- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naya
csendes tag
Sziasztok! Tapasztalja valaki a több külföldi fórumon említett zöld / villogó kijelző problémát sötétben videó nézésnél, mikor a fényerő nem 0 %-on és nem 100 %-on van? Lesz ennek szoftveres megoldása vagy a dolog valójában hardveres? Esetleg valaki akinél fennállt a probléma de már megoldódott?
-
Naya
csendes tag
válasz
BreakerGoldn #2349 üzenetére
Lehet, hogy buta a kérdés és mindenki másnak egyértelmű, de hol látom, hogy a csere mikori?
-
Naya
csendes tag
Próbáltam már felvenni, de nem sikerült. Csak sötétben produkálja, úgy meg a másik telefon kameráján vaku nélkül nem látszik kb. semmi.
Biztos sokan megköveznek és lehurrognak érte, de szerintem ez a telefon egy kalap sz.r. Ennyi pénzért még én állítgassam a fényerőt úgy, hogy esetleg jó legyen. Szerintem szánalmas. Vergődök, hogy visszavigyem-e újra, de valószínűleg újra egy ilyen sz.r-t kapnék. Nagyon szerettem eddig az iPhoneokat, de ez rendesen elvette a kedvem tőlük. -
Naya
csendes tag
válasz
BreakerGoldn #2339 üzenetére
Elszíneződés egyáltalán nincs, csak folyamatos villogás. Mintha le-föl kapcsolnák a kijelző mögött a háttérvilágítást.
Az eredetin és a cserélt készüléken egyaránt.
Azon vergődők 2 napja, hogy visszavigyem-e egy újabb cserére. -
Naya
csendes tag
válasz
Juhaszatti #2312 üzenetére
Alacsony fényerőn nem csinálja. Van ilyen, hogy a sz.r helyett adnak egy ugyanolyan sz.r-t??? Hosszan taglalják a papíron, hogy az új készüléken minden létező tesztet lefuttattak. Legalább ha egy másik sz.rt adnak, arra figyelnének, hogy valami más baja legyen.
Most vigyem vissza megint?
Úgy villog mint a karácsonyfa, de már elmúltak az ünnepek… -
Naya
csendes tag
Sziasztok! Csütörtökön vittem be a 12 pro-t a szervizbe, mert sötétben, emelt fényerő mellett, teljes kijelzőn nézve egy sötét videót erősen villog a kép. Mintha folyamatosan ki-be kapcsolódna a háttérvilágítás. Tegnap hoztam el az újat, de egy az egyben ugyanolyan. Ilyenkor mi van?
-
Naya
csendes tag
Nálam Xs volt az előd, ugyanúgy 2 SIM-mel használtam és soha nem volt gondom vele. A fizikai kártyámat most cseréltettem, nem oldotta meg a hibát. Szűkül a kör, marad vagy az eSIM vagy a készülék. Tegnap ismét beszéltem a supporttal, ma fognak visszahívni, hogy hol tesztelik azonnal helyben a készüléket. Istyle át sem vette, szerintük eSIM hiba lehet. Amit azért nem nagyon hiszek, mert egy hétig csak eSIM-mel használtam és úgy nem volt gond vele.
-
Naya
csendes tag
Itt is mondta a srác, hogy lehet hogyha kicserélnék az is produkálná a hibát. Szerinte nem érdemes cseréltetni, mert tuti nem hardveres a hiba. Ahhoz meg, hogy elvigyék egy-két hétre és utána visszadobják hogy nincs baja, semmi kedvem nem volt. Ami még furcsa, hogy annak ellenére, hogy az akkuhasználatnál folyamatosan látszik hogy nincs lefedettség, nem veszem észre, hogy ne lennék elérhető. Senki nem mondja és SMS-t is csak akkor kapok ha másik SIM kártyán valóban beszélek.
-
Naya
csendes tag
válasz
19_OsY_81 #1857 üzenetére
Most jövök a szervizből. Kb. nem történt semmi. Azt mondta a srác, hogy ez az eSIM hibája. Még akkor is, ha amikor csak az eSIM van benne fizikai SIM nélkül, akkor nem produkálja. Most már tényleg nem tudom, hogy mi az igazság.
Vártam ezt a telefont, vártam, hogy lecseréljem az Xs-t, de (most sokan megköveznek majd) nem nőtt a szívemhez és nem érte meg a csere. -
Naya
csendes tag
válasz
19_OsY_81 #1854 üzenetére
Sajnos nekem nem ez az első eset... Régen otthagytam és kb 4 nap múlva kaptam az újat. Legutóbb mikor 1,5 éve gondom volt a xs-el, már pokol volt az egész. 3xküldték ki és mikor az iCentre ráírta, hogy ők is tapasztalták a diagnosztikán a hibát, a központ akkor is visszadobta, hogy szerintük jó. Vért izzadtam, mire végül méltóztattak kicserélni. Ezért félek már előre, hogy mit mondanak ma.
-
-
-
Naya
csendes tag
Mit javasoltok? Foglalkozzak vele vagy fogadjam el?
Azt még esetleg megnézné nekem valaki, aki 2 különböző szolgáltató SIM-jével használja dual SIM-esként, hogy nála is szerepel az akkuhasználatnál olyan, hogy “Nincs lefedettség”? Hátha esetleg akkor jelzi mikor az egyik kártyán beszélek és a másikra van állítva az adathasználat. -
Naya
csendes tag
Sziasztok!
Iphone 12 pro másnak is nagyon merül főleg éjjel? Képes 23:00-5:00-ig 20%-ot merülni úgy, hogy hozzá sem nyúlok. Fizikai SIM Vodafone, Telekom eSIM.
Valamint mikor nézegettem az akkuhasználatot az éjszakai merülés miatt, feltűnt, hogy szerepel egy olyan is, hogy “Nincs lefedettség”. Ha az utolsó 24 órát nézem 4%, ha az elmúlt 10 napot, akkor 3%. Másnál is szerepel ilyen vagy az enyém dobálja a hálózatot?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az előző generációnál jobban éhezik a töltőre, mégsem jár hozzá adapter: mindeközben a formai váltás zseniálisan sikerült, dicsérendő az 5G, ügyes az új iOS, a kamerában pedig ismét nem tudtunk csalódni.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- Gaming notebook topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest