Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
Azért ezt itt, így kijelenteni...
Lassan 2 éve használom az E-robotot. 2 hét nagyon komoly odafigyelés, olvasgatás, tanulás KELL hozzá, hogy megértsd, mi hogyan és miért működik.
Ennyi idő alatt rájössz, megtanulsz a gép fejével gondolkozni.Ez a progi NEM egygombos használatra készült.
És amúgy kiváló!
-
Headless
őstag
A robot jó. Azt csinálja, amit megadsz neki, sajnos hiába próbálunk neked segíteni, de mindig ugyanaz a végeredmény.
Ami hiányzik belőled az az önállóság/ próbálkozás, olvasás. Persze nem vagyunk egyformák biztos van valami amiben sokkal otthonosabban mozogsz, de ebbe egy kis időt kell fektetni.
-
Nem jo ez a robot, a Wi-Fi ki kapcsolás megy de a be az nem akár mit adok meg neki.
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Sziasztok!
Próbáltam létrehozni parancsokat rá, jelnleg inkább kevesebb sikerrel mint többel. Megköszönnék egy kis segítséget.
Borzasztó rossz nálunk a lakásban a 3g/4g térereje viszont a telefon még így is erőlteti, holott ha átváltok GSM-re akkor ott szinte max a térerő.
Egy olyan automatizálást szereténk ha érzékeli a rendszer, hogy csatlakoztam az otthoni wifire akkor egyből átállítja a hálózatot GSM-re.
Ha nem csatlakozom az otthoni wifire akkor pedig egyből visszaállítja LTE-re.
Előre is köszi a segítséget! -
cstibi73
tag
Xiaomi redmi 4a telefon, android 6.0.1,MIUI Global 8.2 Stabil Rom. E-robottal és Elíxir 2-vel sem tudom a kihangosítót bekapcsolni (E-robot történetben, Elíxir widgeten látszólag kapcsolják). Egyéb hangerő állítás megy. Próbából feltettem az Automatelt alkalmazást, aminek sikerült bekapcsolnia. Valami engedély hiányozhat?
-
Somatom
veterán
válasz
zeon.hu #6288 üzenetére
Régebben csináltam ilyen kapcsolókat Floating Widgets pro -val. Ez Tasker plugin. Robotparancsot indító Elixír Widgetet raktam floating profilba. Buboréküzenet helyett a profil aktiválódott, így megjelent a kapcsoló. Bökésre indult a Robotparancs, ami elvégezte a kívánt műveletet, valamint inaktiválta a profilt, amitől eltűnt a floating kapcsoló.
-
zeon.hu
nagyúr
Buborék üzenetet be lehet állítani, hogy hosszabb ideig, esetleg érintésig mutassa?
-
Tud valaki egy működő képes Wi-Fi bekapcsol parancsot!? A jelenlegi ha én rá nyomon akkor jó, de magától semmit nem csinál.
-
Somatom
veterán
válasz
PistiSan #6282 üzenetére
Igen, én is ezért nem engedem frissülni a telómat Nugátra, pedig minden nap nyaggat miatta.
Elvileg Xposed nélkül, Autoinput beépülővel is megoldható, de ebben nem tudok Neked segíteni. További kritérium, hogy a lejátszó engedelmeskedjen az Androidos médiaparancsoknak, vagy nyilvánosak legyenek a saját utasításai. -
Yoshida
aktív tag
válasz
Somatom #6279 üzenetére
Jah, szerintem mindenhol mindent, itt volt is pár tipp, mert egy helyen tényleg hiányzott valami, de addig nem is működött jól, amíg nem adtam meg. Rootja is van. De pl. a call recorder se megy, csak ha elindítom magától
Lehet ez xiaomi sajátosság, neki elvileg Oneplus van, az igaz.
Az ikonja jó kérdés, hogy van-e elsőre is. Azt nem néztem eddig, mert alapból nem mutatta az ikonokat, nemrég kapcsoltam be csak.
-
Yoshida
aktív tag
válasz
Dolphine #6275 üzenetére
Nekem boot után addig nem működik a robot, amíg külön el nem indítom az ikonját. De 6-os androidon van vagy 5-6 ilyen alkalmazásom, az okosóra appja is addig nem csatlakozik amíg külön el nem indítom, pedig a futó appok között boot után is listázza, lakat rajta van, hogy ne legyen kilőve, stb.
Nem volt hétvégén véletlen újraindítva a telefon? (és azóta mondjuk nem foglalkoztál a robottal) -
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Van arra mód a robotban, hogy ha mondjuk zenét hallgatok és hosszan megnyomom mondjuk a hangerő le gombot, akkor megállítsa, vagy elindítsa a zenét?
A feltételekkel nincs gondom, beállítom majd hogy lekapcsolt kijelzőnél, ha a jack csatlakoztatva van csak akkor menjen a parancs.
Azt nem tudom hogy lehetne megoldani, hogy a hengerő le/fel gomb hosszan történő megnyomására reagáljon a robot, 0.5mp megnyomás elég lenne.
Minden segítséget szívesen veszek.
ROOT természetesen van.
-
Macika66
őstag
-
-
Istenem miért buntetsz?
-
air
nagyúr
Akkor google.com/translate
-
Headless
őstag
A műveletcsoportba tudsz rakni plussz elemeket,
Beimportálni pedig úgy, hogy
Ide bemásolod a fájlt majd robotban a mentés menüpontban beimportálod.
/sdcard/Android/data/com.bartat.android.robot.KEEP/commandsHa nincs ilyen mappád, akkor az a legegyszerűbb ha robotban szintén a mentés menüben csinálsz egy mentést valamelyik parancsról.
-
Headless
őstag
-
1 művelethez több feltételt lehet adni?
-
Dolphine
addikt
válasz
Headless #6233 üzenetére
Sajnos ez mégsem jött be.
Nem kapcsolt vissza a hang!6241
Ezen már túl vagyok. Az összes általam ismert programot feltettem és aszerint maga az Android rendszer ébresztgeti folyamatosan a telefont!
messenger viber, drive, stb egyéb közösségi appok, üzenetküldők
Messenger, Facebook fagyasztva van, többet meg nem használok. -
Arkdban vagyok nagyon sok itt a Wi-Fi de azok jelszavasak, csatlakozni nem tud rá. Rendben van hogy észleli.
-
Oldman2
nagyúr
E-Robot tippek #001
Új készülékem van (Redmi Note 4X), jelenleg 6.0.1-es Androiddal.
A mentett E-Robot beállításaim visszatöltése helyett úgy döntöttem nulláról kezdem a dolgokat ismételten beállítani.
Már megérte, a kifejezések kezelését/összeállítását most értettem meg először...
Első új mini projektem a Screen TimeOut automatikus állítgatása. Alapvetően két beállítást használok, otthon hosszabb idővel, házon kívül rövidebbel. Ezzel nincs gond.
Adott egy Alkalmazás-csoport, melynek bármely elemének aktivizálódása esetén nem akarok TimeOut-ot (TimeOut = Soha), azaz ne kapcsolódjon ki a képernyő. A megoldás az, hogy elmentem a Soha beállítása előtt az aktuális értéket, átállítom, aztán ha a Csoport inaktiválódik, a változóból visszatöltöm az előző állapotot.
Arra rájöttem, hogy a TimeOut beállításakor mp-et kell megadni, lekérdezésekor meg ezredmásodpercet kapok vissza. Ezt 1000-el való osztással oldottam meg.
Úgy tűnik megfelelően működik, persze a megfelelő Alkalmazás-csoportot defininálni kell hozzá.
A mentést végrehajtó parancs:
A visszaállítást végrehajtó parancs:
-
Headless
őstag
válasz
Dolphine #6234 üzenetére
először telepítenék egy system wakelock detectort, ugyanis kétlem hogy airplane módban használná a rádiót, inkább valamelyik alkalmazás folyton próbálkozik netre csatlakozni ilyenkor, messenger viber, drive, stb egyéb közösségi appok, üzenetküldők?
De olvass vissza pont pár napja beszélgettünk a hardver elemek kikapcsolásáról kernel driverek szintjén, ennél jobban nem tudod kikapcsolni.
Tiger: Attól hogy szürke még elérhető (konkrétan az RSSI %-ra gondolsz, akkor azért mert egyenlőség operátorba kell tenni, ahogy nálam is van, mivel a kimenete egy integer/double/string, nem tudja bool változóként értelmezni azt....) , és ha betöltöd a parancsot csak a mobilnet kikapcsolása lesz piros mert ahhoz root kell, de semmi máshoz nem kell...
-
Headless
őstag
Nem blokkol semmit. Rosszul csinálod. valószínűleg, de az a baj nem érted meg a parancsokat/eseményeket.
Nyilván helytől függetlenül bekapcsolja a wifit maximum 5 másodpercig (10 vizsgálat 500 ms-enként) ha feloldod a képernyőzárat és a mobil net be van kapcsolva. Vár hogy kapcsolódjon, ha nem kapcsolódik, akkor kikapcsolja a wifit és megállítja a parancsot, amennyiben csatlakozott wifihez azaz while kimenete hamis, akkor kikapcsolja a mobilnetet.
Azért mondtam, hogy ez bonyolultabb, mert itt operátorokat egyéb dolgokat is kell használni, ami neked valószínűleg nem egyértelmű, ami nekem az, de mások vagyunk, ezért is osztottam meg inkább a parancsot...
-
Ez sem fu le. Mind1 biztos a telefon blokkol valamit.
-
-
Dolphine
addikt
válasz
Headless #6233 üzenetére
Köszönöm!
Ez meg is van!
Kíváncsi leszek, hogyha elhagyom a munkahelyemet, akkor tiltja-e a némítást. Ha igen, akkor tökéletes!Következő kérdés, ami nem biztos, hogy megoldható!
Adott egy öltözőszekrény, ami fém és gyenge a térerő. Hiába teszem Repülő módba a telefont, olyan mintha ennek ellenére folyamatosan jelet keresne és eléggé langyos a telefon, mikor újra készbeveszem. Ilyenkor előfordul, hogy két óra alatt 12-20%-ot is merül.
Van olyan lehetőség, hogy a Robot tiltson le mindent ilyen esetben. Tehát ne akarjon GSM jelet, semmit se keresni? Root van. Nem tudom, hogy érthető-e mit szeretnék! -
Headless
őstag
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Olyat meg lehet oldalni a Robottal, hogyha egy adott helyen vagyok (Munkahely) megérkezem, akkor a telefon automatikusan néma üzemmódba kapcsoljon, ám amikor elhagyom a helyet akkor meg a csengetés legyen normál?
WiFi hálózat az van. Arra gondoltam, hogyha egy adott WiFi-t lát, illetve nem lát, akkor talán tudja ezt kapcsolgatni, bár lehet, hogy a gondolatmenetem hibás.
Nem kell a WiFi-t bekapcsolni, csak a hangot. Tehát a WiFi jel lenne az adott hely "koordinátája".
Nem tudom, hogy érthető-e, hogy mit szeretnék, valamint azt, hogy ez megoldható-e?
A választ előre is köszönöm! -
Nem futnak le automatikusan a parancsok.
-
Headless
őstag
Ezt az eseményt átgondoltad?
DD
akkor fut le ha kapcsolódsz egy wifi hálózathoz, aminek a feltétele az, hogy a wifi be legyen kapcsolva
Szóval még szép, hogy nem kapcsolja be....
Használd a wifi -> konfigurált hálózat elérhető eseményt és a wifi speciális beállításainál engedélyezd a wifi keresés engedélyezését kikapcsolt állapotban.
-
Headless
őstag
Ezért nem igazán szeretem a parancs tiltásos dolgokat, meg globális változóban való adattárolást, ugyanis akarva akarattalanul elő fog állni egy olyan helyzet, hogy nem működik és nem fogod tudni végigkövetni, hol is került hiba a gondolatmenetedbe. Ezért szeretem jobban az olyan feltételeket, amit a rendszer pillanatnyi adatokból dönti el, hogy kell e futtatni valamit.
Bár én is használok parancstiltást/engedélyezést de azokat biztosan tudom mikor/hányszor aktiválódnak. Parancsikonról futtatott műveletben.
Én igazából lassan átgondolnám mit miért csinálsz milyen eseményekkel,de sajnos ezt leginkább neked kéne átlátnod/gondolnod.
És én a helyeseményeket is elfelejteném a helyedben.
-
Nem tudom mit csináljak állandóan ki kapcsolja Wi-Fit.
Eddig az volt a baj hogy nem kapcsolta ki, most meg ott is kikapcsolja ahol nem kéne.
Egyébként én azt tapasztaltam egy ideig teszi a dolgát, utána semmit nem csinál, s bluetooth parancs sem jó már, úgy kezdődött hogy nem kapcsolta mindig vissza a Bluetooth utána már nem futatta le a megfelelő parancsot. -
törölt tag
válasz
Headless #6213 üzenetére
Anno megkérdeztem odaát, és azt válaszolták, hogy Taskerben be lehet állítani változó kimenetét uri -nak. Sztem ez logikus is. Amikor indul az intent, akkor már egy fix uri -val indul. Azt csak a Robot "tudná", hogy az egy változó kimenete. Ha a shell be tudja olvasni uri -ként egy ideiglenes fájlból, akkor a Robot miért nem?
-
válasz
#79335424 #6152 üzenetére
Azért még mindig van olyan hogy nem kapcsolja vissza a bluetooth. Most nézem életbe lépet a tiltás parancs, pedig itt vagyok a telefonnál. Ötlet?
Arra gondolok lehet azért mert az első parancs ki be kapcsolgatja a blt és lehet hogy épp össze volt kapcsolva de már szétkapcsolás határán volt és a 2 es parancs tiltotta az 1est annál meg a bluetotth ki kapcsolva maradt.
Most ki probálom hogy 2-szer annyi időt várjon. -
Headless
őstag
válasz
zeon.hu #6200 üzenetére
Ebben mi nem megy?
Alkalmazás indítása, uri-nál pedig a link.A mailben kapod meg a linket?
Ha igen az már nehezíti a dolgot.A másik nehézség talán az email detektálása.
De amúgy milyen célbol akarod ezt? Adatot pl gps koordinátát akarsz kérni? És ezt egy szerveren akarod rögzíteni, vagy mi? Mert ehhez chrome nem kell wget-el feltöltheted a szerverre. De még a hálózat url letöltése parancsal is. Csak a kimenetet elküldöd /dev/null-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E-Robot egy magyar fejlesztésű androidos alkalmazás, mely műveletek eseményekhez kötött végrehajtására használható.
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest