- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Közel 1 éves 12 minit váltottam most új 12 pro-a. Huhhh….jó nagy batár a mini után
(A 13-as széria kimarad, túl drága még.) -
-
-
-
-
-
-
Ide is beírom:
Nektek sikerült a maszkos feloldás Face id-val?
Nem tudom volt-e téma korábban, de nekem sikerül. Teljesen takar a maszk ès felold. Sikerült a maszkos szkennelès
Úgyhogy mostmár minden rendben. -
válasz
HoldfenyLuna #1569 üzenetére
Nekem tok és tempered glass.
Frissítés rendbe hozta a feloldást, de most meg egy két részen nem érzékel rendesen. Görgetésnél, app megnyitásnál, stb..
Ez most nem sikerült most úgy igazán.
-
Sajnos a mini kijelző érzékenysége még mindig nem az igazi, fóliával a képernyőn, frissítés után. Jobb, de nem érzékel még mindig 100%-osan.
-
-
-
-
válasz
B-L-A-C-K #1465 üzenetére
Jó értem és nem a 3-400 ezres telefon meg a tok a lényeg, gyári bőrtokokat vettem, nem olcsóbb, csak valahogy ez nekem nem ér ennyit. Esés ellen necces, járólapra sarokkal érkezve, stb...
Nagyon tetszik és tetszett anno, ismerem milyen, mondhatom, hogy a legjobb a telefonhoz formailag, méretileg, de akkor is valahogy nem... talán ha találok olcsóbban vmikor...10 ezer alatt...na akkor már megvenném.. addig egy sima szilikon tok megteszi. Véd esés ellen, nem csúszik a kezemben.
Gyárit most erre nem veszek. Csak Pitaka lenne rá megfelelő -
-
válasz
B-L-A-C-K #1457 üzenetére
Jó drága!
7-9 ezer ft körül még rendben, de 16-20 ezer körül már azért na. Volt Pitaka nekem is egyszer, a 11pro hoz kaptam, nagyon tetszik, de rohadt drága szerintem. Alig bírtam leszedni, mikor eladtam. El is repedt egyik sarkán
A minire jó lenne, de valahogy nincs szívem kiadni rá ennyit. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
F@sza az üzemidő.
(12mini)
-
-
Hát az utóbbiak alapján nekem is ez jött le. Hisz az előbb írtad hogy a 12vel amiatt voltál elégedetlen, mert a kijelzo és az üzemidő tekintetében rosszabb volt mint a 11 pro...
Ez így van! Ezt jól értelmezted.
És ezért váltottál Minire, mert a 12vel elégedetlen voltál a fentiek miatt...ergo a miniben vélhetően ezekben jobbra számítasz. Vagy én is félreértem?
Na ezt már félreértetted, Te is.
A11pro-t és a 12-t hasonlítom össze....a mininek semmi köze ehhez.
Nem ezért váltottam minire.....igazából csak berendeltem, hogy kipróbáljam..... de megtartom, mert tökéletes lesz.Elismerem, lehet félreérthető voltam korábban!
Amit koxkids kérdezett, hogy “mi volt a váltás oka?”, na itt arra gondoltam, hogy a 12-ről 11pro-ra váltottam, és a válaszom is erre irányult. Ez volt félreérthető, mert nem 12 minire váltottam 12-ről, ha nem 11pro-ra először. Majd végül 11-pro-ról 12 minire.
Remélem nem bonyolult...
(csak mint egy brazil szappanopera)
Szóval akkor elnézést, ha félreérthető voltam, de nekem olyan egyértelmű volt.
Na ennyi!
-
-
-
-
-
Ment a háztól a 12, jött helyette 12 mini. Tényleg jó. Sőt! Tökéletes.
-
-
válasz
HoldfenyLuna #1099 üzenetére
Anker, Baseus
például...
ezek működnek és jó minőségűek -
-
Kiléptem a 12 tulajok táborából. Nem tudtam megszokni a méretet. Nagy. A kijelző is gyengébb, mint a 11pro-nak, legalábbis én látom a minőségbeli különbséget. Visszatértem a 11pro-ra, sokkal olcsóbban és az egész forma méret jobban kézre áll...és még a kijelző is szebb.
Kipróbáltam, nekem nem jött be. -
-
Mikor jön frissítés az 5g re dual sim módban?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az előző generációnál jobban éhezik a töltőre, mégsem jár hozzá adapter: mindeközben a formai váltás zseniálisan sikerült, dicsérendő az 5G, ügyes az új iOS, a kamerában pedig ismét nem tudtunk csalódni.
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest