- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
2ofthem #1449 üzenetére
Olyan "más", mintha leragadt volna egy korábbi időben. Témák pl jóval kevesebb van rajta, nem ajánl fel emoji javaslatot, nincs méret állítás, nem lehet kikapcsolni, hogy az összes ékezetetes betűt ne mutassa, az app nyelve nem magyar, itt nem érhető el a kurzor mozgatás space billyentyűvel.
De valahogy más appok is ilyenek, pl Wire messenger a Minimanón szürke, a fekete helyett. A Chrome böngészőből pedig hiányzik a lapok csoportosítása funkció. Bár lehet, hogy ez nem annyira az appok hiánya, ha jól olvastam 15-ben lesz majd teljes sötét mód támogatás appokra is.
Az Időkép appja is teljesn más, a Widget olyan szép a másik platformon itt meg nem.Félreértés ne essék, nagyon magával ragadott ez a kisméretű ketyere, de nyilván látok különbséget, és én mindig szeretek belemenni a részletekbe
Próbáltam egyébként előre okosnak lenni, de App Store-t nem találtam weboldalon elérhető verzióban, mint pl a Google Play áruházat, így most utólag okos(k)odom és hasonlítom össze, hogy meddig lehet nyújtózkodni.
@ataman: köszi a feltöltést, nekem pont a nem pro képek a lényegek, akik csak előkapják a telót és lövik a képet számítanak
-
PeAdam
tag
Nemrég teszteltem párom Xiaomi Note 8T telefonját, illetve az előbb említett P40 Lite-ot is. Sok olyan szituáció van a képek alapján, mikor az Iphone 12 ennél a 2 készüléknél gyengébb fotókat hoz össze, pedig ez a 2 készülék igencsak 100e alatti kategória. Részemről a cikkben leközölt képek egyáltalán nem meggyőzőek. És akkor még nem is egy Mi 10 PRO-val, vagy P40 PRO-val hasonlítottam össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Temu
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- GTA V
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest