- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A panaszok többsége másik fülesen is előfordul. Ez ilyen, mindenki tökéleteset akar, olyan meg nincs. Plusz teljsen mindegy, milyen ritkán történik 1-1 csatlakozási, vagy egyéb probléma, azt akkor is nagyon megjegyzi az ember.
Egyébként meg ökoszisztéma miatt mindneképp megéri. Mac-ra csatlakozok, nézek filmet pl. csörög a telefon felveszem, már átváltott oda (tudom, mac-en is fel lehet venni a hívást, de nem szoktam), okés, hívás vége, folytatom a filmet, már ismét a mac-re csatlakozik, és így tovább.
A spatial audio nagyon jó cucc,ha valami támogatja, így nézni egy Apple TV+-os Invasion-t, vagy For All mankind-ot besz*rás jó.Baromi kényelmes, férfi létemre kis fülem van, és jó sokat próbáltam, ez a legkényelemsebb, egész nap a fülemben lehet, meló közben hallgathatok zenét, nem fájdul meg, szinte észrevétlen.
Vannak hibái, de nem vennék mást. Annyi változás történt, hogy mikor megjelent a 2. gen, vettem egyet és eladtam az előzőt.
-
Parson
addikt
Szvsz nézz meg 1-2 tesztvideót ahol bemutatják, én 1. gen terméket semmiböl nem vennék, még haakkor sem ha apple, 2-ikat is csak megfontoltan, 3. gen termékre meg még várni kell... bár ha jobban belegondolounk, azért ezek nem tökéletesen hivhatóak így, mivel sima Airpods is volt / van elötte / mellette, úgyhogy a gen 2-t végülis már bevállalnám ilyen értelemben.
Kérdés az is, hogy mit váltana, mi volt elötte használva, mert ha nem is tökéletes a termék, de lehet hogy így is minöségi ugrás lenne egy elözöleg használt eszközhöz képest.
Ugyanakkor ha a szerencsés majdani tulaj apple fan, akkor az azért nagyon sok kompromisszumra is ráviszi az embert, és hajlamos elnézni ezt-azt, cserébe viszont nagyon sok mindenben meg elönye van az apple rendszere miatt... szóval ha más apple eszköz is van már, akkor szerintem nincs sok félnivaló, biztosan beválik.
Persze csodákat azért ne várjunk semmitöl, lesz olyan helyzet ahol azért elhasal, de az is tény, hogy szoftveresen is jó támogatása van az apple termékeknek, úgyhogy a jövöt tekintve is optimista lehet az ember, hogy ezt-azt még idöközben is tovább javithatnak rajta.
Szerintem végeredményben nyugodtan vedd, lesz akkora öröm, ami elnyomja az esetleges apróbb tökéletlenségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged