- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
sbernardo86 #5503 üzenetére
Nézted már mit tartalmaz a 18 óra?
Az egész napos akkumulátor-üzemidő megállapítása a következőket tartalmazó 18 órás használat alapján történt: a pontos idő megtekintése 90 alkalommal, 90 értesítés, 45 percnyi alkalmazáshasználat és 60 percnyi edzés az Apple Watchról indított bluetoothos zenelejátszással; az Apple Watch Series 8 (GPS) a teszt teljes, 18 órás ideje alatt csatlakoztatva volt egy iPhone-hoz is Bluetooth-kapcsolattal; az Apple Watch Series 8 (GPS + Cellular) a 18 órás teszt alatt összesen 4 órán át csatlakozott LTE-hálózathoz, 14 órában pedig Bluetooth-kapcsolattal volt csatlakoztatva egy iPhone-hoz. A tesztelést az Apple 2022 augusztusában végezte az Apple Watch Series 8 (GPS) és az Apple Watch Series 8 (GPS + Cellular) iPhone-nal párosított prototípusain. A tesztelés során minden készüléken kiadás előtti szoftververzió futott. A tényleges akkumulátor-üzemidő a használat módjától, a konfigurációtól, a mobilhálózattól, a jelerősségtől és számos egyéb körülménytől függ, és eltérhet az itt közölt értékektől.
Nálam ilyenek nincsenek pl,:
"45 percnyi alkalmazáshasználat és 60 percnyi edzés az Apple Watchról indított bluetoothos zenelejátszással;"Én addig töltöm este ameddig tusolok. Akkor nincs rajtam csak. Watch 7 45mm.
Ha napi 2-3 órát edzem akkor 50% körül megy töltöre, de már volt, hogy 70% felett volt a nap végén ha csak az értesíteket néztem. De olyan is, hogy tizen órás túra volt az Alpokban(GPS) és akkor 20% körül volt este.
Napi 120km biciklizést szoktam még (GPS). Ott estére már volt, hogy éppen, hogy fel tudtam rakni töltőre. De lehet én egy kicsit extrémebben használom -
pepetech
őstag
válasz
sbernardo86 #5503 üzenetére
Nekem apple watch 5 Nike series van. Nagy suttogva viszi az 1,5 napot úgy vagyok vele hogy minden este felrakom tölteni. Így a tuti
.
-
Snoop27
őstag
válasz
sbernardo86 #5498 üzenetére
Rádobod este a töltőre, ahogy a telefont is, kb. 5 mp. Általában 2 napot bir ki nálam.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
sbernardo86 #5498 üzenetére
“annyira nem tetszik és úgy tudom 1 napot is alig birják ki”
Ha napi 8-10 órát sportolsz akkor valóban nem fogja bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Vicces képek
- HiMedia lejátszók
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- OLCSÓ MONITOROK
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged