- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csaba1203 #159 üzenetére
Na én megvettem bár kicsit fura valami.
Első csatlakozáskor azt írta a modellszám, hogy A2618, néztem apple oldalon A2698-nak kellene lennie, a dobozon is az szerepel. Aztán 3.-ik fülberakáskor már A2698. Meg a korlátozott jótállás mai kicsomagolás és indítással 2024.02.02. Nem tudom hogy lesz ebből 2 év, majd kiderül, talán nem lesz vele gond. -
válasz
csaba1203 #128 üzenetére
Biztosan bug, amikor kijött a pro2 akkor vettem meg, a widget is (lockscreen és sima is) mutatta mindig a tokot, meg a podsokat is. Utána frissítésekkel a tokot már vagy csak akkor mikor kinyitottam és benne voltak a podok (mint előző gennél), vagy mutatta mindig, de random %-okkal, akkor sem frissült, hogy az előbb említett módon megvártam, míg kinyitás után felugrik az ablak a százalékokkal.
Most 16.3-al annyit javult a helyzet, hogy mutatja tokot, és a % már pontos, de csak később frissíti, nem azonnal (miután szintén kinyitottam ugye kivenni a podokat). Ez is már haladás, legalább nem random hülyeségeket mutat, csak később frissül.Bocsánat a sok szóismétlésért, nekem is bántja a szemem.
Egyébként más programmal is előfordul ez a frissítés para, pl. Yazio kalória értékek mindig az előző napin ragadtak, csak reboot frissítette. Most ahogy nézem, jött update, elvileg most jó.
Van itt bug rendesen
Ez a 16-os iOS kb. .5-.7 körül lesz olyan, amire azt mondom, hogy így kellett volna kijönnie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged