- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Yettel topik
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
válasz
Albert.Tamas #625 üzenetére
Miért vennél ANC-s fülest, ha ez a funkció számodra érdektelen?
-
la_cc
addikt
válasz
Evil Snowman #600 üzenetére
Szkeptikus vagyok az EKG funkcióval kapcsolatban is, a futós topik maratonos szakijai alapján még a legjobb sport Garmin-ok sem teljesen megbízhatóak a mellkas öves megoldással sem.
-
la_cc
addikt
válasz
Evil Snowman #597 üzenetére
-
la_cc
addikt
Én így elsőre nem látok benne semmi kivetni valót. Talán érdemes lenne rákérdezni, hogy Apple gari van-e a cuccokra, mert akkor bármelyik hivatalos helyre viheted a motyeszt szervízelhetni, ha jól tudom, de ezt valaki erősítse meg, mert én eddig csak közvetlenül az Apple-től vagy hivatalos oldalról vettem cuccot.
Az újabb Pro 2-ben már USB-C csati van, de hardverügyileg semmit sem változott.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ránézésre alig változott valamit, mégis mindenben sokkal jobb a második generációs AirPods Pro. Ha valaki Apple cuccokkal vette körbe magát, nem talál hozzájuk jobban átgondolt TWS-t, viszont ha más operációs rendszerrel is használná, már billeg az almáskosár.
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Pitaka Iphone 12 mini tokok és Pitaka MagEZ Card Sleeve
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest