- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
válasz
rolandrepasi #1899 üzenetére
Azt vettem észre, ha össze vetjük a gyorstöltést és a lassabb töltést, akkor nem maga a gyors feltöltés miatt használódik el hamarabb az akksi, hanem a magasabb hőmérséklet, ami ilyenkor éri az akkumulátort.
Én nem igazán gyorstöltőztem sosem a telefonjaimat, de volt, hogy egy időben GPS-ként használtam, és úgy töltöttem.
Természetesen, hogy jobban melegebb lett, mint ami optimális neki, és huzamosabb ideig így volt. Mióta odafigyelek arra, hogy ne tartsam sokáig melegben ilyen módon, az új akkumulátor már nem degradálódott ilyen gyorsan.Összegfoglalva:
Ha gyorstöltünk, figyeljünk oda, hogy a megfelelő hőelvezetés meglegyen. Ne a legvastagabb szigetelő hatású tokban töltsünk, és ne akkor futtassuk a legjobb 3D játékokat, ami a processzor által szintén melegíti a készüléket. -
rolandrepasi
tag
-
Syd69
aktív tag
Kék csak pro, sziasztok
-
RichErm
csendes tag
Sziasztok
Egy hazai nagy Telefon keszulekkel foglalkozo cegnel dolgozom.
Lehet most megkoveztek sokan de azert leirnek valamit.Sokan jottek vissza az elmult idoszakban (1-2ev) azzal, hogy Sam Hua es IPH modellek gyorsabban merulnek mint anno akar az elozo telefonja.
Minden esetben elmondtak hogy gyorstoltik a telefont!!
Nekem volt I11 12pro max van jelenleg.
I11 1ev utan 99% akksi!!En azt mondom, es mar kulfoldi forumokon is olvasni, hogy a gyorstoltes a leheto leggyorsabban vegzi ki az akkumulatort!
En nem ajanlom senkinek!!
-
Naya
csendes tag
Nálam Xs volt az előd, ugyanúgy 2 SIM-mel használtam és soha nem volt gondom vele. A fizikai kártyámat most cseréltettem, nem oldotta meg a hibát. Szűkül a kör, marad vagy az eSIM vagy a készülék. Tegnap ismét beszéltem a supporttal, ma fognak visszahívni, hogy hol tesztelik azonnal helyben a készüléket. Istyle át sem vette, szerintük eSIM hiba lehet. Amit azért nem nagyon hiszek, mert egy hétig csak eSIM-mel használtam és úgy nem volt gond vele.
-
atirag
őstag
válasz
amstaffer86 #1886 üzenetére
Nem mindig vagyok elérhető. És sms sem mindig érkezik. Két kártyát használok mindkét kártya telekom.
Persze nem egész nap egy helyen vagyok. A 4g sem olyan stabil. Előtte 11 pro volt és az jobb volt. Pedig azzal is voltak azért bajok. De annál a gyengébb lefedettségű helyek voltak a gyenge pontok.
Itt valahogy nem érzem a net stabilságát. Pedig a videok alapján még a 4g is gyorsabb mint a 11 pro-nál. Ami valószínűleg lehetséges. Csak olyan mintha megfagyna a net sokszor. Néha át kell kapcsoljam a net használatot egyik kártyáról a másikra és akkor újra csatalkozik vagy ki tudja mit csinál ,de utána jó.
Azt tudni kell,hogy igazán sokat beszélek használom. -
mályva
aktív tag
Sziasztok iphone 12 hez honnan lehet töltőfejet szerezni? vagy ezt hogy mivel lehet tölteni? köszönöm
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
silvergod #1865 üzenetére
Nekem csak ez az erős merülés van. Tegnap egy órát olvastam az Apple fórumát:
https://discussions.apple.com/thread/251956914?page=6
Szóval egyértelműen látszik, hogy csak dual sim esetén van ez. Bízom benne, hogy szoftveres a dolog és hamar javítják.
Egyébként én nagyon szeretem ezt a telót.
-
Hallosz
senior tag
válasz
19_OsY_81 #1864 üzenetére
Egy héten keresztül használtam, belektam, próbáltam. Az SMS üzenetek nagy része azután érkezett meg, hogy a kártyát beraktam a tartalék készülékbe, (Galaxy S7) van amelyik két nap után.
A Telekom rendszerüzenete, - amikor kikapcsolt állapotban hívnak, és bekapcsolás után erről SMS-t kapsz - egyáltalán meg sem érkezett.
4G-n hanghíváskor, sokszor csak vartyogó hangot adott., szakadozott. A Wi-fi hívás nem ment neki.
Mondhatni, én nem ilyen lovat akartam. -
Imilenni
addikt
Nem feltétlen jó topic, de itt is választ kapok remélem.
IOS-en is ki lehet tenni a teló képét TV-re??
Mint androidon? Egy gomb és kész? -
silvergod
őstag
tervezek majd venni egy 12 pro-t,de ahogy olvasom többeknek van vele problémája jelenleg...
ezt is szerettem volna megkérdezni,mert pont ma mondta az egyik ismerősöm, hogy voltak telefont venni, és azt mondták nekik,hogy a 12-es szériát nem ajánlják ,mert sorra viszik vissza a vevők,mert valami nem jó benne...de konkrétan nem mondta mi az...
tényleg annyi hibája van a telefonnak? én most hirtelen csak az akkumerülést látom a posztokban..van esetleg valami más is amiért kerülendő?
mondjuk ha javul ,akkor tudok várni, jó lesz jövő ilyenkor is...
köszi -
Hallosz
senior tag
Nos, pontosan ezt elkerülendő, fájó szívvel, de ma visszavittem az i12-t.
Az első szériát mostantól kihagyom, 3-4 hónap múlva ránézek, addigra talán javítják a gyermekbetegségeit. -
Naya
csendes tag
Itt is mondta a srác, hogy lehet hogyha kicserélnék az is produkálná a hibát. Szerinte nem érdemes cseréltetni, mert tuti nem hardveres a hiba. Ahhoz meg, hogy elvigyék egy-két hétre és utána visszadobják hogy nincs baja, semmi kedvem nem volt. Ami még furcsa, hogy annak ellenére, hogy az akkuhasználatnál folyamatosan látszik hogy nincs lefedettség, nem veszem észre, hogy ne lennék elérhető. Senki nem mondja és SMS-t is csak akkor kapok ha másik SIM kártyán valóban beszélek.
-
Naya
csendes tag
válasz
19_OsY_81 #1857 üzenetére
Most jövök a szervizből. Kb. nem történt semmi. Azt mondta a srác, hogy ez az eSIM hibája. Még akkor is, ha amikor csak az eSIM van benne fizikai SIM nélkül, akkor nem produkálja. Most már tényleg nem tudom, hogy mi az igazság.
Vártam ezt a telefont, vártam, hogy lecseréljem az Xs-t, de (most sokan megköveznek majd) nem nőtt a szívemhez és nem érte meg a csere. -
Naya
csendes tag
válasz
19_OsY_81 #1854 üzenetére
Sajnos nekem nem ez az első eset... Régen otthagytam és kb 4 nap múlva kaptam az újat. Legutóbb mikor 1,5 éve gondom volt a xs-el, már pokol volt az egész. 3xküldték ki és mikor az iCentre ráírta, hogy ők is tapasztalták a diagnosztikán a hibát, a központ akkor is visszadobta, hogy szerintük jó. Vért izzadtam, mire végül méltóztattak kicserélni. Ezért félek már előre, hogy mit mondanak ma.
-
19_OsY_81
aktív tag
Igen, kezd meggyőződésem lenni, hogy az én telómmal nem stimmel valami. Ami nyugtat, hogy külföldi fórumokon sem ismeretlen ez a jelenség, állítólag az Apple már vizsgálja az ügyet. Kiderül, hogy szoftveres vagy hardveres a gond. Ha hardveres, akkor remélem cserélik majd a telót...
-
-
w333
félisten
válasz
19_OsY_81 #1848 üzenetére
Akkor ott valami nem stimmel de nagyon nem !
Nekem a 12 Mini minden fut a háttérben semmi nincs kikapcsolva, Wifi -n van és egy éjjszaka alatt mondjuk 23 -tól reggel 7 -ig nagyon durván 2-3% -t merül !
Mondjuk nekem nincs e-sim, csak ez fizikai telekomos kártya ami benne van !
-
-
Dany007
veterán
válasz
Hallosz #1838 üzenetére
Ez érdekes, páromnak S8-asnál van ilyen legalább 2 havonta 1x. Hogy semmit nem csinál a telefonnal, be van kapcsolva, aztán egyszercsak nem elérhető. Kisípol. Ha küldök sms-t azt megkapja, de hívni nem lehet és csak a restart segít. Amúgy ő is telekomos.
Nálam az i6 és i12pro esetében még nem volt ilyen, viszont mindkét telefonnál bármilyen os-en előfordult, hogy facetime-on hívni próbáltak és semmi... kicseng, de nekem nem jelez...
-
Hallosz
senior tag
Megértelek. De.
Szerintem a mai technológiai szinten nem elfogadható, hogy vagy megkapja az ember az SMS-t, vagy nem.
Az nem állapot, hogy a haverom az asztal másik oldaláról hív, és bemondja a géphang, hogy nem vagyok elérhető.
Akár szolgáltatói, akár telefon hiba.
(a mindkettő pedig pláne nem) -
atirag
őstag
válasz
Hallosz #1827 üzenetére
Igen volt egy két nap mikor nem lehett hívni,de összességében határozottan jobb volt ugyan ez a kombó. Itt sajnos nem vagyok nyugodt. Főleg mert néha sms sem jön ha valaki hívott.
De igazából ez van. Ez sem sikerült. Talán majd a 13remény ha meg utoljára
Persze én vagyok a hibás mert örökké próbálkozom már az x óta. Csak olyan nehezen venném rá magam új rendszer tanulására. -
Hallosz
senior tag
Nem aktív a 4G hanghívás, a Vo-lte szintén. Hol lehet beindítani?
-
moya#no1
aktív tag
válasz
SkylineGTR76 #1830 üzenetére
Nem tudom rábírni hogy Face-ID val azonosítson jegyzetnél jelszó helyett. Újraindítottam kikapcsoltam a face azonosítást és vissza, de semmi :/
-
SkylineGTR76
tag
-
moya#no1
aktív tag
Sziasztok. én iPhone 11 pro ról váltottam 12 pro ra. Az elmúlt 1 évben nem volt annyi gondom mint a 12 vel most 1 hét alatt. Videózás közben kifagyott az alkalmazás, a hangereje is fura a hangszoróknak és 94% os aksival a 11 nem mertült így mint a 12 100% os aksival , illetve a face-ID-t nem akarja használni a jelszavas jegyzeteknél azonosításra.
Az utóbbi másnál is előfordult ? -
evo87
őstag
Sima 12-t használok, dual simes módban.... azzal nincs semmi bajom, hogy az 5g nem működik még, ez a része nem is érdekelt. Viszont az zavaró, hogy a VoLTE nem megy, kapcsolni sem lehet......
-
atirag
őstag
Gondoltam csinálok egy icloud vissza töltést. Mert másolást csinálta a pro-rol mikor vettem.
Csináltam egy biztonsági mentést előtte . Vagyis a hibás id jelszó miatt kétszer is. És most mikor telepíteném újra akkor nem találja ezt a mentést
Csak a ma reggelit. Pedig mikor a biztonsági mentés dátumát néztem akkor ott volt. Azért ez így fura -
szucsinka
őstag
.bocsi mire beirtam megoldodott
-
CrAzY88
aktív tag
-
atirag
őstag
Egy iphone 12-t használok 1 hete kb. Az akku idő még nem alakult ki. De nem tűnik szörnyűnek. Viszont a kétkártyás használat nem lett jobb mint a 11 pro-val. Inkább rosszabb. Aránylag sokszor mondják,hogy nem vagyok elérhető. És néha jön sms néha nem. Mind a kettő telekom kártya. Szóval eddig nem lett jobb az új telefon modem.
Nem vagyok boldog. Jelenleg az a terv,hogy amint a lányom megkapja a telefonját akkor elveszem tőle a 7-et és abba rakom a másik kártyát
Azért írtam ha valaki ilyet venne ,de fontos neki a telefonálás. És sokat is hívják. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #1804 üzenetére
Engem annyira nem zavar ,ismerve az Apple garanciális ügyintézését ,jelenleg semmi gondom ha meg egy év ,másfél után jön elő kapok egy új készüléket (refurbished).
-
TechN7ne
nagyúr
Annyira érdekes ,hogy egy felhasználó sem panaszkodik pedig vagyunk itt egy páran...
Full hülyeség az egész ,legalábbis hogy nem nagy százalékban van jelen a hiba ,az is biztos!
Nálam most lesz 2 hetes a készülék ,de nyilván azonnal jelzem ha gond adódik ,mint it mindenki általában.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az előző generációnál jobban éhezik a töltőre, mégsem jár hozzá adapter: mindeközben a formai váltás zseniálisan sikerült, dicsérendő az 5G, ügyes az új iOS, a kamerában pedig ismét nem tudtunk csalódni.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vicces képek
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ford topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest