- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reverting
őstag
18w+5w=23w... ket port van a tolton, PD. usb-c 18w, es usb-a 5w...
-
Reverting
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #2040 üzenetére
Van olyan opcio h rakerdezzen-e muvelet elott, itt kell valasztani h ne kerdezze meg...
nalam repulo mod automata ki be, es mukodik jovahagyas nelkul...
-
Reverting
őstag
12-es szerianal ezt az Ikea-s toltot [link] hasznalja valaki? Mukodik vele a gyorstoltes?
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
Battery teszt...
[link] yt. video... -
Reverting
őstag
En nyuzom... az aksi nalam nem lesz gond, minden dark es a hatterkep is a gyari fekete...
Sebbesseg is ok, az instant 2500!!ft os tokot nem birom elviselni rajta, annyira szep...
Elso toltes 25% on raktam fel egy 5V 1A-es toltore, 3h kellett kabelen! Tehat 75% 3h!
A korvetkezo 25% ig merules 7h SOT vegyes hasznalat... Nalam mar jo lesz... Ezzel a toltovel 50% toltes 1h30min lesz, ikea-s Livboj meg nem probalva, es a samu EP-P1100 sem...
Par kepet lottem, de meg csak kijelzojen nezegettem, ott csak vigyorogtam...nem lesz baj vele, amitol legjobban feltem h nem bir ki egy napot, ugy nez ki tevedtem.
-
Reverting
őstag
En is csatlakozom...
nem lattam meg grafitot eloben csak most mikor megjott, mindehol arany volt kint... nem feljetek tolle... isteni szep...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az előző generációnál jobban éhezik a töltőre, mégsem jár hozzá adapter: mindeközben a formai váltás zseniálisan sikerült, dicsérendő az 5G, ügyes az új iOS, a kamerában pedig ismét nem tudtunk csalódni.
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest