- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
dud998
őstag
Én hetente egyszer át szoktam törölgetni alkoholos fültisztító pálcikával az egész fülest, különösen az érintkezőket a szár alján és a tokban is. Sajnos az ember izzad és emiatt elkoszolódik, még ha szemmel nem is látható. Remélhetőleg csak ez a probléma, mert a másik eset hogy az aksi vacakol. Remélem nem ez van. 🙏🏻
-
dud998
őstag
Új firmware: [link] 😉
-
dud998
őstag
Persze, van igazság abban amit mondasz. Csak hát manapság sajnos minden “fogyóeszköz”. Egy jó vezetékes füles kis túlzással egy életen át kiszolgál, plusz nagyságrendekkel jobban szól, ha a teljes felbontást bekapcsolod az Apple Music-ban. Csak hát az a fránya kényelem a kábel miatt. 😃
Van király FiiO fülesem is, csak hát a kábel. 😅 -
dud998
őstag
Kb. 3-4 év ezeknek az élettartama. Utánna azért jönnek a bajok. Na de addigra bőven lehet gyűjteni az aktuális újra. Én is nagyon szeretem, minden nap használom. Nem szoktam figyelni az akkura, ha nem használom akkor teszem be a tokba a füleseket. Bízom az Optimalizált töltésben. 😃
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- 3 db Samsung Galaxy S24 Ultra telefontok
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest