- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
Gubu0101 #4012 üzenetére
Én úgy tudom, hogy az aod nem csak szoftver kérdése, bizonyos hardveres követelményeknek is meg kell felelni.
bkri - Szerintem simán hozza a samsung szintet fotó minőségben is. A képminőség is preferencia kérdése, nekem jobban tetszenek az iphonenal lőtt képek, és az előző 5 telefonom galaxy s/note volt. Azok is baromi szép képeket lőttek, de itt valahogy 100 alkalomból 99x úgy néznek ki a képek, mint amire én számítottam. Előző telefonoknál mindig lőttem legalább 2 képet...
-
akosxyz
senior tag
válasz
Gubu0101 #3996 üzenetére
Jó neked, én nagyon sokszor belefutok, hogy nyomnék rá a piros gombra, de a másik fél hamarabb lerakja és egyből visszadob az előzményekbe és már hívom is aki épp a piros gomb vonalában volt
Lehet tényleg csak én bénázok ezzel, de roppant idegesítő tud lenni. Nem tudom ezzel lehet-e valamit kezdeni -
ricsi0307
senior tag
válasz
Gubu0101 #3681 üzenetére
Nem tudom bétáztál-e, én igen és brutál bezuhant az üzemidőm nekem is. 2 napja újraraktam az egész telefont (i12) a nulláról mindent kézzel visszarakva nem a mentésből visszaállítva ahogy itt ajánlották és nagyon úgy néz ki hogy megoldotta a dolgot most megint kibírja a munkanapot.
-
kakuk.tamas
addikt
-
PACSA75
őstag
válasz
Gubu0101 #3186 üzenetére
Az XS em 85% os volt, és tökéletesen működött. 80% ig nem kell parázni. Nem mondom, hogy nem kell nézni, mert én is szoktam 😂, de nem rinyálok, ha esik a százalék. Ez minden telefonnál így van, csak más márkánál nem látszik.
Szerintem ez csak statisztikai érték, nem okvetlenül egy valós fizikai állapot. -
Snoop27
őstag
válasz
Gubu0101 #928 üzenetére
Köszönöm neked és a többieknek a válaszokat.
Semmi bajom a P40 pro-val sem (GMS fent van) de kipróbálnék egy almát is. Egyetlen iphone-om egy 5S céges teló volt, az még megvan s működik ahogy kell. A 11 pro max tűnik számomra megfelelőnek, de többen is írták, hogy sokszor kevés a 4 gb ram, s csak ez tart vissza kicsit. Valószínűleg még várok s beruházok egy 12 pro max-ra.Gubu0101 nem volt fúrcsa eleinte, hogy szélesebb mint a P40?
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az előző generációnál jobban éhezik a töltőre, mégsem jár hozzá adapter: mindeközben a formai váltás zseniálisan sikerült, dicsérendő az 5G, ügyes az új iOS, a kamerában pedig ismét nem tudtunk csalódni.
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest