- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
Már törölték sajnos, de a "Bemutatkozott az iPhone 12 család" topikjában is beleálltál jó pár tagba.Hány hsz-edet is törölték onnan ? Kár hogy nem emlékszel....(nem olyan régen volt)
#1679 TechN7ne Nem-nem, elmentem megnéztem őket,nyomkodtam kicsit,és arra jutottam, hogy leginkább már a dizájn az ami a 11-es szériához köt (sztem ez a legjobb) .
Én max. csak "downgradelni" fogok egy 11 Pro-ra a méret miatt -
Szabi®
addikt
Igazán felhagyhatnál már ezzel a túlkapás szerű flammerkedéssel amit minden iPhone topikban véghez viszel,ahogy megfogalmazodik egy-egy kritika a telefonokkal kapcsolatban.
(egyébként ezek a vélemények is segíthetnek olyanoknak,akik hezitálnak,hogy vegyék,ne vegyék)
Miért az kőbe van vésve, hogy csakis szuper lehet, és elégedettnek kell lenni vele mindenkinek ?
Érdekes gondolkodásod van, de attól még én sem fogok rohanni, hogy a 11 Pro Maxot lecseréljem..... -
PlayMax
nagyúr
Minden szériából van nálam kb. egy iPhone (gyűjtöm őket) ,nem most kezdtem ne haragudj...
Nálad hány iPhone van ha szabad megkérdeznem?Nincs mit bizonyítanom ,évente váltok ,iphone off topik lakója vagyok intenzíven legalább 7 éve...
Aki akarja elhiszi ,aki akarja meg kipróbálja ,ennyi ,
Nem támadni kell ,hanem megköszönni hogy leírtam 5 nap után a tapasztalatom. -
Amikor az árkádban megnéztem a telókat nekem is az tűnt fel legelőször, hogy vág a széle
gondolkodtam a 11 lecserélésén de kimarad
még a minire ránézek a mérete miatt de szvsz megvárom a 13-at hátha kapnak az élek egy minimális 45 fokos letörést ami a 6 gen ipad szélén is van
vagy flexxel végigcsiszolom -
Színből nekem is az volt a kedvencem. Imádtam és jó darabig csak kendőre tettem le, de egy idő után meguntam és ezt meg is bántam amikor eladáskor mindenki azon ciganykodott, hogy milyen karcos...
Viszont ugye az a fém volt úgy csiszolva aztán üveggel gondolom úgy nem lehet megcsinalni... -
Navaren
aktív tag
A Jet Black szerintem is mindent vitt, bár elég 'hisztis' volt, vigyázni kellett rá, mint a hímes tojásra
- bár nekem pont kimaradt a 7-es széria (egyébként a matt fekete is tetszett volna).
Az is érdekes, hogy a Midnight Green is kikopott, pedig legalább olyan szép, de mindenképpen egyedi szín volt, mint a mostani Pacific Blue, nem?
Az arany pedig... nekem egyszerűen sok.
-
Nekem is tegnap jött meg, bár nekem elég a 256 továbbra is.
En a keket rendeltem végül és szerintem talán ez az eddigi legszebb iPhone szín. Nyilván ezt embere válogatja.
Ket év max után nagyon kellemes ez a kisebb méret számomra, bár a kamerát sajnálom, hogy pont most lett jobb kicsit a Max-ban.. -
zsoltiz
aktív tag
Láttam redditen egy olyat, hogy a srác egyszer bescannelte magát maszk nélkül, egyszer meg félig maszkban (teljesen maszkban nem engedi a scannelsét sem a faceid). Állítólag működik de még nem mertem kipróbálni
Ez az, megtaláltam.. -
ToniSoprano
addikt
Jaja ezek a teszképek nem túl meggyőzek. Elég sok a mosás és torzítás a széleken, még akkor is ha borús volt az idő ennek jobbnak kéne lennie. Főleg ha azzal harangozták be hogy rosszabb fényviszonyok mellett is mennyit fejlődött.
Egyébként a telefonok tényleg teljesen egyben vannak, de azért túl vastagon fog a ceruza, mert a forma változásán kívül nincs nagy változás, bár legalább most a forma egyedi lett.
Ezek a profitmaximalizáló szivatásban tényleg az Apple a király mindig tudnak újat kitalálni. Pl. régi 11 pro-t kivezetjük, töltőt nem adunk, de az 5W-os régi szarral mit kezdesz? Másrészt ha eladod a régebbi telefont akkor nem adod vele a töltőt? De tényleg ez már teljesen megszokott dolog náluk nagyon kreatívak ebben, mondjuk 8000 ért új töltő tényleg nem vészes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest