- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malfroy
aktív tag
Widgettel sajnos semmire nem tudok menni mert ha a fülhallgatót bele rakom a tokjába és lezárom akkor megszakítja Bluetooth kapcsolatot. Én meg töltés közben szerettem volna valahogy tudomást szerezni arról hogy hol tart és egy kicsit furcsállom hogy csak így tudom megnézni hogyha felnyitom a tetejét és párosodik az eszközökkel .ez egy hiányosság. legközelebbi modellekbe megcsinálhatnák úgy hogy ha a tokot töltőre teszed Vagy csak a fülest teszed bele a tokba hogy feltöltse ,és az feltölti magát 100%-ra ,akkor kiad egy csipogó hangot vagy akármi jelzést. Vagy folyamatosan legyen visszajelző lámpa ami világít pl. Pirosan ha töltődik és zöldre vált hogyha teljesen feltöltődött. Szerintem egyiket se lenne bonyolult megcsinálni az Apple-nek.
-
Malfroy
aktív tag
Az jó hogyha ilyen kényelmes ez a legfontosabb. Gyárilag melyik méretű gumiharang van rajta, a közepes? Szóval akkor nálad sose fordult elő az hogy ki kellett venned mert már annyira fájt a füled? Én is sok inear fülhallgatót használtam már és sajnos 2-3 óra múlva mindegyik olyan fájdalmat okozott hogy ki kellett vennem a fülemből pedig több méretű gumi harangot is használtam és a legjobb minőségűeket. Remélem a pro 2 nem ilyen lesz.
-
Malfroy
aktív tag
Mi nem tetszett a Comply-ban, amiért maradtál a gyárinál? Egyébként neked mennyire kényelmes maga a fülhallgató ?hány órán keresztül tudod mindenféle irritáció nélkül a füledben hagyni ?nem feszíti a belső járatodat és nem szokott tőle fájni a fül csontod ami azt eredményezi hogy ki kell venned?
-
Malfroy
aktív tag
“
Így csak az előbbi kettő között vált, attól függően, hol indítok el épp egy médialejátszást, oda kapcsolódik.”Ha jól tudom egyszerre két eszközhöz tud csatlakozni az airpods. ha pl. a tableten nézek egy videót, és az iPhone on jön egy bejövő hívás, akkor automatikusan átvált vagy be lehet állítani hogy mikor váltson át a másik készülékre? Az airpods hogy dönti el hogy melyik készüléknek kéne a hangját lejátszani?
-
Malfroy
aktív tag
-
t a r k
csendes tag
Szóval Neked is előfordul időnként? Elvileg másoknak is, Redditen is van pár ilyesmi poszt. Találtam egy YT videót, amiben sok-sok körítés mellett a pali azt ecseteli, hogy ilyenkor az segít, hogy jó erősen összenyomja a szárat...ezt az összes kommentelő megerősítette és nagyon köszönték a tippet. Na ez nekem NEM működik, pont most próbáltam, de megint csak a tokba visszatevés segített. Az Apple ügyfélszolgálat próbált segíteni, de csak az újratelepítést ajánlották... Ismét hívom őket és kérek egy új Airpodsot...
-
Des1gnR
őstag
Köszi a válaszokat.
Igen, egyik se tökéletes, de ez a váltás már elérhető olcsó füleseknél is és működik minden esetben. Sony és Sennheiser füleseimnél legalábbis nem volt gond.
Ahogy Parson is írta, valszeg mind1, hogy milyen, úgy is ez lesz neki a legjobb a világon ha Apple és kompromisszumot köt. Egyébként egy vezetékes iPhone fülest vált. Csak azért mégis 100k és úgy érzem, hogy fele ennyiből is megúszhatnánk ezt. 🙂 -
s.Oliv3r
senior tag
Nekem mindig kiírja, ha épp lezárom és egyből feloldom akkor is…. De úgy néz ki meglett a megoldás.
A lényeg hogy nem csak addig kell tartani a gombot resetnél amíg sárgán villogni kezd, hanem legalább 1 percig, ekkor ad hangjelzést is. Elvileg ez a total hard reset. Utána egyből jó lett. -
Amit én hallottam, azért nem kellett fülelni, bárkinek feltűnt volna szerintem, de elég furcsa volt a tünet, kicsit megkavart. Zajszűrést nem használtam még, nálam minden ki van kacsolva utcán, mert (beszélő) rádiót hallagatok, ide elég a passzív zajszűrés, vagy ha valamit hallani akarok akkor az áteresztő módot használom, és ennyi.
Azért is paráztam, mert zenélt csak nagyon gáz volt, na mondom ha elmegy szervizbe, ott egy botfülű megnézi és visszaküldi, hogy szól ez akkor kivel veszekedjek...
-
Teszteltem most egy kicsit, katasztrofális a hang minősége (itt zárójelben jegyzem meg, hogy 30 évig high-end cuccokkal zenélgettem otthon, és szerettem ezt a fülest mert korrekt audiophile hangja van/volt), zajkioltást és egyéb hangmódosító funkciókat kikapcsolva hallgattam idáig. Most hallgathatatlan lett, frissítés előtt szuper volt, utána szar lett. Most mit csináljak? Kibaszott ideges vagyok
-
Maestro45
újonc
Köszönöm. De elvileg ez nem a legujabb szoftver. Mégsem csinálja.? Valaszinü azért mert hamis, bár azt sem értem hogy az apple check oldalán is mast ir, a saját airpods reszen is mást ir garanciára.? A fülesek sorozatszámára is mást ir. Tehát valahogy az apple rendszerében benne van.??
-
MNBT
tag
Kb 8 órát ha használhattam összesen a tegnapi napon, és mindig visszatettem a podokat a tokba.
A "Find my" funkciót én kikapcsoltam, mert azt olvastam hogy az is szívja az akksit.Hardveraprón vettem bontatlanul. Szériaszám alapján, és minden beállításra eredeti a készülék. (úgy olvastam hogy ha nem lenne eredeti akkor a "Find My" nem is működne, vagy nem lehetne bekapcsolni).
@csaba1203: néztem egy tesztvideót ahol egy csajszi napi 5-8 órát használta az Airpodsot, és ígyis 4 nap után merült le a tok. Neki kijött a 30 óra felhasználás, nekem így még annyi sem jön össze. Azt mondta hogy az ANC mindig be volt kapcsolva, meg a Find My funkció is
-
adm
őstag
és itt mi a mechanizmus?
ezek eredeti lopottak, és ha valaki megnézi a beállításokban akkor tök más SN-t lát?
vagy eredeti lopottak és a firmware-jük is át van írva?
vagy full hamisítvány és funkcióban is gyengébb?
az az érdekes hogy a SN lookupban 2023 januáriak, és a hirdetések alapján is max februárban kapcsolták be őket, ennyire együtt mozognának? -
csaba1203
addikt
Pont ezek miatt vettem meg én is de vannak gondok az automata váltásnál....
Apple Tv használata után nem igazán akar az Ipad-hez kapcsolódni mindig manuálisan kapcsolom be.
Az ATV is mumus ahhoz is a távirányító egy gombját megnyomva lehet csatlakozni szóval ennyi pénzért ez alap elvárás lenne nálam.
A hangzása viszont nagyon jó nincs túltolt basszus, minden részlet észrevehető.
Reméljük a következő frissítésekkel minden jobb lesz majd. -
Gyufaaa
veterán
-
-
No.01
addikt
Akkor tenyleg nem ertem pert rakeresve is hasonlot talaltam amiben a te/ti leirasotok csak megerositett. Nalam sehol sincs ezert is nem ertem, h akkor miert dobja fol neki ugyanugy az uzenetet. (lehet ra kellett volna probalnom a parom ipadjarol...? Keso banat)
Ilyenkor csak a szemelyes tali a megoldas? Nincs valami hard reset vagy tavoli torles opcio?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged