- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
Iphone 12-nèl más is tapasztalt olyat, hogy nem elèg acèlos a fènyerő pl. Apple tv közben ? Repülön ülve tűnt fel, hogy max fènyerőn is tükröződik minden kb.
Automata fènyerő kikapcsolva ... Vagy ez ennyit tud ? Sztem nincs meg a 625 nit .... -
-
Szabi®
addikt
Nah figyelj csak ide! Másodszor kérlek meg, nyomatékosan, hogy szakadj le rólam, te álltál belém most már másodszor, mert nem tudtad elfogadni véleményem, mindezt úgy, hogy amit tárgyaltunk témát már több mint egy hetes volt, aktuálitását is elvesztette részemről.
További szép napot! -
Szabi®
addikt
""Több ízben kitárgyaltátok, valamiért mégis újra kezded""
Ki kezedte újra ? Amire te hoztad a versenybiciklis példádat, az a történet egy héttel előbbi sztori, jó reggelt.....Akkor ki is kezdte újra ?""Ismétlem: nem akarom eldönteni, hogy ez a gyakorlat illetve irány jó-e, vagy rossz.""
Ez egy nagyon szép gesztus a részedről, hogy még nem azt akarod kihozni, hogy ez esetleg egy jó cselekedet az Apple részéről, Köszönjük -
Szabi®
addikt
Ezt már kitárgyaltuk több ízben, vannak akiknek így is tetszik hőn szeretett márkájuk üzletpolitikája, és vannak akik kezdenek besokalni.
Megnézném az arcodat, ha bármilyen elekronikai eszközt vennél, és semmihez nem lenne kábel, mit véleményeznél. (ha ez neked annyira jó és természetes) -
Szabi®
addikt
Hát ha eladom a 11 Pro Maxomat, akkor is még közel két kilót kéne mellé raknom.
Nekem nem ér ez a pár dolog amit felsoroltál, + 200 ezret.
Félreértés ne essék, nem az anyagi oldala, inkább a "belbecs" része zavarna, ha! cserélni akarnék.
Viszont ha cserélnék, arra jutottam, hogy lehet egy sima 12 elég lenne, arra a havi 2-3 képre amit lövök bőven jó az is. Még várom a "tartóssági" beszámolókat, aztán meglátjuk -
Szabi®
addikt
""A töltő kivétele inkább "ruppótlan" dolog volt""
Mi is ezen szakadtunk a baráti körrel
, meg adtuk az ötleteket, hogy majd kickstarter kalapozást, meg patreon gyűjtést szervezünk az applenek, annyival több lett a 12 tudása a 11-hez képest, hogy még a drágább ár ellenére sem tudta szegény apple benne hagyni a töltőt és a fülest, pedig nagyon igyekezett. És pont véletlenül nem kompatibilis a csatlakozás azoknak, akik régebbi készűlékről váltanak....
Igazából ez elvi kérdés, nem anyagi, és valahol szánni való.
-
Szabi®
addikt
válasz
Navaren #2132 üzenetére
""az Apple kütyüivel alapvetően továbbra sincs bajom, ezért maradtam továbbra is a gyártónál (ésszerű keretek között)"
Én 2010-ben kezdtem használni apple cuccokat, iPhone 4-el kezdtem és akkor még megvolt bizony ezeknek a kütyüknek a varázsa.Sőt ezekben az időkben még konkrétan váltani is akartam az aktuális újabb modellekre, valahogy az akkori iPhone introduction -ök nagyon jól össze voltak kalapálva, és mindig olyan dolgokat vonultattak fel, amik kiváltották a "nekem ez kell" érzést.
Mára már ez is olyan lett amilyen, és ugye azóta elég sok fontosabb karakter is eltűnt a fedélzetről.
A töltő elhagyásos buli azért is érdekes, mert környezet védelem!, de azért a franciák teljes dobozos iPhone-t és watch-ot kapnak
Többen írták, hogy az Usában milyen olcsó az ájfon, igen lehet.... Csak azt elkéne magyarázni az apple-nek hogy nem túl korrekt dolog, egy 1 dollárt 1 euroba számolni (már itt lehúznak), és akkor nálunk is barátibb lenne az ár, még a magyar áfával is, csak ugye akkor nem lenne egyfajta hype a telefon körül, mert akkor a közmunkás Józsi bácsi is megtudná venni. -
Szabi®
addikt
Ne haragudj meg, de ezt nem tudom semmire alapozni, és évekig elég sok olyan hír volt ami azt támasztotta alá, amit írtam.Vagy az egész magyar sajtóorgánum hazudik és az apple ellen van, hogy lejárassák.
4 éve ömlenek ezen cikkek, Amerikai forrásokat megnevezve és nem ripost szintű lapcsaládokról van szó.... -
Szabi®
addikt
válasz
Navaren #2119 üzenetére
""A Tim Cook - féle raktáros úr - filozófia kapcsán mindenképpen kompenzálni kell az anyagi kiesést a globális okostelefon-vásárlási láz csökkenése kapcsán, így jön ki céges portfólió szinten az ezer dolláros monitorállvány, meg a 600 dolláros Mac Pro kerék-szett.""
Így van, ez ennyi. Valahonnan be kell húzni a gempát, hogy az éves görbét lehessen mutogatni a befektetőknek. Jelenleg ugyanazt a profitot húzzák be, mint amikor 3-szor ennyi iPhone fogyott, sokan nem értik miért lett egy telefon 450-600 ezer forint. Hát ezért.
Watch topikban is kiült pár felhasználó arcára a rémület amikor szembesült azzal, ha csak a gyári sport szilikont kellene megvenni, az is 20 ezer. És ez az idézet tőled pont ide vág "" hanem mert manapság nincs a marketing szöveg mögött tényleges érték. """
Nincs, egy gumi darab is 20 ezer
Nem véletlenül támadták szét H. Andrást is több ezrek, hogy legyen már normális, amikor ezekről a termékekről szuperlativuszokban úgy beszélt, mintha élni sem lehetne nélkülük .
Aztán meg bemutatta a 3 milliós Mac Pro-t amit nyers tesztekben a 2017-es Imacje megver...... Oké.... Epic Fail..... -
Szabi®
addikt
Mind a kettőtöknek igaza van egyébként, annyit javítanék bele emvy hozzászólásába, hogy az ár/ teljesítményt kicserélném, ár/márkahűségre.
Ugyanis azok,akik ezeket a konstrukciókat megveszik ennyiért, ott már egyfajta fanatizmus/fétis lehet a háttérben, ésszerű, logikus gondolkodás nem.Vannak termékeik ahol sem teljesítmény nincs,sem időtállóság, de még prémiumnak mondható minőség sincs.
Az biztos, hogy humorérzéke van az Apple-nek
Ezek a termékek, ilyen gyatra teljesítménnyel/hardverrel , ha valakinek megérnek ennyit, hát egészségükre, de logikát ne keressünk a megvételi szándékukba...... -
Szabi®
addikt
""Több 12-t fognak eladni, mint 4-et. Akkor most mit tudnak az userek?""
Nem akarlak elkeseríteni, de az Apple több alkalommal is kijelentette, hogy ő hivatalos adatokat már nem fog kiadni eladásokkal kapcsolatban.Az, hogy a 12-ből mennyi fogyott még lehet egy jó marketing reklám is (ilyet is láttunk már) vagy betudható a kínai/indiai gyárak kovid vírus miatti kis gyártási kapacitásának, amit persze hogy el tudtak kapkodni az emberek és hiány is lett, és minden másból is hiány lett. (lásd. Playstation 5).
Tonnányi cikket találunk a témában, ami az ellentétét állítja, miszerint az Apple egyre kevesebb iPhone-t értékesít, de ugye ez sem feltétlenül kell, hogy igaz legyen.Amikor maga a forrás már nem a mi kis homokszemnyi (üzleti szempontból teljesen jelentéktelen) országunk, hanem jobbára amerika, akkor ugye az jut eszébe a júzernak, hogy nem zörög a haraszt.Ezt a töltős lépését rengeteg amerikai youtuber/tester is elitélte, nem véletlenül. -
Szabi®
addikt
válasz
Dany007 #2092 üzenetére
"""Megtehetik, mert így is sikertermék az új készülék, így is milliók veszik / vették meg az első héten és még így is hiány volt belőle az első hónapokban.
Arról nem beszélve, hogy az Apple az egyik legsikeresebb vállalat a világon.""
Ezzel a tendenciával csupán egy gond van, hogy nem tudják a végtelenségig csinálni.Már az iPhone 12-nél is rezgett a léc, hogy alig tud többet, mint az elődje.Ráadásul töltő nélkül, füles nélkül, és még drágább is. Lassan a név és a titulus mögött már nem lesz semmi.
Nekem erről kísértetiesen a Nokia jut eszembe, amikor 2007-ben 250-ért adták a telefonokat,aztán egyszer csak megunták az emberek, és elfordultak a cégtől.....
De bízzunk a legjobbakban, és abban hogy az apple vissza talál arra az ösvényre, amikor még a felhasználók úgy várták a készülékeiket, mint az iPhone 4-et, vagy 5s-t, és az userek tudták hogy ezek mögött még nem csak a pénzhajhászás volt, hanem valamit adni is akartak. -
Szabi®
addikt
válasz
Dany007 #2090 üzenetére
""Azt szerintem mindketten figyelmen kívül hagyjátok, hogy az, amiről beszélünk egy prémium kategória. Legalábbis árban és minőségben biztosan. Ahol a brendet a style-t meg a trendiséget kell megfizetni leginkább ""
Akkor a te értelmezésed szerint, az Apple tévedésből adott eddig is töltőt és fülest immáron 13 éven keresztül....2010-ben is trendi volt.....meg 2008-ban is.......
A magyar emberek 99%-a nem vesz 600 ezerért órát, csak egy példa volt, amiből rosszul ragadtad ki a legfontosabb részt,,,,
Ennyi erőből akkor bármi ami trendi, divatos és prémium, akkor lehagyható valami, mert úgy is olyanok veszik meg, akik eddig is megvették a drága "sz@@unkat" és majd megveszi hozzá külön.......
Szép világ lenne. Egyébként te kiváló politikus lennél (vagy az is vagy) mert nemcsak elhiszel valamit érzelmi alapon, de azt megpróbálod fogyasztható formában emberek elé tárni.
-
Szabi®
addikt
válasz
Dany007 #2087 üzenetére
""De. Aki majd fél milláért, de legyen az 2-300 ezerért vesz magának telefont, annak bele kell, hogy férjen egy 8 ezer forintos töltő.""
És aki 600-ért Tag Heuer órát vesz, az meg szíjat ne kapjon mellé ? Mert bele kell hogy férjen ?
Ezt lehet csűrni - csavarni, de a végeredmény mindig ugyan az marad = sz@rrágóság. Az Apple az elkövetkezendő években olyan irányt fog venni, ami nagyon-nagyon visszás lesz.
Kezd beérni a Tim Cook féle "profitorientáltság mindenáron" üzleti modell. -
Szabi®
addikt
válasz
oliwire #1727 üzenetére
Nekem nagyon kevés jelenleg a napi screen on time-om,mert melozok,és egy Iphone 7-et használok napközben (munkába) ,a 11 Pro Max-al volt hogy 7 órát is elketyegett, 6 óra 37 perc volt utoljára amit néztem,akkor wifin volt a teló,sötét téma, háromnegyeden a fényerő,és daráltam az Apple tv-t rajta.
-
Szabi®
addikt
-
Szabi®
addikt
válasz
zsoltiz #1687 üzenetére
Attól függ mit használ az user jelenleg.11-ről 12-re váltani tényleg felesleges,max. akkor ha már tényleg semmi másra nem tudja költeni a pénzét.
Én Watch 5-ről váltottam 6-ra, és elég nagy butaságot csináltam, mert a hangoztatott sebesség többlet érdemben nem tapasztalható, az egyetlen pozitívum, hogy +1 évvel tovább kap szoftvert -
Szabi®
addikt
Már törölték sajnos, de a "Bemutatkozott az iPhone 12 család" topikjában is beleálltál jó pár tagba.Hány hsz-edet is törölték onnan ? Kár hogy nem emlékszel....(nem olyan régen volt)
#1679 TechN7ne Nem-nem, elmentem megnéztem őket,nyomkodtam kicsit,és arra jutottam, hogy leginkább már a dizájn az ami a 11-es szériához köt (sztem ez a legjobb) .
Én max. csak "downgradelni" fogok egy 11 Pro-ra a méret miatt -
Szabi®
addikt
Igazán felhagyhatnál már ezzel a túlkapás szerű flammerkedéssel amit minden iPhone topikban véghez viszel,ahogy megfogalmazodik egy-egy kritika a telefonokkal kapcsolatban.
(egyébként ezek a vélemények is segíthetnek olyanoknak,akik hezitálnak,hogy vegyék,ne vegyék)
Miért az kőbe van vésve, hogy csakis szuper lehet, és elégedettnek kell lenni vele mindenkinek ?
Érdekes gondolkodásod van, de attól még én sem fogok rohanni, hogy a 11 Pro Maxot lecseréljem..... -
Szabi®
addikt
válasz
TheBikerider #1039 üzenetére
Sima 12-öt láttam/fogtam, a dizájn jó, de látszik, hogy ezzel akarják már "csak" eladni.
Összességében ez a 12-es széria nagyon gyenge lett. Nem estem hasra a a 12-es szérián belüli kamera képességektől sem.Mini, sima, pro,max alig van különbség.
Majd jövőre váltok,vagy azután.Ha meg nem hoznak már ki igazán ütős telefont,akkor hagyom a fenébe az apple vonalat.
Kapok más gyártótól is agyon marketingezett készüléket 300-400 ezres ársávban....
-
Szabi®
addikt
válasz
#40993792 #1022 üzenetére
"""Ez így meredek kijelentés, mert nem mindenkire igaz. Rengeteget nyomnak a latban a gazdájának egyéni felhasználói szokásai"""
Azok a szokások kb kielégíthetetlenek, ezek még mindig "csak" telefonok.
De ha viszünk bele egy kis logikát,akiknek most nem elég az 5 óra screen time, azok hogyan éltek ezelőtt 3-4 évvel telefonon ? -
Szabi®
addikt
-
Szabi®
addikt
válasz
tibcsi0407 #975 üzenetére
-
Szabi®
addikt
Pontosan +1
Én is szintúgy ismertem,használtam a márkát régebben.Viszont fél éve rendeltem faternak a 6s-ére egy SPIGEN LIQUID MATTE tokot, és azt láttuk, hogy nagyon rossz az anyaghasználat, és a kivágások/kidolgozottság sem volt a legszebb.
Fogásra rendkívül gagyi,csúszos,műanyagos.Mindez szállítással együtt 8500 forintért.
Aztán 10-ért vettem emagról gyári fekete szilikon tokot -
Szabi®
addikt
Félre értesz,ne vigyük el a "ez már megint haterkedik" vonalba.
Nekem iPhone felhasználóként a Mate 40 Pro és a Nokia 9 kamera képességei tetszenek a legjobban, az más kérdés, hogy ez a telefon vásárlási szokásomat nem befolyásoljaEzeknél láttam a legtermészetesebb,részletgazdagabb tesztfotókat
-
Szabi®
addikt
válasz
7Heads Drago #683 üzenetére
Hát sztem ne rendeljünk. Nem szeretnék így járni
-
Szabi®
addikt
válasz
moleculez #667 üzenetére
A magasságodat is megmondja az iPhone 12 Pro kamerája
Egyébként ez az a lidar ami amerikai fegyverekben,harcászati jármüvekben is van ? (csak kicsiben ? ) -
Szabi®
addikt
Ha megfigyelted András videóit,olyan mintha kiégett volna,mintha nagyon kedvetlenül állt volna neki az egésznek
Jó biztos vannak magánéleti zűrjei amik kiütnek, de egy-egy videón már nagyon látszik.....Ha lesz most valahol kint iPhone 12 Pro, befogom checkolni,nekem csak a saját véleményem számít
-
Szabi®
addikt
Az amerikai árakat hiába nézzük,nekünk attól nem jobb/olcsóbb
Még becsüljük meg az appe-t, hogy 1 dollárd 1 euroba számol.
Mi lenne ha 1 dollár 1 kuvaiti dinárba számolna ?(bár amilyen árak már vannak)
gattolino El bizony,annyira nem buták az emberek, hogy ne lássák az mennyivel jobb business.
-
Szabi®
addikt
válasz
tesz-vesz123 #625 üzenetére
Hát már nem most vesztetted el a fonalat, saját felvetéseidre lett csak reagálva, értő olvasás.
Razzul Egy évet nyersz a 12-vel,kb 5 évig még kap a 11 Pro is ios-t. Az kinek nem elég ?
5G,,,,Az 5G-vel már úgy példálóznak userek, mintha eddig nem lehetett volna élni nélküle.
Én tiszteletben tartom a véleményed,válts,ha kell az 5g akkor nincs mese,váltani kellspawn21 Pontosan +1
-
Szabi®
addikt
válasz
telefonmágus #616 üzenetére
Egyébként egyre kevesebb embert ösztönöznek váltásra,az ismerősi körömben egy 6s és egy 7 lett lecserélve egy-egy Xr-re ,lévén az még csak 2 éves,és jó pár évig kap támogatást,de már az újabb dizájnt kapta a készülék
Én a 11 Pro Maxommal egésszen addig biztos nem váltok,amíg nincs szignifikáns teljesítmény/innováció növekedés.tesz-vesz123 Azt a fülest 8 ezerért adja az apple ,meg az adaptert is,a kettő 16 ezer, annyit engedhettek volna , nem ?
"""A tok se rossz érv. Pár napig használtam a gyári Huawei tokot (amíg meg nem jött a Spigen) és két karc lett a hátlapon""
Ez meg már túlzás,túltolod -
Szabi®
addikt
válasz
telefonmágus #613 üzenetére
A sima 11 Pro is.Akiknek volt eszük,ezekre váltottak.Ár/érték/teljesítmény szempontjából,ez a jobb vétel
-
Szabi®
addikt
válasz
Fryskitt #594 üzenetére
Azért ezt már egy picit kozmetikázva tálalod, de azzal sincs baj.
Andrással nagyon sokan egyetértettek a hiányoságokkal kapcsolatban,a nem túl nívós fejlődéssel kapcsolatban....Sőt András még az 5g-t is egy felesleges "semminek" tartja.
És persze ezen véleményezésekre ott volt a szokásos "ellentábor" is, a hsz-edből az tűnik ki, hogy te pedig abba táborba tartozol.....
Vitatkozhatunk ezen több száz,akár ezer hsz-eken keresztül is, ha tetszik,ha nem, most ez a 12-es iPhone elég megosztó lett.
Akinek tetszik,annak tetszik,akár érvek nélkül is, akinek meg nem annyira tetszik, az meg is tudja indokolni, hogy miért nem tetszik -
Szabi®
addikt
válasz
tibcsi0407 #544 üzenetére
Akkor nálad is megvolt minden
-
Szabi®
addikt
válasz
tibcsi0407 #538 üzenetére
Most már hála istennek eljutottam arra a szintre, hogy fél havi fizuból veszek egy iPhone 12 Pro-t,de nagyon rögös volt az út idáig
-
Szabi®
addikt
válasz
tibcsi0407 #534 üzenetére
Régi szép idők,amikor komplett fizetések röpködtek ki az ablakon telefonokra
-
Szabi®
addikt
válasz
tibcsi0407 #531 üzenetére
Így van több fény jut a szenzorba
Azért durva látni,hova fejlődött a mobil telefonok kamerája.Annak idején megvettem egy Sony Ericsson Satio-t és én voltam a legnagyobb király
clubmonaco Így van,valószínűleg a többi flagship telefonba (Huawei,Xiaomi,Pixel,Oppo) se raknak hulladék kamerát negyedmilliós árnál (vagy még több) .
-
Szabi®
addikt
-
Szabi®
addikt
válasz
tibcsi0407 #524 üzenetére
-
Szabi®
addikt
válasz
tibcsi0407 #520 üzenetére
Én sem értem,van ami nekem sem tetszik apple oldalon,és kimondottan logikátlan dolgokra gondolok (""hány óra van még ébresztésig" kigyomlálása
) ,és ha valaki megemlíti,akkor nem fogok stroke-ot kapni
A 11 Pro-jához hasonlítja,az elején is, meg amikor beszél a felvételekről.
xtremetuning Én azt még nem cserélném le,ha csak nem kell az 5g. Amúgy minden másban az X-ben még sok tartalék van.
-
Szabi®
addikt
válasz
xtremetuning #518 üzenetére
Sztem ez az üzleti modell része, a Pro Maxot akarják "jobbra" megcsinálni, ha olyan ütős lenne a sima 12 Pro,akkor a Pro Maxot kb már nem lenne értelme megvenni.
Az is érdekes, hogy a 11 Pro és a 12 Pro közt sincs már szignifikáns eltérés.... (amiket láttam comparsion-okat) -
Szabi®
addikt
válasz
tibcsi0407 #516 üzenetére
Várjál,,,mert most kicsit elvitted a témát....Te a kamera elégedettségére hoztad ide,az meg közel sem volt annyira pozitív.Kiemelte az éjszakai videót,meg a hegyi felvételt nagytotálba,hogy nem ég ki az ég,felhők stb.
És azt is megjegyezte, hogy ez azért nem lett annyira jó.
Nem véletlenül akarják az Iphone-osok kereszten égetni a hsz- ekben...... -
Szabi®
addikt
válasz
tibcsi0407 #513 üzenetére
Hamár idehoztad Handrást, ha figyeltél azt is elmondja,sokszor mennyire nehéz volt vele normális fókuszt csinálni,pont kiemeli mennyit kínlódott vele.....
És azt is elmondja a videóban, hogy a 3 lencséből kettő kuka.....
Amikor veszi a saját lábát lépés közben az erdőben, az meg szó szerint ocsmány.
Mosott,smooth és torz az egész kép,amíg nem emeli felfelé a kamerát..... -
Szabi®
addikt
Én azt értem,és nem is az eladási számokon ment a vita,hanem, hogy 12/Pro kamerája nem lett a legjobb a 11-hez képest sem.
És nem azért, mert rossz lenne, hanem mert a vele egy árban levő (vagy az alatti) készülékek kamerája jobban sikerült.
Nincs ezzel baj,de szignifikáns eredményt talán az éjszakai videóknál ért el.
Szoftveresen még lehet csiszolják,de ahogy Handrás is mondja "ez kevés".Gubu0101 Jogos
"Nincs szükségük rá"
-
Szabi®
addikt
válasz
tesz-vesz123 #388 üzenetére
Ha korrupt lenne a DXO az Apple 10 éve első helyen lenne,kilóra megvehetné őket.......
-
Szabi®
addikt
válasz
tesz-vesz123 #388 üzenetére
Ezt írtátok pár éve Handrásra is amikor jött a "viszlát apple videója" (egy-két észlény még azt is megjegyezte neki hsz-be , biztos az android fizette le ezért a videóért)
Ki igazodik el ezeken ? -
Szabi®
addikt
Azta mekkora király vagy, de a te 610 x 570-es felbontású képed,amit még nagyítani sem lehet,és te kókányoltad,nagyítgattad, az sokkal reprezentatívabb...Jah nem!
És képzeld,mielőtt még rosszul leszel,én is iPhone-t használok,és András véleményével értek egyet,te meg menj vissza az ovis társaid közé "bégetni".
Számtalan teszt kihozta, hogy nem lett nagy durranás a mostani generáció kamerája, és már nem is konkurenciához képest,hanem saját magához mérten sem.
Egyébként ha felcuppansz DXOMARK-ra láthatod magad is, hogy az apple már rég csinált ütős kamerát.(tudom,tudom,szemét a dxo, mert igazából az Iphone a legjobb) -
Szabi®
addikt
Néztem,Tom's Guide csinálta,nekem elég ahhoz, hogy ne legyek elfogult az Iphone irányában.Noha jó a kamerája,azért vannak tőle jobbak a piacon,és nem minden helyzetben kiemelkedő.Ugyanez igaz a konkurenciára is.
Próbálom mindig objektíven nézni ezen aspektusokat,és nem "márkahűen".
Javaslom neked is....... -
Szabi®
addikt
Jah bocs,nem tudtam, hogy szemüveges vagy (linkelhetem a vidót,de sztem tök felesleges). Biztos, hogy nem veri a xiaomi az iphone-t,én csak azt szerettem volna prezentálni, hogy mosott,részlet szegény képet lehet lőni mindennel.
És azon a képen amit linkeltem ha nem is a részletességet nézed,már a színhelyesség is megkérdőjelezhető Iphone-nál.(kivéve ha látott már valaki "fakó" fákat)
És abban a tesztben ,nemhogy olyan jó a Note 20, mint az apple ,hanem jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az előző generációnál jobban éhezik a töltőre, mégsem jár hozzá adapter: mindeközben a formai váltás zseniálisan sikerült, dicsérendő az 5G, ügyes az új iOS, a kamerában pedig ismét nem tudtunk csalódni.
- Nők, nőügyek (18+)
- 3D nyomtatás
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest