- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
@ΞΔGLΞ:
nem rossz, de ilyen kereteset nem szeretnék. "Sima" fólia. Még készülékbiztosítást keresek, ha esetleg tud valaki olyan helyet, ahol van pozitív tapasztalat, esetleg.
@rolandrepasi:
ööö oké, de azért csakúgyból is lehetne, megszokásból írni róla, elvégre új.
Hát kevés az innováció, az tény. De ha azt vesszük jövőre bejön a Promotion, az se lesz akkor már olyan nagy szám. Fogalmam sincs mi újat tudnak majd kitalálni, amiről lehet majd hónapokon át beszélni.De valóban jó lenne, ha lenne már egy ilyen.
@Szabi®: Húh, hát ne is mond! Piszkosul megöregedett az elmúlt pár évben. Az autós dolgait nem nagyon nézem, mert nem érdekel, de az iphone X-es elköszönése és pl a mostani között eltelt kb 3 év, de mintha 10-et öregedett volna. Durva. Biztos vannak gondok.
Én megrendeltem, mert az i6-nál nem lehet rosszabb alapon. Csak december 1 mire kihozzák... katasztrófa. Még 4 hét... huh... Én is szívesen megnéztem volna, de a rendelés idején még a legtöbb helyen nem volt és nem akartam tovább húzni a megrendelést.
@Reverting: Ezaaaaz! Erre voltam kíváncsi, köszönöm!
Nálam biztos nem lesz tok.
Az akksi meg szerintem is elég lesz egy napra. Elvégre este v. napközben tölti az ember - nyilván nincs más opció. Ezért egész számú ugrásonként éri meg az üzemidőnövekedés. Vagy 1 egész nap, vagy két egész nap. Ha 1,5 napot bír, akkor kb tökmindegy, hogy fél napot bír vagy 1,5-et mert ígyis-úgyis napközben kell majd tölteni.
Btw, ha már itt tartunk azon agyalok, hogy vajon használjam hozzá a meglévő iPad töltőt, ami 10W-os, vagy vegyem meg 20W-ost? Tényleg csak 1m-es a kábel amit adnak hozzá? Mert könnyen lehet, hogy az íróasztalomon nem sokáig érne le az az 1 méter kábel...
Más. A Lidar (amit angolul Lájdár-nak ejtenek kedves Handrás és nem lidárnak), amúgy lehetne beszédtéma, mert az tényleg egy új technológia, amivel ki lehet váltani egy közepes 3D scannert és nekem speciel pont jól fog jönni a munkában. A Telexesek tesztjében be van linkelve egy pár scannelt modell, amit én ki is próbáltam és aktuális hálószobai projektembe illesztve és a lényeg az, hogy egész jóóóó! LINK. Nem azt mondom, hogy nem szar a modell, mert az
, de távoli kitöltő objektumnak tökéletesen megfelel. Illetve szerintem, ez alapján lakások / házak felmérésénél is hatalmas előnyt adhat, amivel én egy rakás időt és így pénzt is spórolhatok.
Én pl részben ezért is rendeltem a pro-t. -
Imilenni
addikt
válasz
clubmonaco #650 üzenetére
Jók a Xiaomik, de nem bírnak ki 3-4 évet.
-
Szabi®
addikt
válasz
7Heads Drago #683 üzenetére
Hát sztem ne rendeljünk. Nem szeretnék így járni
-
7Heads Drago
veterán
válasz
tesz-vesz123 #647 üzenetére
egy HMS-es papírnehezék mindenféle szolgáltatás nélkül mennyivel jobb tud lenni egy iPhone-nál
Az a vicc hogy te ezt így megtudod ítélni. Kinek a pap, kinek a papné.
Az se jobb egy szemmel se amit te csinálsz. [P20 pro topik] [3909 hsz-től] (mármint az emlegetett youtuberektől) Nem jár semmi plusz pont az ömlengésért... itt.ΞΔGLΞ: wauuuuu
Egy feltörekvő új kínai márka.... Colour
-
atirag
őstag
-
Srácok, lapozzunk. Vissza a topik témájához.
Megjött az i12 tokom, már csak egy teló kell bele -
Reverting
őstag
En nyuzom... az aksi nalam nem lesz gond, minden dark es a hatterkep is a gyari fekete...
Sebbesseg is ok, az instant 2500!!ft os tokot nem birom elviselni rajta, annyira szep...
Elso toltes 25% on raktam fel egy 5V 1A-es toltore, 3h kellett kabelen! Tehat 75% 3h!
A korvetkezo 25% ig merules 7h SOT vegyes hasznalat... Nalam mar jo lesz... Ezzel a toltovel 50% toltes 1h30min lesz, ikea-s Livboj meg nem probalva, es a samu EP-P1100 sem...
Par kepet lottem, de meg csak kijelzojen nezegettem, ott csak vigyorogtam...nem lesz baj vele, amitol legjobban feltem h nem bir ki egy napot, ugy nez ki tevedtem.
-
Szabi®
addikt
válasz
moleculez #667 üzenetére
A magasságodat is megmondja az iPhone 12 Pro kamerája
Egyébként ez az a lidar ami amerikai fegyverekben,harcászati jármüvekben is van ? (csak kicsiben ? ) -
moleculez
veterán
Igazából az élet iOS-en baromi unalmas (jó értelemben). A rendszer ugyanaz mindenütt, 2-3 generációnként látsz némi eltérést a teljesítményben.
Szóval itt most annyi kérdés van:
Milyen appok jönnek a LiDar szenzorra?
Mennyit dob az 5G a user experience-n?(szubjektív, én pl észre sem venném)
Milyen a gép fogása?(szubjektív, de amúgy is tokban van)
Mennyire hasznos a MagSafe megoldás?( szubjektív, szerintem tök jó) -
Szabi®
addikt
Ha megfigyelted András videóit,olyan mintha kiégett volna,mintha nagyon kedvetlenül állt volna neki az egésznek
Jó biztos vannak magánéleti zűrjei amik kiütnek, de egy-egy videón már nagyon látszik.....Ha lesz most valahol kint iPhone 12 Pro, befogom checkolni,nekem csak a saját véleményem számít
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A 12 pro max-ra már megrendeltem a TG-t és úton van a Nillkin-től 2db.
Nekem mindig ezek váltak be, az xs és a pro max-ra is tölük rendeltem, de egy mikrokarc annyi nincs ezeken, pedig nem bánok kesztyűs kézzel a mobilokkal.
Általában 2-3 hét szokott lenni, mire ideér, de lehet, hogy a covid miatt ez most több lesz, nagyjából úgy számoltam, hogy kb néhány nap eltéréssel a telefon és a TG is megjön. -
válasz
Ezzel a témával át is mehetsz a milyen telefont vegyek topikba. Itt most egyelőre read only leszel.
-
gattolino
senior tag
válasz
Már nem azért, de miért nem használod az Off gombot, ha igy istented a Xiaomit egy Iphone csoportban? Neked ezért fizetnek? Már nagyon idegesitő. Remélem jön egy modi és törli a hsz-eid. Nem androidos isten Xiaomi miatt olvasom ezt a topicot. De köszönjük a filléres androidos összefoglalót.
-
Dany007
veterán
válasz
Az nekem is fura volt. De az nyilván fizetett hirdetés volt, próbálta kihozni a maxot belőle.
Olyan szolgáltatások nélkül, amit ma gyakorlatilag minden mobil user használ, hát kb megfelezi a készülék értékét. És igen, ő is iPhone-t használ.@ΞΔGLΞ:
Egyetértek! Én is szívesebben olvasnék már több user tapasztalatot! Azért már sokaknak hetek óta megvan a pro meg a sima 12 is...
Nekem meg csak 30-án érkezik ha minden jól megy (hogy b...meg az alza...). És jó lenne látni mire számíthat az ember a sima mezei júzer szemszögéből. De egyelőre ebből alig alig van itt a fórumon.
-
g4mer
senior tag
válasz
clubmonaco #646 üzenetére
Szerinted a potenciális apple vásárlókat érdekli a xiaomi meg hasonló kínai csodák? Akinek nem telik rá, vagy nem akar ennyiért telefont venni, az vesz egy 11-es modelt azt cső, elvan vele évekig.
-
törölt tag
válasz
YT algoritmusra megy a ripacskodás.
Egyébként van egy rakás teszt fotóstól, nem muszáj egyből kiindulni mivel a világ legjobb fényképezőgépével is lehet rossz képet lőni adott esetben.
clubmonaco: nem unod még? Legalább írni tanulj meg. Miért trollkodsz itt?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sfdrakex #649 üzenetére
Egyetértek!
Ki a francot érdekelnek már ezek a kicseszett grafikonok, meg, hogy mi mennyire drága.
Miért kell i 11 pro helyett 12 pro etc etc etc...
Többen örülnénk, ha végre kiszürkülne jó pár megmondom a frankót ember, aki nyilvánvalóan nem vesz iPhone 12 (pro max) mobilt... már a csába ebből a topikból -
tesz-vesz123
senior tag
Szerintem még jó 1-2 év (ha nem több idő) mire normálisan kiépül az 5G. Ebből a szempontból nézve az új 12-es széria mindenképpen időtállóbb lesz mint az 10-es és 11-es széria. Sok idő, mire kiépítik a hálózatot. Nagyon rövid a hatótávja, kis túlzással kb. minden sarokra kéne egy torony.
-
clubmonaco
tag
Azèrt van alatta is jó.Xiami mi 10t pro 5g,dual,èrtesîtèsi led,8k akár,5000-es akksi,45perc alatt 0-ról 100-ra feltölt.S ezt kb 170000körül megkapod,hacsak nem megy le az ár jobban.Csak viszonyítás kèrdèse.Persze ha pènz nem számít,az más.Viszont azèrt négy a parasztvakítás az iPhone,Samsungnál elèg szèpen olyan áron,azèrt azt hagyjuk.De köszönöm nekik,ezèrt jön(jött)fel a Xiaomi, Huawei (bár ez is kezd elszállni).S lesnèl hogy milyen kijelzője van a Xiaomi mi 10t oro-nak.Na de ez iPhone trolik,bocsesz,de megoldondandó na
-
Razzul
őstag
Szép kis szalmabáb érvelés némi ad hominemmel megfűszerezve, mindkettőtöktől. Nem írtam az üzemidőről, szoftverfrissítésekről, hálózati lefedettségről valamint azt sem, hogy 5G nélkül nem lehetne élni vagy nekem szükségem lenne rá és váltani szeretnék.
Az i12-ben lévő Qualcomm modemről írtam, kérlek ha beszélgetni szeretnétek erre reagáljatok.
-
tesz-vesz123
senior tag
Ugyanolyan mint Magyarósi. Neki is a tesztjei 90%-ban abból állnak, hogy miben jobbak az Androidos csúcsmodellek, de azért az összes létező Apple termékből legalább egy van neki. Szerintem azért csinálják így a teszteket, hogy a hater vérpistikék is “ki legyenek elégítve”, vagy csak elkerüljék a fika komment áradatot. Elégedetten biccentenek, hogy “há’ mondtam, hogy ez egy szar”, nyomják a like-ot és dölálé, ahogy a francia mondja!
Nyilván vannak hibák, főleg 1-2 dolog bosszantó nekem is Android után, de egyik rendszer sem tökéletes.
Viszont, ahogy előadja pl. Magyarósi, hogy egy HMS-es papírnehezék mindenféle szolgáltatás nélkül mennyivel jobb tud lenni egy iPhone-nál, az vicc. Semmi másról nem szól, csak hogy a haterek megkapják, amire vágynak.
-
Dany007
veterán
Azért a végén összességében ő is elmondta, hogy picit minden jobb lett kameratéren is.
Nem volt akkora "hűha", mint amikor a 11pro-t mutatta be. De azért csak megvette ezt is! És ezt nem szabad elfelejteni...HAndrás az iPhone X óta ekézi az Apple-t meg az iPhone-t. És az akkori fél órás magyarázatával kb teljesen egyet is értek. Igazából a mostanival is. De azt érdemes észrevenni, hogy minden fika ellenére ő továbbra is iPhone-t használ és Mac-et (ezt az akkori videóban el is mondta miért), de az okok ellenére is mindig megveszi a legújabb modelleket is. Szóval... Így innen nézve már kicsit furcsa a véleménye. Egyetértek vele, hiszen én is látom, hogy milyen teljesítményű a másik két kamera, de na... Fikázza,fikázza, de azért csak megvette. Az új 4G modemről meg ő sem beszélt. Oké, hogy 5G fölös, de a sokszoros 4G sebesség igenis számít. Szóval így nekem egy kicsit fura az ember.
Egyébként biztos nekik, illetve a Mobilarena teszt csapatának van igaza. Mert valóban itt a tesztben szereplő képek egy része rendkívül silányra sikeredett. Valószínű az lesz az oka, amit már korábban is beszéltünk, hogy nagyon helyzettől / fényektől függ a dolog.
Mondjuk engem pl hidegen hagy, mert i6-ról váltva biztos brutális különbség lesz. 11pro-ról meg közel sem biztos, hogy váltani kéne. -
joey04
titán
válasz
TODI1111 #641 üzenetére
Az első hozzászólásomban emlitettem, hogy sajnos itthon nem úgy vannak az árak
viszont én alapvetően nem erről beszéltem, te kontráztál azzal, hogy de itthon nem így van. de egyébként itthon is érezhető, mert tavaly (hogy egyszerűbb legyen, és csak a te nézőpontodat vegyem alapul): 120k felára volt a 11 pro max-nek a note-hoz képest 256-os kiszerelésben, idén pedig "csak" 55k. a tendencia egyezik. btw 500k-nál továbbra is hangsúlyozom, hogy remélhetőleg nem egy akkora különbség dönt. pláne, hogy kopaszon csak 38k a különbség.
-
TODI1111
veterán
Az első hozzászólásomban emlitettem, hogy sajnos itthon nem úgy vannak az árak mint máshol.
Én még egyetlen egy iphone topikban sem fikáztam sem a készüléket sem a hozzá járó tartozékokat.
Mindenki olyan telefont vegyen ami megfelel az igényeinek. Azért mert most droidot használok (történetesen egy note 20 ultrát) még nem zárom ki, hogy egyszer áttérek iphonera.
Mivel én magyarországon élek és itthon vásárolok ezért engem nem érdekel, hogy a világban máshol mi mennyibe kerül ezért nekem az általam linkelt árak a relevánsok. Ezeket megnézve viszont nem olcsóbb az iphone. Részemről lezártam a történetet. -
joey04
titán
válasz
TODI1111 #636 üzenetére
egyelek meg itt és a korábbi topikokban több 1000 kommentben az apple globális ekézése zajlott amiatt, hogy úgy emel árat, hogy kiveszi a tartozékokat. hogy az itteni kis országunkban miért és milyen árképzés van, az globális megítélés esetében ugyan mit számít? nagyon kedves, aranyos és figyelmes vagy, hogy újra, ezúttal linkekkel beírtad az árat, de elhittem elsőre is, hiszen már láttam. csak ez továbbra sem releváns. mellesleg ha ezek alapján beszélgetünk, akkor vegyük csak azt, hogy tavalyhoz képest mi változott, hiszen az ekézés az idei modelleknél ütötte fel a fejét, tehát azt kell nézni, hogy tavalyhoz képest mi változott. Tehát az Apple alapkiszerelését mérni a konkurenciához. Ebben kevesebb a tárhely? Igen. Ezen lehet morgolódni, de ez eddig is így volt, ez nem változott, így a változások elemzésekor tévesen veszed figyelembe. A helyzet az, hogy globálisan nézve olcsóbb lett az Apple mint a konkurencia. De ha ennyire ragaszkodsz ehhez a kis magyar piachoz: itt sem lett nagyobb a különbség mint volt tavaly. Sőt, ezt nézd: a nagyobb Note-ért 12 GB rendszermemória mellett 256 GB belső tárhellyel 380 ezer forintot kell fizetni (tavalyi Note teszt)
380k! ehhez képest a 11 pro max 64gb volt 440k. most a note 20 ultra 485k, a 12 pro max 496k tartozékokkal. de még ha a te torz számításodat nézzük: 380k vs 256-os 11 pro max: 500k! most note 20 ultra 485k vs 12 pro max 256-os tartozékokkal: 540k.
minden létező számítási mód szerint csökkent a különbség árban. még itthon is.
btw ez mind elvi vita továbbra is, 500k-nál nem ezek a különbségek fogják eldönteni mit veszel. remélhetőleg.
-
Szabi®
addikt
Az amerikai árakat hiába nézzük,nekünk attól nem jobb/olcsóbb
Még becsüljük meg az appe-t, hogy 1 dollárd 1 euroba számol.
Mi lenne ha 1 dollár 1 kuvaiti dinárba számolna ?(bár amilyen árak már vannak)
gattolino El bizony,annyira nem buták az emberek, hogy ne lássák az mennyivel jobb business.
-
gattolino
senior tag
válasz
hyperspace #634 üzenetére
Igen, de cserébe van töltő a dobozban. Jobb a kamera, nagyobb az akksi. De mondom, el fogják kapkodni a maradékot szerintem.
-
TODI1111
veterán
"most az egyenlő tárhelyes változat, minden gonosz módon kivett tartozék újbóli megvételével együtt is olcsóbbra jön ki. "
Eszem ágában sincs vitatkozni.
Szerintem egyenlő a tárhely. Hogyan jön ki olcsóbbra?
Note 20 ultra 256 GB. 484999 Ft.
Iphone 12 pro max 256 GB 523 999 Ft. -
joey04
titán
válasz
TODI1111 #612 üzenetére
no ne kapkodj ejnye-bejnye. a korábbi állapotokhoz képest írtam a változást. btw belenyúltál, mert 12 pro max minden szarral 256-os: 1237$ még így is alatta van. kapufa.
ott lóg ki a lóláb, hogy eddig valamivel drágább volt az iphone, úgy, hogy kevesebb tárhely volt benne, most az egyenlő tárhelyes változat, minden gonosz módon kivett tartozék újbóli megvételével együtt is olcsóbbra jön ki. Hát tudod inkább így basszon át egy cég, hogy ki kell fizetnem +40 dollárt a tavalyi árhoz képest, ha ezzel még mindig kisebbet emelt az áron, mint a konkurencia. mellesleg az egész csak elvi vita, 1000-1200 dolláros telefonnál nem az a 100 dollár fog dönteni, hogy melyiket veszi az ember. btw még egy kínán kívül nagyon erősen korlátozottan használható telefon is 1200 euron nyit (mate 40 pro), szóval viszonyítás kérdése mennyire drága.
-
gattolino
senior tag
Én a 11 Pro Maxot venném, ha nem sajnálnám rá a pénzt.
BTW sokkal jobban megéri, 200-al olcsóbb is mint a 12 Pro Max, de akinek mindig a legújabb kell úgysem fogja tudni megállni. -
-
Fradipuma
tag
Üdvözlet mindenkinek! Egy számomra ismeretlen területre lépnék mivel szeretném megvásárolni az első Iphone készülékek. A dilemmám már csak az, hogy 11 pro max vagy 12 pro legyen. Egy mate 20 pro-t váltana. A lényeg, hogy hozzon hasonló üzemidőt, és a kamera teljesítménye hasonló vagy jobb ( tudom 2 éves készüléknél mind2 jobb) legyen. Illetve szerintetek a 2 készülék közötti ár differencia indokolt-e vagy nincs akkor eltérés (ugrás) a 2 variáns között. Véleményeket, tapasztalatokat köszönöm előre is!
-
Szabi®
addikt
válasz
tesz-vesz123 #625 üzenetére
Hát már nem most vesztetted el a fonalat, saját felvetéseidre lett csak reagálva, értő olvasás.
Razzul Egy évet nyersz a 12-vel,kb 5 évig még kap a 11 Pro is ios-t. Az kinek nem elég ?
5G,,,,Az 5G-vel már úgy példálóznak userek, mintha eddig nem lehetett volna élni nélküle.
Én tiszteletben tartom a véleményed,válts,ha kell az 5g akkor nincs mese,váltani kellspawn21 Pontosan +1
-
tesz-vesz123
senior tag
Spigen Ultra Hybridet használok minden telefonon. Nem, nem kínait. Ilyeneket csak hivatalos viszonteladótól rendelek, hanyagolom az Alit. Számomra minden nem jackes vezetékes füles gagyi, ez van. Ezért vettem BT-t. Nem tudtam elviselni a doboz hangzást, pedig én aztán nem vagyok white fülű.
-
g4mer
senior tag
válasz
tesz-vesz123 #619 üzenetére
Legjobb haverom vett gyári leather case-t iphone 7hez, anno 16 pénzért asszem, az meg szétkarcolta a telefon oldalát. Ilyenkor mi van?
És kb 3x kicseréltette a tokot istyleban, mert szétkopott pár hónap után..
Mondjuk én is mondtam neki, hogy spigent vegyen, vagy annak a kínai másolatát 500ft-ért
-
Szabi®
addikt
válasz
telefonmágus #616 üzenetére
Egyébként egyre kevesebb embert ösztönöznek váltásra,az ismerősi körömben egy 6s és egy 7 lett lecserélve egy-egy Xr-re ,lévén az még csak 2 éves,és jó pár évig kap támogatást,de már az újabb dizájnt kapta a készülék
Én a 11 Pro Maxommal egésszen addig biztos nem váltok,amíg nincs szignifikáns teljesítmény/innováció növekedés.tesz-vesz123 Azt a fülest 8 ezerért adja az apple ,meg az adaptert is,a kettő 16 ezer, annyit engedhettek volna , nem ?
"""A tok se rossz érv. Pár napig használtam a gyári Huawei tokot (amíg meg nem jött a Spigen) és két karc lett a hátlapon""
Ez meg már túlzás,túltolod -
tesz-vesz123
senior tag
válasz
7Heads Drago #615 üzenetére
Nem semmi, hogy valakinek fájó pont az 500 forintos Tescos füles (számomra minden lightning meg USB-s Tescos).
Még jobb átalakítóval, hogy még bazáribb legyen a hangzás. A tok se rossz érv. Pár napig használtam a gyári Huawei tokot (amíg meg nem jött a Spigen) és két karc lett a hátlapon.
Ilyeneket ne rakjanak bele csak azért, hogy repüljön a kukába.
-
7Heads Drago
veterán
Ez kamu amit ide összehordtál. Legalább azonos memória csomagosokat hasonlítanál. Illetve a droidos telok nyitó árakon még tartalmaznak tokot, órát vagy egyéb tartozékot is. Itt semmi nincs.
A wireless töltő a személyes kedvencem mert hogy még ahhoz se ad adaptert.
És ebben nekem az fáj a leginkább hogy még lehet hogy így is be válallom egyszer ha minden kötél szakad. -
Szabi®
addikt
válasz
telefonmágus #613 üzenetére
A sima 11 Pro is.Akiknek volt eszük,ezekre váltottak.Ár/érték/teljesítmény szempontjából,ez a jobb vétel
-
TODI1111
veterán
"Ma már még akkor is olcsóbb, ha külön megveszed a gyári töltőt, meg a gyári fülest mellé."
"iphone, töltő, füles, összesen: 496k"
Sajnos itthon nem úgy alakulnak az árak. A note 20 ultrának az iphone 12 pro max az " ellenfele".
Note 20 ultra 256 GB. 485 000 Ft. (töltővel, fülessel,mindenestül)
Iphone 12 pro max 256 GB 523 000 Ft. "Kopaszon". (Média mart árak)
Az S20 ultrából az 512 GB-os volt 513 000 -
joey04
titán
válasz
saabonline #605 üzenetére
Eddig úgyis vitték az iphone-t mint a cukrot, hogy drágább volt, mint a droidos társai. Ma már még akkor is olcsóbb, ha külön megveszed a gyári töltőt, meg a gyári fülest mellé.
iPhone 12 Pro Max 1100$
20W USB-C Power Adapter 19$
EarPods with Lightning Connector 19$Összesen: 1138$
Note 20 Ultra 1299$
S20 Ultra 1399$EU-ban:
Pro Max: 1217€
20W USB-C Power Adapter 24.35$
EarPods with Lightning Connector 18.50€összesen: 1259€
Note 20 Ultra 1266€
S20 Ultra 1315€De még a zuhanó forintunk kockázata miatt szarul árazott itthoni környezetben is alig fizetsz többet:
iphone, töltő, füles, összesen: 496k
note 20 ultra 485k
s20 ultra ami a note miatti leárazás után lett 460k, ami olcsóbb érezhetően, de az eredeti ára 513k!btw a samu mióta pozícionálja feljebb az S szériát? azt hittem a Note a csúcs. Nálunk persze ebből nem látszik semmi, de a mi piacunk lényegtelen.
-
Fryskitt
addikt
Nem, megnéztem, és nekem nem az jött le, hogy lehúzza. Negatív volt az, hogy neki túl nagy, szögletes, minek az 5G és videó módban a főkamerán kívül a másik kettő "kásás". Ez első kettő szubjektív, az 5G-t meglátjuk (erre írtam azt, hogy 640kB mindenre elég, ugye), a két mellék kamera videós módja az objektív, kérdés, erre tervezték-e és az, hogy lehet, így választják el a Pro Max-tól.
-
saabonline
csendes tag
Ez a duma az előfizetésre, vagy autónál szervízre meg is állna, de elektromos eszközre, úgy hogy erősen ajánlott a saját töltő használata, nagyon nincs rendben. Új, ios-re váltók meg méltán rossz szájízzel kezdik használni, és a lehúzás érzése meg kialakul/ erősödik bennük. Ja külön csomagolva, raktározva, szállitva meg mitől zöldebb a dolog? Adják 359 ezerért, de legyen benne a használatához elengedhetetlenül szükséges összes tartozék, mert használni szeretném. Garancia ugrik, ha más gyártó töltőjével használom? Ha igen, akkor adjon hozzá sajátot.
-
válasz
7Heads Drago #601 üzenetére
Igen, néztem az egyik iCenter üzletben. Ott a 12 Pro-ból a grafit, arany és az óceánkék volt kirakva, a sima 12-ből meg a kék, fehér, piros.
Pro-ból az arany és a grafit tetszik, sima 12-ből meg a fehér. -
clubmonaco
tag
válasz
Ron Swanson #600 üzenetére
Úgyis megrendeled:).
-
Szabi®
addikt
válasz
Fryskitt #594 üzenetére
Azért ezt már egy picit kozmetikázva tálalod, de azzal sincs baj.
Andrással nagyon sokan egyetértettek a hiányoságokkal kapcsolatban,a nem túl nívós fejlődéssel kapcsolatban....Sőt András még az 5g-t is egy felesleges "semminek" tartja.
És persze ezen véleményezésekre ott volt a szokásos "ellentábor" is, a hsz-edből az tűnik ki, hogy te pedig abba táborba tartozol.....
Vitatkozhatunk ezen több száz,akár ezer hsz-eken keresztül is, ha tetszik,ha nem, most ez a 12-es iPhone elég megosztó lett.
Akinek tetszik,annak tetszik,akár érvek nélkül is, akinek meg nem annyira tetszik, az meg is tudja indokolni, hogy miért nem tetszik -
7Heads Drago
veterán
válasz
Ron Swanson #600 üzenetére
De nézted már a színeket élőben is? Nehogy meglepetés érjen....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az előző generációnál jobban éhezik a töltőre, mégsem jár hozzá adapter: mindeközben a formai váltás zseniálisan sikerült, dicsérendő az 5G, ügyes az új iOS, a kamerában pedig ismét nem tudtunk csalódni.
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest