Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
A panaszok többsége másik fülesen is előfordul. Ez ilyen, mindenki tökéleteset akar, olyan meg nincs. Plusz teljsen mindegy, milyen ritkán történik 1-1 csatlakozási, vagy egyéb probléma, azt akkor is nagyon megjegyzi az ember.
Egyébként meg ökoszisztéma miatt mindneképp megéri. Mac-ra csatlakozok, nézek filmet pl. csörög a telefon felveszem, már átváltott oda (tudom, mac-en is fel lehet venni a hívást, de nem szoktam), okés, hívás vége, folytatom a filmet, már ismét a mac-re csatlakozik, és így tovább.
A spatial audio nagyon jó cucc,ha valami támogatja, így nézni egy Apple TV+-os Invasion-t, vagy For All mankind-ot besz*rás jó.Baromi kényelmes, férfi létemre kis fülem van, és jó sokat próbáltam, ez a legkényelemsebb, egész nap a fülemben lehet, meló közben hallgathatok zenét, nem fájdul meg, szinte észrevétlen.
Vannak hibái, de nem vennék mást. Annyi változás történt, hogy mikor megjelent a 2. gen, vettem egyet és eladtam az előzőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple iPhone 11 - népalma
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- ZEN.com
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Baseus iPad Pro 12,9" állvány
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Apple AirTag 4 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest