- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
@ΞΔGLΞ:
nem rossz, de ilyen kereteset nem szeretnék. "Sima" fólia. Még készülékbiztosítást keresek, ha esetleg tud valaki olyan helyet, ahol van pozitív tapasztalat, esetleg.
@rolandrepasi:
ööö oké, de azért csakúgyból is lehetne, megszokásból írni róla, elvégre új.
Hát kevés az innováció, az tény. De ha azt vesszük jövőre bejön a Promotion, az se lesz akkor már olyan nagy szám. Fogalmam sincs mi újat tudnak majd kitalálni, amiről lehet majd hónapokon át beszélni.De valóban jó lenne, ha lenne már egy ilyen.
@Szabi®: Húh, hát ne is mond! Piszkosul megöregedett az elmúlt pár évben. Az autós dolgait nem nagyon nézem, mert nem érdekel, de az iphone X-es elköszönése és pl a mostani között eltelt kb 3 év, de mintha 10-et öregedett volna. Durva. Biztos vannak gondok.
Én megrendeltem, mert az i6-nál nem lehet rosszabb alapon. Csak december 1 mire kihozzák... katasztrófa. Még 4 hét... huh... Én is szívesen megnéztem volna, de a rendelés idején még a legtöbb helyen nem volt és nem akartam tovább húzni a megrendelést.
@Reverting: Ezaaaaz! Erre voltam kíváncsi, köszönöm!
Nálam biztos nem lesz tok.
Az akksi meg szerintem is elég lesz egy napra. Elvégre este v. napközben tölti az ember - nyilván nincs más opció. Ezért egész számú ugrásonként éri meg az üzemidőnövekedés. Vagy 1 egész nap, vagy két egész nap. Ha 1,5 napot bír, akkor kb tökmindegy, hogy fél napot bír vagy 1,5-et mert ígyis-úgyis napközben kell majd tölteni.
Btw, ha már itt tartunk azon agyalok, hogy vajon használjam hozzá a meglévő iPad töltőt, ami 10W-os, vagy vegyem meg 20W-ost? Tényleg csak 1m-es a kábel amit adnak hozzá? Mert könnyen lehet, hogy az íróasztalomon nem sokáig érne le az az 1 méter kábel...
Más. A Lidar (amit angolul Lájdár-nak ejtenek kedves Handrás és nem lidárnak), amúgy lehetne beszédtéma, mert az tényleg egy új technológia, amivel ki lehet váltani egy közepes 3D scannert és nekem speciel pont jól fog jönni a munkában. A Telexesek tesztjében be van linkelve egy pár scannelt modell, amit én ki is próbáltam és aktuális hálószobai projektembe illesztve és a lényeg az, hogy egész jóóóó! LINK. Nem azt mondom, hogy nem szar a modell, mert az
, de távoli kitöltő objektumnak tökéletesen megfelel. Illetve szerintem, ez alapján lakások / házak felmérésénél is hatalmas előnyt adhat, amivel én egy rakás időt és így pénzt is spórolhatok.
Én pl részben ezért is rendeltem a pro-t.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az előző generációnál jobban éhezik a töltőre, mégsem jár hozzá adapter: mindeközben a formai váltás zseniálisan sikerült, dicsérendő az 5G, ügyes az új iOS, a kamerában pedig ismét nem tudtunk csalódni.
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- GTA VI
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest