- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lineup
csendes tag
-
akosxyz
senior tag
válasz
moleculez #3405 üzenetére
Én épp nemrég rendeltem egy Joyroom átlátszó szilikontokot 2500-ért és tökéletes. Meg is lepődtem rajta
De valóban ki lehet fogni középúton teljesen jó dolgokat.
De van ellenpéldám is, egy Nillkin tok, ami kb 5k volt és ha hő éri akkor elkezd deformálódni és oldalt elhajlik a telefontól -
*Mukeey*
addikt
válasz
moleculez #3394 üzenetére
Én is elégedett vagyok. Az üzemidő brutál jò, tablet szinten van. Simán 10 òra feletti sot kijön wifin, 8 felett 4g-n. Készenléti fogyasztás kb nulla, éjjel 2-3%-ot merül.
Nálam még semmi nem bírt ki egy munkanapot, ezzel 30-40% szokott maradni.
Ha ezt tudja hozni a következő két évben, akkor megérte az árát☺️ -
zsoltiz
aktív tag
válasz
moleculez #780 üzenetére
" Itt annyi lesz a jóság, hogy felemelhetem, és oda van cuppanva ugyanúgy."
Pont mit egy vezetékes töltőnél.
Szerintem ez hátrány, semmi értelme. A vezetékmentes töltés pont azt a kényelmet nyújtja a vezetékeshez képest, hogy csak ráteszed a telefont meg leveszed a telefont ha kell, egyéb extra mozdulatok nélkül. Ez az okos magsafe meg ráragad a telóra (megcsinálták a vezetékes vezetékmentes töltést), tehát vacakolhatsz vele, ha le akarod róla venni a telefont (nem mindegy hogy fogod meg, alá kell nyúlni hogy lepattintsd róla, vagy 2 kézzel csinálod, stb). Szóval nagyon jó hogy ráragad, csak ezzel adtak egy pofont a vezetékmentes töltés egyik lényegének: a kényelemnek (lásd még itt).
Előnye nincs. Hogy a töltőre pozicionál a mágnes, az csak marketing bullshit, a töltő padokon eddig sem kellett pozicionálni.
Én meg csak röhögök az összes review-n, ahol örülnek hogy milyen jól rákattan a töltő telefonra, mint a 3 éves gyerek, aki még nem látott mágnest. De a funkcióján -kevés kivételtől eltekintve- senki nem gondolkozik el.Ps: természetesen van olyan megoldás/helyzet, ahol a mágnesességnek van értelme. El tudok képzelni (vannak is ilyenek) asztali töltő állványt, autós töltőt stb, ahol a mágnesnek rögzítő funkciója van. De ennek az alap kerek asztali töltőnek így semmi értelme.
-
Szabi®
addikt
válasz
moleculez #667 üzenetére
A magasságodat is megmondja az iPhone 12 Pro kamerája
Egyébként ez az a lidar ami amerikai fegyverekben,harcászati jármüvekben is van ? (csak kicsiben ? )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest