- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
Noukoum #1177 üzenetére
Karbantartást? Mit kell egy telefonon karbantartani? Én csak használtam/használom a készülékeim. Előtte Samsungjaim voltak (S6, S7 Edge), HTC One, LG G4, stb. Szépen végigzongoráztam a droidos mezőnyt az évek alatt.
Semmi trollkodás nem volt. Egyik Androidos telefonon sem tudtam végiggörgetni a híváslistát akadás nélkül... Amíg ilyen a rendszer full felesleges a 120Hz.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
Noukoum #1175 üzenetére
Persze, hogy iOS-en is előfordulnak ezek, nincs tökéletes rendszer. De az Androidnál mai napig rendszeres, míg mondjuk az iOS-nél hetente egyszer beszaggat valami.
Szóval semmit sem ér a 120Hz ha egy Twittert nem tudsz 120 fps-sel görgetni, helyette 120Hz-cel rángatózik. Ez egy fórum, leírhatom a véleményem és tapsztalatom, ahogy te is.
-
-
-
-
törölt tag
Európában az euró az alap.
iPhone 12 Pro 439 990 Ft
Tartalmazza a forgalmi adót és a törvényileg előírt díjakat: kb. 95 947 Ft.whatwhatwhat: és mi a célod egy 6 éves készülék emlegetésével? Pont ott szálltál ki amikor a sima 6 után jött a már 2 GB RAM 6S sokkal erősebb processzorral, ami miatt 6S és SE1 is simán használható készülékek ma is. Senki nem mondja neked, hogy az 1 GB RAM sima 6 milyen tuti cucc ma is, szóval feleslegesen hozod fel.
Galaxy Note 20 Ultra esetében nem az okozza az árnál, hogy USA modell Snapdragon, az európai pedig Exynos?
-
Drp81
aktív tag
és szubrutin:
Pl. Nálunk a családban igenis előfordul az 5-6 éves használat. Én kétévente váltok telefont (csak iPhone) és a kétéves teló mindig megy tovább a családban. A 3GS-en kívül mindegyik használatban van még (i5, i6, i7plus, iXS... bár i5 csak zenehallgatásra már, a többiben viszont van sim, családtagok használják, elégedetten, pl. i6-ra is jött még a nyáron biztonsági frissítés, a többi iOS14). Szerintem ez az eset a gyakoribb inkább. Az, hogy 1 ember használja 6 évig, lehet hogy valóban ritka/ritkább.
Amúgy jó lett a teszt.
Viszont (egyelőre) nem bántam meg a 11 Pro Max-ot (majd meglátjuk 2 hét múlva
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- REpont és hulladékgazdálkodás
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged