Rossz értelemben zöld az iPhone 12

Több új Apple mobil tulajdonosa jelezte: furcsa elszíneződés látható vadi új, 5G-s iPhone-ján.

Új telefon, új hibák: nem ússza meg általában egyetlen készülék sem a korai kiadások esetleges hardveres-szoftveres bakijait, amit gyártósori változtatások és/vagy frissítések orvosolnak. Az iPhone 12 sorozat esetében előfordult a hálózati kapcsolat és az üzenetek, értesítések elvesztése, most pedig a mobilpiacon újra meg újra felbukkanó, zöld képernyőelszíneződés sújt néhány tulajdonost.

Forrás: GizChina [+]

Jó páran jelezték az Apple felé, hogy a hálózati adapter kispórolása mellett iPhone-juk rossz értelemben zöld: a sötétben a széleken vagy az egész képernyőn észrevehető elszíneződés egyáltalán nem ideális. A dolgot olvasóink OLED típusú telefonjukon koromsötétben, minimális fényerőn, szürke mobilháttérrel próbálhatják meg reprodukálni.


(forrás: MacRumors)

Mások zöld vagy szürke villogásról számoltak be ugyanilyen körülmények között, ami szintén nem ismeretlen a technológia esetében. A GizChina szerint a jelenség az egész iPhone 12 családot érintheti, és a dologgal az Apple is tisztában van, amely szoftveres bakiról beszél, és gyors javítást ígér. A MacRumors megjegyzi: hasonló hiba az iPhone 11 famíliával is előfordult, ott egy iOS frissítés valóban felszámolta a dolgot.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Mini a bors, de erős

    A legkisebb és a legnagyobb iPhone 12 is ellátogatott Zack Nelson gyötréstesztjére. Spoiler: ezúttal nincs bend gate.

Hirdetés