- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
t a r k
csendes tag
Üdv! Kérdésem lenne a tisztelt egybegyűltekhez, hogy tapasztaltátok-e (szerintem ios 18 óta, ami lehet, hogy a fülhallgató 7B.. szoftverével függ inkább össze) telefonhívás érkezésekor a füles a fülben, szól a zene....a zene elhallgat, de nem a fülesben csörög a hívás, hanem a telefonon...viszont az összes többi értesítési hang a fülesben szólal meg. Ezt úgy is produkálja, ha a hang menüben rábökök az értesítési és csengőhangokra, az értesítési hangok a fülesben, míg egyedül a csengőhang a telefonon szólal ekkor is meg.
-
t a r k
csendes tag
Üdv! Valahol feljebb írtam már, hogy nálam az a probléma áll fenn, miszerint némi tokon és fülön kívül eltöltött tétlenség után megszűnik valamelyik füles érintés-érzékelése és csak akkor áll helyre, ha ismét eltölt a tokban pár másodpercet. Továbbá ilyenkor valamiért a zajcsökkentés sem hajlandó bekapcsolni, mert az egyik fülhallgató átengedés módba vált mindenáron... Sajnos volt, hogy csak a visszaállítás segített ezen. Felhívtam az "Eppölt" és megmagyaráztam, hogy (mivel másodjára beszélgetünk erről) szeretnék egy új fülest. Persze szerviz(partner)t közbe kell iktatni a látszat kedvéért, de ez mindenképp csere. Még annyit hozzátett a hölgy, hogy senki nem kereste őket (vagy őt) ilyen problémával még...pedig itt valaki írta, hogy ez mindkét generációval előfordult már neki is...
-
t a r k
csendes tag
-
t a r k
csendes tag
Szóval Neked is előfordul időnként? Elvileg másoknak is, Redditen is van pár ilyesmi poszt. Találtam egy YT videót, amiben sok-sok körítés mellett a pali azt ecseteli, hogy ilyenkor az segít, hogy jó erősen összenyomja a szárat...ezt az összes kommentelő megerősítette és nagyon köszönték a tippet. Na ez nekem NEM működik, pont most próbáltam, de megint csak a tokba visszatevés segített. Az Apple ügyfélszolgálat próbált segíteni, de csak az újratelepítést ajánlották... Ismét hívom őket és kérek egy új Airpodsot...
-
t a r k
csendes tag
Üdv! Nekem meg az a problémám a Pro 2-vel, hogy ha egy ideig nincs használatban, de nincs a tokjában, akkor előfordult már, hogy csak a jobb oldali füles nem érzékelte a tapogatást. A tokba visszatéve, majd újra kivéve már igen.
-
t a r k
csendes tag
Üdv! A 6B34 frissítéssel szerintem némileg mélyebb hangzást kaptunk.
-
t a r k
csendes tag
Üdv! A Qi töltőn nekem elég erősen oda kell koppintani a tokra, hogy mutassa a led az aktuális töltöttségét. Először azt hittem hibás ez a funkció, mert sima érintésre, vagy finom koppintásra nem is működik. Nektek ez milyen?
-
t a r k
csendes tag
Sziasztok! Mostanában vettem én is egy ilyen csodát. Kissé csalódás az "ööökoooosziiiiisztééééémaaaa". Illetve annak hiánya. Igaz csak egy Apple cucchoz tudom csatlakoztatni, vagyis az 11 Pro-hoz. Azon kívül egy PC-hez szoktam. És itt a bibi, mert, ha a PC-ről lecsatlakozok, és legközelebb az iPhone-hoz akarok újra csatlakozni, akkor már nem akarja magát automatikusan csatlakoztatni a fedél felnyitáskor. Jobban mondva megjelenik a kis üdvözlés a podok és a tok akkuszázalékaival, de a bluetooth-hoz nem csatlakozik, csak manuálisan. Magyarán ha nem az iPhone-hoz volt legutoljára csatlakoztatva, hanem egy nem Apple "divájszhoz", akkor már nem megy a mágia! Az is fura, ha kinyitott fedél mllett később kapcsolom be a bluetooth-t a telómon, akkor sem csatlakozik magától, csak ha már eleve be volt kapcsolva a BT.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- VR topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple USB C kábelek - Új
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest