Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Scaevola
tag
Sziasztok!
Előző telómon használtam a robotot beszédre. Most egy s7-est hajtok és elérkezettnek látom az időt arra, hogy ez a teló is beszéljen...
Viszont fogalmam sincs, milyen progi volt, ami gyönyörűen beszélt magyarul.
Mit javasoltok, mit tegyek fel? -
-
-
-
törölt tag
válasz
Ghostdog77
üzenetére
Ennek a parancsnak fix 3 perces ismétlődésű riasztást adnék eseménynek (a kezdő időpont lényegtelen, csak legyen múltbeli), utolsó műveletként pedig tiltatnám saját magát.
A valós kezdő időpontú, és feltételekhez kötött, 20 perces ismétlődésű riasztást egy másik parancs eseményének adnám meg, a hozzá tartozó művelet pedig a 3 perces ismétlődésű parancs engedélyezése.Nem, tudom, hogy mi a célod ezzel, de ha valami energiatakarékossági hókuszpókusz, akkor sztem kevesebb energiát igényelne, ha símán bekapcsolva hagynád a Wifit.
-
törölt tag
válasz
Ghostdog77
üzenetére
Ha a várakozáshoz adnád a feltételt, akkor magát a várakozást tennéd tőle függővé. De, Te a kikapcsolást szeretnéd függővé tenni, ezért ahhoz kell a feltételt adni.
Csak jelzem, hogy bár működni fog, de erőforrás szempontból ez nem a legszerencsésebb megoldás. A tartós várakozás művelet lehetőleg kerülendő. -
Ghostdog77
tag
Szép Napot!
Kérdésem lenne az alábbi parancshoz:
wifi ki be kapcsoló, azt megoldottam, hogy 20 percenkét bekapcsol, várakozik 3 percig majd kikapcsol.
Azt szeretném hozzáadni, hogy ha a képernyő bekapcsolva van akkor a várakozás 3 perc után ne kapcsolja ki a wifit (mert ugye akkor valószínűleg használom) a képernyő állapota kifejezést a várakozáshoz kell hozzáadni feltételként vagy a "wifi beállítás ki" -hezRiasztás
mikor.2016.11.16. 00.00
ismétlés:20 perc
ébresztés: ébressze fel a készüléket
napok:mind
nem van hálózati kapcsolat és adott idő van 07.00-22.00
Műveletek
Wi-Fi beállítása
állapot:be
várjon a befejezésre:nem
Várakozás
idő ezredmásodperceben: 180000
amíg:nincs kifejezés
max. ell: nincs
wakelock: nem
Wi-Fi beállítása
állapot:ki
várjon a befejezésre:igenköszönöm előre is (a programmal most ismerkedem de nagyon jó )
-
törölt tag
Az, úgy nem fog menni, és a Talkback -kal nem tanácsos játszadozni, mert nagyon pórul lehet járni. Az előbb kipróbáltam rajta egy ötletemet, és csak egy korábban elkövetett beállítási hibának köszönhetem, hogy nem Flashtool, ADB, vagy recovery -ben dúlás lett a mutatvány következménye.
-
Tuomas
addikt
Szia!
Tipp:
Eseményhez beállítod: Kapcsolat -> Bejövő hívás
Itt kérni fogy egy számot de oda van írva, hogy helyettesítő karakter a * és a ?, tehát talán ha beírsz egy csillagot, akkor minden hívásnál indulni fog.
2. verzió: Telefon -> Hívás állapota megváltozott és a "csörög" jelölőnégyzetbe rakod a pipát
Művelethez beállítod: Alkalmazások -> Alkalmazás indításaKövetkező lépésnél felveszel egy új eseményt:
Telefon -> Hívás állapota megváltozott -> Készenlétbe rakod a pipát (más eseményt nem találtam, erre vonatkozóan)
És egy új műveletet: Alkalmazások -> Alkalmazás leállítása. (csak root-al működik)Próbáld ki, mert nem vagyok biztos benne, hogy jó lesz
Ha nem működik, lehet lesz valakinek kiegészítő ötlete 
-
fdisk
őstag
Erre vki?
-
törölt tag
-
-
stefi68
addikt
Érdekes a Robot lelkivilága.
Pl. egy műveletnél ha több kilépési parancsot megadok, volt hogy a 2.-at nem vette figyelembe.
Megcseréltem a sorrendet és máris jó lett. -
aelod
veterán
Mostanában a robot nem aktiválja az időponthoz kötött parancsokat. Miért lehet ez? Reggel 5kor kéne lefuttasson egy olyant, hogy a facebook, viber értesítések hanggal és rezgéssel jelezzenek, 19.15-kor meg ennek az ellenkezője kéne, hogy lefusson de nem teszi csak ha manuálisan rábökök a parancsikonra.
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
Headless
üzenetére
Szerintem a kijelző timeout nem uaz mint az AoD. Mármint az ha a kijelző kikapcsol, vagy sem az egy dolog. Az AoD ugye épp a kikapcsolt kijelzőnél működik, azaz olyankor mutatja az értesítéseket egyfajta energiatakarékos módon, viszont én azt szeretném, hogy ezt se mutassa mondjuk este 10 után amikor már jó eséllyel alszom esetleg, mert ugye nincs rá szükség.
De lehet én nem értem csak amit írsz

-
fdisk
őstag
Üdv.
Robottal szeretném megoldani azt, hogy ha bejövő hivásom van az alkalmazás kapcsolja be a talkbackot, majd hívás végén kapcsolja ki.
Mivel a talkback az egyedüli alkalmazás ami mono bluetooth headseten keresztül tudja a hívó nevét felolvasni.
Semmilyen 3rd party app nem képes erre.
Ehhez kérnék segítséget.
Megoldható ez? -
törölt tag
válasz
stefi68
üzenetére
Minden ARM droidomon be van készítve egy Aroma File Manager.
-
Headless
őstag
válasz
(ex)Cat
üzenetére
Leírtam, Somatom kolléga meg is erősített...
Kapcsold ki a gyári Always on Display funkciót, kellet kis idő mire leesett, mi az AoD...
Robottal, pedig a kijelző timeout időt tudod változtatni 1 másodperctől ~ 68 évig tetszőlegesen másodpercben. szóval a beállításkor lehet kell egy kis fejszámolást végezned... 
0-át ne állíts be, ha nem tudod hogy kell flashelni, másik os-t, vagy csak szimplán nem akarsz nulláról kezdeni mindent...
Nem próbáltam ki amúgy, de valószínűleg az android el sem fogadná, vagy ha az android el is fogadná, akkor tamás biztosan beépített valami védelmet. De nem próbáltam ki, bár tudom hogy hoznám vissza, de nem szeretném most kipróbálni. akár adb-vel is visszahozható lenne. Ha előtte elindítod.
-
Headless
őstag
válasz
(ex)Cat
üzenetére
Hasonló viselkedést érhetsz el, ha a kijelző -> képernyő timeout beállítása parancsot használod, nem tudom android kezel-e az alap értékektől különböző értékeket, de ha nem is a 30 perc is már olyan hosszú, hogy nem zavaró, de ha kezel az integer vége ~68 éves timeout bőven elég mindenre.
-
stefi68
addikt
válasz
üzenetére
Visszavonom, mégsem az volt a baj

A csoportba felvettem a "Telefon" alkalmazást, ami állandóan fókuszban van.
Ez elég rendesen megzavarta a csoportműveletet.Kiderült hogy nekem valójában a Névjegyek alkalmazás kell.
Így már működik ékezetes csoportnévvel is.Tanulság: hibakereséskor mindig csak egy paramétert változtass egyszerre, mert a végén azt sem tudod már ki kivel van

Újabb feladat kipipálva...
-
stefi68
addikt
válasz
üzenetére
A csoportban egyenlőre 3 alkalmazás van.
"Az alkalmazás csoport megkapta a fókuszt" eseménynél azt írja: "a csoport legalább egy tagja megkapta a fókuszt", tehát "vagy" kapcsolatban vannak. Értem én...
Ahogy írod is, ha egyenként adom meg az eseménynél az egyes alkalmazásokat akkor végrehajtja.
Nem gond ez mert akkor egyenként adom meg, csak érdekelt volna, csoportban mért nem működik ugyanez.
Meg persze egyszerűbb is lenne a csoport. -
-
Headless
őstag
válasz
stefi68
üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy nem működik?
Amúgy csak egy ötlet, de használástól függ én alapértelmezetten kikapcsolva tartom az elforgást és akkor kapcsolom be, amikor kell... Ugyanúgy alkalmazás csoport fókusszal.Valamint chrome értesítéskor (videó lejátszás).
Kikapcsolni meg fókusz vesztés, vagy ha chrome miatt kapcsolt be, akkor amint átvált függőlegesre, sajnos jobbat nem találtam ki...
Történetben hibakövetésben látsz valamit az akcióról?
-
stefi68
addikt
válasz
üzenetére
Igen, ez lenne a cél.
Elkezdem számba venni azokat az alkalmazásokat amiket kiválthat...
A következő a képernyő fordítás letiltása az egyes alkalmazások futtatásakor.
Mért van az hogy egyes alkalmazásoknál működik, de alkalmazás csoportnál nem (alkalmazáscsoport fókusz)?
-
törölt tag
válasz
stefi68
üzenetére
Használhatod azt is, a korábbi minta alapján, egyenlőség operátorral, csak a konstansnál nem egész szám, hanem szöveg operátort kell választanod, és beírni a kívánt állapotokat.
Ezt a hookot már láttam máshol is. Pl. van egy headsethook parancs, ami egy utasításban megállítja a médialejátszást, és fogadja a bejövő hívást. -
stefi68
addikt
válasz
üzenetére
Értem, tehát nekem nem a "Hívás állapota, hanem az "Adott hívási állapotban van" kell (listában egyel lejjebb)
Annál a paraméterválasztás (logikai változó) valóban magyar, míg az előzőnél (text: idle/offhook/ringing) nem.
Közben kiderült számomra miért 'offhook', amikor fel van véve a telefon. Logikátlan ugye...
Régen (70-es évek) amikor még kis kampón lógott a falon, akkor adott vonalat mikor leemelték arról -> offhook -
törölt tag
válasz
stefi68
üzenetére
Nem tudom, én Magyarul használom. A parancsmegszakítás művelet feltételéhez add hozzá a telefon -> adott hívás állapotban van -> beszéd közben, és csörög pipa.
Az értéket azért írtam 1 -re, mert nálam annyit ír. De, ez lehet csalóka, mert néhány fontos alkalmazásra nálam rosszul reagál a rendszer, ezért teljesen ki kellett kapcsolnom a közelségérzékelő szenzort.
-
stefi68
addikt
válasz
üzenetére
Köszönöm a segítséget!

Úgy néz ki működik.

Érdekesség, hogy a távolságérzékelő állapotát lekérve nem 0/1 az érték, hanem 0/5.
Tehát megadott távolságon belül "0", efelett pedig "5".
Belevettem még az orientációt is.
Még azt gondoltam, hogy folyamatban lévő hívás alatt ne tegye alvóba ha a fülünknél tartjuk, bízzuk a képernyő vezérlést ekkor a 'phone' alkalmazásra.
Az "offhook" jelentené az aktív hívást? -
törölt tag
válasz
stefi68
üzenetére
Szenzor=0 eseményre első műveletként várakoztatod X másodpercig, majd parancs megszakítása művelet, aminek feltétele:
egyenlőség operátor -> az egyik oldal a távolságmérő szenzor értéke, a másik oldal konstansok -> egész szám -> 1.
Tehát nem hajtja végre a megszakítás utáni műveleteket, ha a várakozás után a távolságérzékelő értéke=1. -
stefi68
addikt
Művelethez tudok várakozást, de eseményhez nem

-
zeon.hu
nagyúr
válasz
üzenetére
Kirin soc alatt nincs külön menü erre (legalábbis nálam), de szerencsére így is tudja.
Ritkán használom (alig kapcsolom ki a telót hosszabb időre), de akkor jól jön.
A mifihez viszont nagyon jól jönne egy ilyen ficsőr.
Kikapcsolni még esetleg lehetne is robottal (érintés emuláció az alkalmazásban), de bekapcsolásra nincs megoldás. -
aelod
veterán
válasz
Ghostdog77
üzenetére
Huawey y550 ébreszt kikapcsolva is.
-
törölt tag
válasz
Ghostdog77
üzenetére
Sztem nem. A Robot legfeljebb a gyári beállítást tudná befolyásolni. Ha gyárilag nincs ilyen lehetőség, akkor Robottal sem lesz. A Robot az OS alatt fut, de kikapcsolt telónál az OS sem fut.
-
Ghostdog77
tag
Szép Napot mindenkinek!
Kérdésem lenne , hogy időzített bekapcsolás ( pl.: reggel 06.00 órakor a kikapcsolt készülék bekapcsoljon) működik rootolt készüléken, mert a kikapcsolás megy, de be sajnos nem (Le MAX2 készülék cm 13 rommal)
Köszönöm előre is a választ....
-
törölt tag
válasz
stefi68
üzenetére
Az időintervallum egy várakoztatás utáni újra lekérdeztetéssel sztem megoldható, továbbá a kijelző fordulási szöghatárait is bele lehet venni, de tudomásom szerint a közelségérzékelőnek csak 0, és 1 kimenő értékei vannak. Ezen belül nincs olyan, hogy "mennyire közel". A szenzorérzékenységet lehet kalibrálni, de az csak azt jelenti, hogy pl. 1, vagy 3cm -nél váltson 0 -ról, 1 -re.
Érdekességképp nézd meg EZT! Ha kipróbálnád, akkor fogadj el egy tanácsot! Amíg nem működik tökéletesen úgy, ahogy szeretnéd, addig ne aktiváld a boot -tal indulást! Majdnem kizártam magam a saját Galaxy -somból.
-
stefi68
addikt
Üdv!
Egy-két apróságot megoldottam már az eRobival, pl. mobilnet ki-/visszakapcsolás éjszakára.Most azon kísérletezem, hogy ha a fliptokot becsukom kapcsolja ki a kijelzőt. Ehhez a közelségérzékelőt használom.
Ezzel nincs is gond, viszont gyakran, főleg fektetett helyzetben óhatatlanul is eltakarom a szenzort és ilyenkor bosszantó, hogy kikapcsol.
Azt szeretném megoldani, hogy ne csak simán érzékelje a közelséget, hanem ha mondjuk a közelség egy bizonyos határon belül van és x időintervallumig fennáll, akkor kapcsolja ki a kijelzőt. Pl. 10mm-nél közelebb van és 5 mp.-ig fennáll.Erre valami ötlet?
-
aelod
veterán
Hogy tudom beállítani azt, ha szeretnék egy előre megírt üzenetet időhöz kötve - mondjuk x nap vagy óra múlva elküldetni a robottal Fb messengeren adott embernek?
-
Tuomas
addikt
válasz
üzenetére
Próbáltam, sajnos az sem vált be.
Viszont észrevettem egy hibát: helyeket állítottam be, Wi-Fi ssid alapján, majd amikor csináltam egy parancsot, belépés adott helyre eseménnyel, és mentettem, a robot leállt, és később sem akart elindulni, csak törlés és újratelepítés után. -
Tuomas
addikt
válasz
üzenetére
Még a képernyő filterre gondoltam, viszont ez a keyevent parancs nem akar valamiért működni.

Ha lesz időd, vagy valaki más le tudja írni, mit kell pontosan? Úgy csináltam, hogy meg van adva eseménynek az időpont, művelethez felvettem a shell parancs futtatását, és ott beírtam az "input keyevent 3" szöveget.
Kiértékelésnél zölden írja.
-
Tuomas
addikt
Sziasztok!
Samsung telefonokon van egy olyan kisegítő lehetőség, hogy a kijelző fekete-fehér árnyalatba kapcsoljon. Ez a középső fizikai gomb 3-szor egymás utáni megnyomására aktiválódik. Kérdésem, hogy robottal, valahogy lehet-e ezt bekapcsolni, adott időpontra időzítve?
Köszi előre is!
-
Köszi, így már látható mi a konkrét kérdés.
Első ötletem az lenne, hogy mind a Viber, mind a Messenger rengeteget van frissítve/fejlesztve, miközben a Secure Settings legutóbbi kiadása a Play Áruház szerint 2015. január 9. dátumú.
Lehet hogy valamikor ment, de most már ez nem működik, így a megoldásod nem E-Robot, hanem SS hiba.
De lehet hogy tévedek...
-
-
aelod
veterán
Felfedeztem egy anomáliát. Beállítottam erobottal, hogy ha kiadom a parancsot akkor a messenger és a viber nem ad hangot és rezgést. Van egy másik parancs aminezt feloldja. A mai napon a következőt vettem észre. Ha némított parancs fut akkor a gmail nem jelez ha e-mailmjön. Ezt miért? Nincs beállítva pedig.
-
Samsung S3 alatt szeretném megoldani, hogy ha a karperecem kapcsolódik akkor némítson és ha elveszti a kapcsolatot akkor adja vissza a csörgést. Annyit kiolvastam, hogy a bluetooth kapcsolatot trusted-é kell tenni. De az összes leírás közül egyik sem illik az S3-ra. Úgy gondolom, hogy a 4.3-ban ez nincs meg.
Miképpen tudnám a megoldani a feladatot?
-
válasz
üzenetére
Nekem is ilyen telefonom van, sajnos nálam nem működik a programmal a kapcsolás.
Kipróbáltam a Secure settings -> Device settings -> System -> msim_mode_settings = 1-gyel sem működik (ezt a változót módosítja amikor a sim kártyákat ki-be kapcsolom).
Controlui-val ideiglenesen megoldottam (beállítások futtatása, klikk a megfelelő helyre).
-
törölt tag
válasz
AMILO1510
üzenetére
Az MTK SOC. Akkor tudok. Próbáld meg a Dual SIM Control -lal! Tegyél ki parancsikonokat, és próbáld meg kapcsolgatni! Ha a telód engedelmeskedik neki, akkor jöhet a pro verzió, amit Robottal is tudsz vezérelni, és akkor úgy kapcsoltathatod a SIM -eket, ahogy akarod.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Először létre kell hoznod egy globális változót:
Robot menü -> változók -> új változó. A neve legyen mondjuk CSENGOHANGERO! A kifejezésnél válaszd a konstansok -> egész számot! Az értéket csak okézd le! Ezzel megvan a változó.Most hozd létre a Parancs2 -t (a nevét találd ki Te)! Vedd ki a pipát az "engedélyezettnél", majd mentsd alul, a floppy -val az üres parancsot!
Esemény:
Telefon -> hívás állapota megváltozott -> beszéd közben, és készenlét. A számot hagyd üresen, és OK!
Műveletek:
1. Audio -> hangerő megváltoztatása. Pipáld ki a csörgést, majd bökj a cerkára! Kifejezés megváltoztatása -> konstansok -> Változó értéke -> az érték melletti cerkára bökj, és válaszd ki a listából a CSENGOHANGERO változót, majd okézd le az egészet!
2. Vezérlés -> Robot parancs tiltása. A listából válaszd saját magát, majd mentsd a parancsot!Most jön Parancs1.
Esemény:
Szintén a hívás állapota megváltozott, de itt csak a csörgést pipáld, és add meg a számot!
Műveletek:
1. Vezérlés -> Robot parancs engedélyezése -> Parancs2 (vagy, aminek elnevezted)!
2. Vezérlés -> Változó beállítása -> név melletti cerka, majd a listából válaszd a CSENGOHANGERO változót!
Érték melletti cerka -> audio -> hangerő százalék -> csörgés, majd okézd le az egészet!
3. Audio -> hangerő beállítása -> csörgés, és az értéknél add meg, hogy mennyire szeretnéd megemelni!
Okézd le, mentsd a parancsot, és ennyi! Remélem, nem néztem be semmit!
-
AMILO1510
csendes tag
Hello én az 1 kártyámat csak hivásra használom korlátozás nélkül! a2 kártyámat csak adatra munkaidöbe használom milyen appot tudmátok ajánlani ami automatán kikapcsolná reggel 6-14 kivételével! Elöre is köszönöm ha valaki válaszol!
-
törölt tag
válasz
karldergroße
üzenetére
Ehhez nem kell profinak lenni, és a mentés sztem fontos dolog. Robot menü -> mentés. Piros a még nem mentett, zöld a már mentett parancs, és halványan jelenik meg a csak a mentésben levő parancs. Kockákba pipa, alul mentés. A KEEP/Commands mappába kerül. Innen tudod exportálni, és ha mástól kapsz parancsot, azt is ide kell bemásolni, majd a mentés menüben visszaállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- LG LCD és LED TV-k
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Nvidia Quadro FX570
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Robottal, pedig a kijelző timeout időt tudod változtatni 1 másodperctől ~ 68 évig tetszőlegesen másodpercben. szóval a beállításkor lehet kell egy kis fejszámolást végezned...