Új hozzászólás Aktív témák
-
akosxyz
senior tag
válasz
Fradipuma #3896 üzenetére
Használattól függ, plusz, hogy milyen töltővel töltöd, hagyod-e lemerülni, mindig rajt felejted a töltőn egész éjjelre stb. Itt lentebb nemrégiben volt erről szó. Más is jelezte már, hogy ilyen mértékű a degradációja az aksijának. Mintha azt írták volna, hogy 80 alatt gariban cserélik, de ebben nem vagyok biztos
-
SeatZola
őstag
válasz
Fradipuma #2427 üzenetére
Nekem a vadi új S5 két tegnap reggel 5.20- mostanig ugyanilyen felhasználás mellett most van 43%-os. Én lefekvéskor kikapcsolom és felkeléskor felveszem. Így nekem lazán megy 3 napot, de persze most még többet nyomkodom, állítgatom. Nekem olyan 3-4 nap lesz az üzemidő. Bár jövő héten ha összejön akkor cserélem S6-ra.
-
Navaren
aktív tag
válasz
Fradipuma #2385 üzenetére
Szerintem ne erőltesd az órára a fóliát.
Személyes tapasztalat, hogy a nagyon drága fennmarad, viszont ocsmány lesz tőle az óra, az olcsóbb pedig egyszerűen alul-felül feljön.
Emellett valamit ront az érintésérzékenységen is, az app-bezárás animáció nem mindig működött.Nekem S5 pár nap múlva lesz épp egy éves, egy karc van rajta, de azt is csak akkor látni, ha ki van kapcsolva az óra (ami AOD miatt nemigen fordul elő), pedig nem dísznek van.
-
dns86
tag
válasz
Fradipuma #2276 üzenetére
Nekem az XS Max óta mindegyik iPhone-omhoz volt egy ilyen tokom. Miután nagyon poros környezetben dolgozom nem szeretném megkarcolni a kamerát. Egyetlen hátránya a toknak hogy a lightning csatlakozó felett egy nagyon vékony müanyag van így ha sokszor veszed le, teszed fel könnyen eltörik. Illetve megszokást igényel hogy el kell húzni a kis ablakot ha fényképezni akarsz.
-
Pucu1989
csendes tag
válasz
Fradipuma #2236 üzenetére
Szia, ha jól emlékszem 2 év használat alatt 2 fóliát használtam el, nagyon szeretem, nem törik mint az üvegfólia, szerintem kényelmesebb is használat alatt, ha erősen neki ütöd valaminek, kicsit benyomódhat, de a kijelzőm karcmentes. (Ráadásul galaxy s9+ al használom (még
), lekerekített az oldala, mégsem jön fel mint sok fólia) Amikor frissen ráteszik 1-2 óráig (nem emlékszem pontosan) foltosnak fog tűnni, de nem kell megijedni, teljesen kitisztul. 1 próbát szerintem mindenképpen megér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest