- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Akkor tenyleg nem ertem pert rakeresve is hasonlot talaltam amiben a te/ti leirasotok csak megerositett. Nalam sehol sincs ezert is nem ertem, h akkor miert dobja fol neki ugyanugy az uzenetet. (lehet ra kellett volna probalnom a parom ipadjarol...? Keso banat)
Ilyenkor csak a szemelyes tali a megoldas? Nincs valami hard reset vagy tavoli torles opcio?
-
No.01
addikt
válasz
JoceeHunt #139 üzenetére
En most tervezem eladni, es igaz meg nem neztem meg milyen aron mennek, de a 40 es 50 az nagyon durvan olcsonak tunik.
Egyebkent pedig van hamis is boseggel.En azert adom el mert nem hasznalom ki vagy legalabbis nem ugy ahogy gondoltam. Ez nyilvan mindenkinek mas es mas, de jobban teszed ha vigyazol
-
No.01
addikt
Koszonom mindkettotoknek! Sana konkret leirast iphone-szerut nem talaltam azert is batorkodtak kerdezni mert a tavolsagbol lehet nyug. (anno valamit en is elkacsintottam mikor az orat valtottam)
Icecave:
Ez tuti, h igy van? Marmint rakeresve nem talaltam semmit, de ha azt mondod, h igy kell akkor ugy csinalom, csak mivel csekkolni nem fogom tudni igy labon loni sem szeretnem magamat. -
No.01
addikt
Sziasztok,
Buta kerdes, de meg nem csinaltam ilyet... Eladas elott vagyok (van hozza AppleCare+) mit erdemes/ajanlott csinalnom mielott visszateszem a dobozba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged