353 üzenetére
Ahh, bocsi... 😅 Én régebbi telefonnal próbáltam, azzal hibátlan, de esélyes, hogy a 12 széria még korlátozottan elérhető. Akkor viszont a sorozatszám 5. betűjét érdemes nézni, ez jelöli a gyártás hetét: a fórumozók szerint a "Q" (46. hét) és az annál magasabbak a kevésbé érintettek a kijelző problémákban.
-
hkari
őstag
válasz
TechN7ne #2293 üzenetére
Én meg apple.com ról és szar
Ez egy típushiba amit még nem ismertek el. Vagy szoftveres hiba, mert hasonló volt nekem régen a Lumia 930-on, és azt megoldották. Nagyon alacsony fényerőn nem kapcsolnak ki a panelben a ledek fekete tartalom esetén sem.
Biztos, hogy ez nem függ attol hogy honnan veszed...
-
atirag
őstag
válasz
TechN7ne #2290 üzenetére
Ezt azért annyira nem értem amit mondasz. Azért mert egy akárki behoz valahonnan akár lopottan egy készüléket annak mi köze a telefon minőségéhez????????
HA valami fóliás aktiválatlan akkor az pont ugyan az a készülék amit te kaphatsz bármelyik boltban.Ron Swanson: Itt nem kell venni előfizetést is? Vagy az minek van mellette?
-
-
-
válasz
TechN7ne #2178 üzenetére
De azt tudod állítani, hogy nagyobban jelenjenek meg és úgy sokkal kényelmesebb lesz szerintem.
Holnap kapok tesztre egy Prot aztán mind a kettőt fogom felváltva használni pár napig és úgy csak eldöntöm végre melyik legyen.
Pl most is egy kézzel írni elég kényelmetlen a Max, de utána meg videó nezesre jobb a nagyobb képernyő. -
válasz
TechN7ne #2175 üzenetére
Nekem volt 12 Pro kb három hétig aztán váltottam Max-ra. Jó ez a méret, viszont a kisebb is jó volt néha pl fogásra vagy kijelző kezelésre. Mai napig nem tudom eldönteni, hogy melyik is a jobb és vegyek e egy sima méretet vagy maradjon a Max...
Viszont nekem az AppleCare+ az elengedhetetlen vagy valamilyen biztosítás és ha valóban lehet aktiválni külföldi címmel és kártyával itthoni telefont is akkor megint gondban vagyok, mert eddig az tántorított el legjobban, hogy erre már megvettem és jó árban van a biztosítás amíg a sima Prora 200 euró plusz lenne ugye...
-
Dany007
veterán
válasz
TechN7ne #2006 üzenetére
Uh hát ezt nagyon fájt látni.
Amúgy a tesztek is azt igazolták, hogy az esést / ütést jobban bírják, viszont a karcolódást nem. Ezért is van nálam is üvegfólia.
Persze tok az nincs. Egy fokkal nyugodtabb vagyok.
Nekem a 6 éves i6-osom nézett ki úgy, mint neked az i11Tok nélkül persze.
-
oliwire
őstag
válasz
TechN7ne #2013 üzenetére
Dolgoztál már valamilyen gyártócégnél?
Én már többnél is, de nem így megy, hogy minőség alapján ahogy sikerül, úgy megy más piacra. Mi alapján mérik pl egy videokártya minőségét? Milyen mérőszámok vannak egy iPhonenál, ami alapján kategorizálják? A multiknál a standardizálás folyamata arról szól, hogy törekednek arra, hogy minden termék ugyanolyan jól sikerüljön, és a kitűzött minőségi célnak megfeleljen.
Ha hibás termék van a polcon, az nem szándékos. Sokszor valami emberi vagy gépi tévesztés, hiba áll mögötte. -
Norbi.
őstag
válasz
TechN7ne #2011 üzenetére
uhhhh..
az egészből látszik, hogy nem vagy képben az egésszel, csak írod, ami eszedbe jut.
"Am az Apple nél a gyártó soron működik a válogatás ,melyik darabok mennek hivatalos prémium boltba (ezek a legjobb példányok) ,melyik darabok mennek a szolgáltatóknak ,majd maradnak a leselejtezett fosok amik kikerülnek a sok kiskereskedésbe és jelen lesznek az ismeretlen helyről beszerzett apró hírdetésekbe bontatlanul hivatalos bolti ár alatt pár ezer forinttal olcsóbban."
Ezt mivel bizonyítod?
-
Speedy7
tag
válasz
TechN7ne #2000 üzenetére
Az én időzónámban a 6-tól délig az nem igazán éjszaka és a második képről sem derül ki sok minden. A merülés megjelenítése nem lineáris, töltőről lehúzva (nem csak 100%-nál) órákig nem csökken a százalékos kijelzés, de nyílván akkor is merül. Amennyiben te meg vagy vele elégedve, akkor használd egészséggel.
-
Dany007
veterán
válasz
TechN7ne #1739 üzenetére
Nagyon dicsérték a bemutatóban az új AI-t, ami segít az energiahatékonyságban (is).
Valahol olvastam - bár nem tudom mennyire igaz -, hogy a használat során a telefon "megtanulja" a felhasználó szokásait és ehhez optimalizálja a rendszert. Nekem is megvan a napi rutinom miszerint a funkciók 80%-át nem használom napi szinten stb, viszont van amit igen. A lényeg, hogy minél jobban "kiismeri" a júzert annál jobban tud spórolni az akksival.Btw én nem vagyok hozzászokva ehhez az üzemidőhöz (a régi i6 80%-os akksiját már naponta többször kellett tölteni és piszok gyorsan merült), most viszont már második nap, hogy éjszaka kb nem merül egy %-ot sem.
Most meg épp az van, hogy tegnap_előtt_kora este vettem le a töltőről 95%-osan! Most még mindig 29%-on áll.Elképesztő. Bár tény, hogy csak medium szinten használtam az elmúlt 2 napban mert nem volt sok időm. De hát akkor is...
-
Dany007
veterán
válasz
TechN7ne #1704 üzenetére
Ezzel abszolút egyetértek. Szerintem ez az a forma, amit egy iPhone megérdemel. A korábbi szappantartó nagyon gyatra volt már. Amúgy nekem is csak egy üvegfólia van rajta.
Ez így jó, erre lett kitalálva.
@domerator: Hát én nem is értem mi baja van... Mindenki tudja, hogy a legnagyobb Apple fan volt az országban. Fikázta az X-et - amit persze részben meg is értek -, majd a 11 pro esetében állítólag csak a kamera miatt vette meg, majd most az i12pro-t is fikázta össze-vissza, de azért baszki, csak megvette mindhármat.
Ráadásul azonnal, amint lehetett... Szóval most már tényleg olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy csak segget csinálj a szájából...És ebből adódóan kb tök fölösleges és irreleváns lett a véleménye. Hiszen ha szarrá fikázok valamit, de mégis megveszem akkor sokat nem ér a véleményem. Ráadásul nem 10-20 ezer forintos cuccról van szó.
-
Dany007
veterán
válasz
TechN7ne #1702 üzenetére
Ez furcsa, mert szerintem pont a fogása az, amit talán lehetne picit kritizálni. Mondjuk az i6 után nyilván nagyon más. De szerintem az ívelt oldalsó él jobban belesimul a kézbe és jobb fogni. Ellenben a szögletes élek miatt meg sokkal stabilabb kézben tartani és ezt viszont az i6-hoz képest is nagy előnynek tartom.
A legjobban még mindig az S8 jött be ilyen téren. Az kicsit keskenyebb, mint a 12 pro, ívelt és jól belesimul a kézbe. Na meg jó nehéznek tűnik a 12 pro az i6 után.
Valószínű csak szoknom kell még. Amúgy a szögletes élek egyáltalán nem vágják a kezemet - a Handrás féle fasságok! úristen... - szóval ez szerintem teljesen alaptalan volt. Na meg azért k...va szép. Tehát ha vágná is a kezemet, akkor is ez kellene és akkor se tenném tokba, ha fizetnének érte. -
zsoltiz
aktív tag
válasz
TechN7ne #1676 üzenetére
"Megy annyit ,mint egy új 11 pro max. ment (majdnem 2 napot egy töltéssel)?"
Tegyük fel -ahány teszt, annyi eredmény- hogy valamivel kevesebbet bír? És ha ez neki nem szempont?
Azért az akksin meg a szín/forma világon kívül -amit hangoztatsz- van pár más dolog, amiben meg előrelép a 12-vel: kamera (night mód, lidar, dolbivision -> pl akit ez érdekel, annak mit javasolsz?), multitasking (6GB RAM, a 11Pro 4GB-jával engem nagyon zavar hogy sokszor újraindulnak az appok), wireless gyorstöltés, 5G, picit nagyobb kijelző...Félre ne értsd, szerintem sem feltétlenül jobb mindenben a 12 pro/max mint a 11 pro/max, de kategorikusan kijelenteni, hogy ne vedd meg, hülyeség, mert mindenkinek mások a szempontjai.
Én is vacillálok még, jelenlegi 11 prom van és még nem tudom, hogy 12 pro vagy max legyen (vagy maradjak). És nekem az egyik amitől félek az pont új design, ami szépnek szép, de elég sok olyan vélemény van, hogy kevésbé kényelmes. Viszont a 6GB RAM, a lidarral támogatott kmera módok, meg a picit nagyobb (5.8 helyett 6.1) kijelző viszont kéne (hogy a pro max mérete kéne-e, azt nem tudom, félek tőle)
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
TechN7ne #1610 üzenetére
Én telefont mindig az ősrégi 5W-os töltővel töltök, lefekvés előtt dugom rá, szépen játszik is rajta az optimalizált akku töltése...
Én nem hiszek ezekben a gyorstöltőkben, hosszú távon biztos károsabb az akksira nézve... Pedig ott pihen a fiókban egy iPadhez kapott 12W-os töltő.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az előző generációnál jobban éhezik a töltőre, mégsem jár hozzá adapter: mindeközben a formai váltás zseniálisan sikerült, dicsérendő az 5G, ügyes az új iOS, a kamerában pedig ismét nem tudtunk csalódni.
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest