- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincs távoli törlés és nincs hard reset
icecave is mindenhol letörölte, minden eszközén, neten, készüléken stb...
1) új tulaj leválasztja tokból kivéve
2) régi tulaj (akinek az icloudja be van ragadva) újra párosít
3) régi tulaj újra leválasztja, de most tokból kivéve (fülbe rakni nem kell, csak állandó kapcsolat kell a telefonnal)
4) új tulaj újra párosítjanincs más út
-
Igen, ha úgy választottam le, hogy a tokjában voltak, akkor az új tulajnél kiírta, akkor szűnt meg, ha még a tokból kivéve szüntettem meg a párosítást. Azt hittük ez a tuti megoldás, mert utána már nem írta ki neki (persze ugye eljött, újrapárosítottuk az én ID-hoz, majd leválasztás és ő utána aktiválta az ő ID-jához megint).
-
Egy privit dobj rá nyugodtan, ő biztosan emlékszik, mert mindig küldte nekem a shotokat, hogy az én címemen keresi a find my az AirPods-át
Visszakerestem közben, úgy kell leválasztani, hogy a füledben vannak a podok, és élő BT kapcsolatnak kell lennie.
Ha úgy választod le, hogy a tokban vannak, akkor az új tulajnál gondok lesznek, nála is ez volt:
Hiába választottam le, meg eltávolítottam mindenhonnan, akkor is ezt írta neki. Végül elhozta megint, ismét párosítottuk az én ID-mhez, majd leválasztottuk, ahogy írtam. Akkor jó lett.
-
Valami rémlik,hogy úgy kell leválasztani, hogy kint vannak a podsok tokból. Ha úgy választod le, hogy a tokban vannak a podsok, akkor az új tulajnál is a régi tulajdonát GPS adatait jelzi, kb. kiirthatatlan. Mi így jártunk ittakary ph-s kollégával, mikor eladtam neki, a megoldás az volt, hogy eljött újra hozzám, ismét párosítottuk, majd "rendesen" leválasztottuk. Ha nem lakunk közel, elég bonyodalmas lett volna.
-
Rage47
veterán
Airpodsról konkrétan nincs infó, de itt hátha találsz hasznosat:
Az iPhone vagy az iPad eladása, elajándékozása vagy becserélése előtti teendők
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TV antenna és jelerősítés
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest