- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
#86564352 #312 üzenetére
Ha visszaolvasol látni fogod, hogy arról volt szó hogy a régebbi készülékek hogyan teljesítenek és milyen frissítéseket kaptak. Ezért beszéltem az i6-ról.
Az meg abszolút nem érdekel, hogy hány giga ram van egy telefonban. Az iphone-ok híresek arról hogy sokáig használhatóak maradnak, és ezt hangoztatták itt ebben a topikban is. Ez az i6-ra szerintem nem igaz. Irreleváns, hogy mennyi ram van benne. Ha a ram miatt nem jó már a teljesítménye, akkor többet kellett volna beletenniük. -
clubmonaco
tag
válasz
#86564352 #228 üzenetére
Nem haragszik,nincs mièrt.Vègülis csak ki tudod olvasni,de jobban figyelek.Nem Xiaomi-ozni akarok mindig,csak nekem is első telóm ez.S látok különbsègeket,most jöttem rá hogy felesleges kergetni a nagyon drágák az mindig.Hidd el,fizetgettem rá újakra èn is.Samungos voltam mindig,iPhone valahogy nem jött a közelembe,de nem is hajtottam èrte.Viszont az árak igen felmentek hogy már nem biztos hogy èr annyit,mègegyszer ,ha valaki meg tudja tenni,hajrá.Megtudnám,de mást is tudnèk már venni azon ès azèrt ez egy körforgás is.Kèsőbb meg azèrt meg azèrt kell az újabb,lesz ok mindig Aztán úgy jött ez nekem hogy kell nagyobb telepű,5g-t tudja már lecserèlem.S itt jött az hogy nemigen találtam pl Samsungba,elfogadhatóbb áron úgymond,ami nem 400000kiló hanem fele kb.Huawei is jó lett volna,de nem mertem beleugrani ugye,macera az appok.Aztán kutatgattam,olvasgattam,nèztem iPhone-t is Ultra-t is,de mivel be van rendelve a ps5 is:),akkor most vegyek 400000körüli szaros telót!:)Na így jött a Xiaomi,S van ebben sokmindent,nem azt mondom hogy Isten,megvált minden telót,de nem is kullog ,S pár dologban veri a 12-t S az ultra-t.Mellesleg az ár is korrektebb,nincs az az èrzès hogy pl hiányzik az èrtesítèsi led stb.Mikor S10 plus-om. volt,pl ez hiányzott,nekem nemigen jött be a kijelzővel èpített újl.olvasó,ennèl oldalt van,ugyanúgy csak hozzáèrinted,S felold,lezárásnál benyomod,vègre kis fizika:).Csak kedvből is írok ilyeneket róla meg segítsègül is ha valaki változna más felè.De mindegy is.Van aki így van akinek úgy vannak meglátásai,vèlemènye márkáról,mindennek van előnye,hátránya,csak azt mondom magabiztosan hogy sok pènzèrt már ne legyen olyan alapvető hiányosság mert az valahol belül fog mindig is zavarni.Tudom mert voltam èn is így.
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
#86564352 #276 üzenetére
Soha egy szóval se mondtam, hogy mindent megkapott, vagy hogy mindent tud amit egy iphone. Azt mondtam hogy a legtöbb feature-rel ez a helyzet. Egyébként meg én i6-ról beszéltem, nem i6s-ről. Simán lehet, hogy az i6s több feature-t kapott. Nekem i6-tal van tapasztalatom, ezért arról tudok beszélni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az előző generációnál jobban éhezik a töltőre, mégsem jár hozzá adapter: mindeközben a formai váltás zseniálisan sikerült, dicsérendő az 5G, ügyes az új iOS, a kamerában pedig ismét nem tudtunk csalódni.
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ford topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- sziku69: Szólánc.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest