- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
hkari
őstag
válasz
Speedy7 #1921 üzenetére
Sajnos a kártyán aktiv a VoLTE, és így is visszaugrik 3G-re. Mindegy nem katasztrófa, csak idegesít
Egy olyan kérdésem lenne még. hogy ios-nél van valami hasonló dolog, mint androidon a smart lock? Tehát ha pl rajtam van az órám, akkor nem zár le a telefon?
Köszi a segítséget!
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
Speedy7 #1768 üzenetére
Pontosan, én is így látom.
Minden a legújabb rajta szoftverileg. Dual SIM módban használom, Telenor és Telekom e-sim.
Egyelőre nem tudok mit kezdeni ezzel a fogyasztással. Mondjuk ezt nehéz is összehasonlítani szerintem, mert mindenkénél más app mix van a telón, nem lehet tudni melyik alkalmazás mennyire szívja az akksit a háttérben...
-
collecting
tag
válasz
Speedy7 #1097 üzenetére
Szerintem ez mindenkinél jelentkezne, ha kipróbálná a tok+üveg kombót. Én egyelőre úgy hidalom át a dolgot, hogy a hüvelykujjam hegyével swipeolok, amikor bejövő hívás van, és azzal nyomom meg a zseblámpa gombot, ha éppen szükség van rá. A feloldással vagy jelkódbeírással nincs hiba, lehet hogy amiatt, mert az ujjam oldala esik olyankor a képernyőre, amikor ezeket a mozdulatokat végzem. Ha telibenyomom a hüvelykujj nagy felületével, akkor nem működik. A tokot és üveget nem vagyok hajlandó levenni, ha már megvettem 24e-ért a bőrtokot. Az üveg meg azért kell, mert bár erős anélkül is, de a karcokat már a 11Prón sem sikerült elkerülnöm, súrlófényben szépen látszódnak...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az előző generációnál jobban éhezik a töltőre, mégsem jár hozzá adapter: mindeközben a formai váltás zseniálisan sikerült, dicsérendő az 5G, ügyes az új iOS, a kamerában pedig ismét nem tudtunk csalódni.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest