- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razzul
őstag
válasz
HoldfenyLuna #1099 üzenetére
IKEA 18W-os USB PD töltő ha gyorstölteni szeretnél, valamint az IKEA USB-A - Lightning kábele is jó cucc. USB-C kábelt elvileg kapsz az i12 mellé.
#1087 collecting: Én is remélem, hogy szoftveresen orvosolható a dolog, de ez ránézésre a tünetek alapján inkább tűnik földelési problémának.
-
Razzul
őstag
válasz
TheBikerider #1001 üzenetére
Elvileg még idén. [link]
-
Razzul
őstag
válasz
tibcsi0407 #714 üzenetére
#758 ataman
Nagyon köszi a linkeket mindkettőtöknek. -
Razzul
őstag
Szép kis szalmabáb érvelés némi ad hominemmel megfűszerezve, mindkettőtöktől. Nem írtam az üzemidőről, szoftverfrissítésekről, hálózati lefedettségről valamint azt sem, hogy 5G nélkül nem lehetne élni vagy nekem szükségem lenne rá és váltani szeretnék.
Az i12-ben lévő Qualcomm modemről írtam, kérlek ha beszélgetni szeretnétek erre reagáljatok.
-
Razzul
őstag
válasz
Evil Snowman #503 üzenetére
Akkor már az eSIM miatt is szorongasd meg őket.
Jó lenne ha a Telekom mellett más is adna értelmes szolgáltatásokat az iPhone és más készülékek mellé. Ahogy nézem a Telenor VoLTE listája eléggé gyér.
-
Razzul
őstag
válasz
Evil Snowman #501 üzenetére
A Telenor faszsága miatt nem megy. A Telenornál VoLTE iPhoneon nem engedélyezett, az Apple oldalán lévő "mobilszolgáltatók iPhone készülékekhez biztosított szolgáltatásai Európában" listán sincs rajta és a Telenor oldalán lévő készüléklistán sem szerepel.
-
Razzul
őstag
válasz
francz'70 #258 üzenetére
Jaértem, az S20FE a 250 ezres, a Note 20 meg a 350 ezres nyitóárával igazából lite verzió.
Akkor valójában az i12 is az, végül is így végig gondolva már rendben is van minden.
Amúgy volt a kezemben a példákban szereplő telefonok közül, habár nem mindegyik. A Note 10 liteot például pont egy remek telefonnak tartom.
-
Razzul
őstag
válasz
foximaxi248 #206 üzenetére
"350 ezer Ft-ért az összeszerelési minőség alap, hogy jó legyen, az lenne a szép, ha még ebben sem jeleskedne."
Az összeszerelési minőség és a minőségi anyaghasználat sem alap a csúcskategóriában Android fronton. Előbbire lásd a Pixelek botrányait, utóbbira a Samsung kopogós műanyag hátlappal szerelt S szériás készülékeit.
"Gyakorlatilag hiába mondják, hogy ez a szoftvertámogatottság miat milyen jó telefon, a 3. iOS főverziótól kezdve már ez sem fogja azt az élményt nyújtani, mert kb. még a következőre és az az utánira van tervezve, okosan kitalálva"
Ez úgy ahogy van nem igaz. Én is használtam, és több ismerősöm is még mindig használ i6s-t, első generációs SE-t iOS 14-el. Teljesen gördülékeny, akadásmentes és jól használható a rendszer több éves távlatban is.
"bár lehet 4 év múlva is aránylag jól működik, de ez már egy mai androidosról is elmondható 150 ezer Ft felett."
Valóban? Ismerősöm nemrég cserélte le az S8 Edge telefonját, mert az viszont érezhetően lassult és elég durva anomáliákat produkált. Pedig nem 150 ezer forint volt hanem kétszer annyi.
-
Razzul
őstag
válasz
dilajoska1 #136 üzenetére
Ahogy mondtad a Note 20 Ultra a pixel binning miatt belenagyítva részletgazdagabb és kb. ez az egyetlen szempont amiben jobb. Az ami az általad linkelt képeken is látszik, hogy az i12 színei mennyivel élettel telibbek a Samsung kékes, fakóbb árnyalataihoz képest. A többiről én se mondok semmit.
-
Razzul
őstag
válasz
clubmonaco #103 üzenetére
Olcsó telefon a Xiaomi és benne van minden. Cserébe csak annyit kell elviselnie a vásárlónak, hogy a kínai cég egyenesen Micimackónak továbbítja titkosítalanul a böngészési előzményeit és más személyes adatait még akkor is, ha ehhez nem járult hozzá.
-
Razzul
őstag
válasz
foximaxi248 #38 üzenetére
Összehasonlító és szakértői tesztekben a Note 20 Ultra kamerájánál is jobb vagy egyenlőre hozza a versenyt a 12pro.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az előző generációnál jobban éhezik a töltőre, mégsem jár hozzá adapter: mindeközben a formai váltás zseniálisan sikerült, dicsérendő az 5G, ügyes az új iOS, a kamerában pedig ismét nem tudtunk csalódni.
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest