- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
hkari
őstag
válasz
Speedy7 #1921 üzenetére
Sajnos a kártyán aktiv a VoLTE, és így is visszaugrik 3G-re. Mindegy nem katasztrófa, csak idegesít
Egy olyan kérdésem lenne még. hogy ios-nél van valami hasonló dolog, mint androidon a smart lock? Tehát ha pl rajtam van az órám, akkor nem zár le a telefon?
Köszi a segítséget!
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
Speedy7 #1768 üzenetére
Pontosan, én is így látom.
Minden a legújabb rajta szoftverileg. Dual SIM módban használom, Telenor és Telekom e-sim.
Egyelőre nem tudok mit kezdeni ezzel a fogyasztással. Mondjuk ezt nehéz is összehasonlítani szerintem, mert mindenkénél más app mix van a telón, nem lehet tudni melyik alkalmazás mennyire szívja az akksit a háttérben...
-
collecting
tag
válasz
Speedy7 #1097 üzenetére
Szerintem ez mindenkinél jelentkezne, ha kipróbálná a tok+üveg kombót. Én egyelőre úgy hidalom át a dolgot, hogy a hüvelykujjam hegyével swipeolok, amikor bejövő hívás van, és azzal nyomom meg a zseblámpa gombot, ha éppen szükség van rá. A feloldással vagy jelkódbeírással nincs hiba, lehet hogy amiatt, mert az ujjam oldala esik olyankor a képernyőre, amikor ezeket a mozdulatokat végzem. Ha telibenyomom a hüvelykujj nagy felületével, akkor nem működik. A tokot és üveget nem vagyok hajlandó levenni, ha már megvettem 24e-ért a bőrtokot. Az üveg meg azért kell, mert bár erős anélkül is, de a karcokat már a 11Prón sem sikerült elkerülnöm, súrlófényben szépen látszódnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drón topik
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest