Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
Ehhez kell két új parancs, ami késleltetve kikapcsolja a bluetooth-t és a Wifi-t.
Bár a hogyanjára nem tudok válaszolni, ahhoz még nem vagyok elé profi benne.
Majd jön Soma.És talán az én kérdésemre is tud majd válaszolni, hogy vajon az időzített wifi ki- és bekapcsolás miért csak akkor működik, ha ébren van a készülék, holott az van beállítva neki, hogy ébressze fel a készüléket ha alszik.
Nem tudom, nem lehet-e az a gond, hogy aktív a Sony Stamina funkció. Majd megpróbálom kivételnek hozzáadni a Robotot. -
gyűrű
addikt
Sziasztok!
Kis segítség kellene mert elakadtam.. Beállítottam az otthon helyet cellainfók alapján.
Beadtam parancsnak hogy kilépés a helyről, bluetooth be wifi ki. Belépés a helyre fordítva..
De nekem az kellene hogy ha kilépek akkor csak egy órára kapcsolja be a bluetoothot, ill. ha belépek akkor egy órára a wifit. Mit kell még hozzáadnom a 2 parancshoz?Köszi
-
hatpersze
tag
válasz
kakukkmarci #4392 üzenetére
Ha gondolod kicsit később privátban (amennyire tudok) segítek. De én is újonc vagyok itt, a tudásom sehol néha úgy érzem ebben a topikban (:
-
hatpersze
tag
Minden változtatás után menteni is kell, ezt nem felejtetted el? Én az elején nagyon sokat szívattam magamat ezzel. Bármit csinálsz, azt azonnal menteni kell, különben nem veszi figyelembe a változtatásokat. A parancs legelső sora az engedélyezés (pipa a rublikában), ez is megvan?
Ne add fel, ha megbarátkozol ezzel a programmal, nagyon valószínű hogy alap, nélkülözhetetlen része lesz a mobil használatában (: -
robagp
tag
válasz
hatpersze #4389 üzenetére
100 volt az alap érték, azért hagytam ott, ez program hiba, hogy olyan az alap beállítás, ami meg se rezegteti a motort.....
No, végre sikerült. Kitöröltem a progi adatait és jó lett.Somatom: látom imádsz kötekedni, ha elolvastad volna, akkor az értesítésnél ott a pipa.
-
lanszelot
addikt
válasz
#79335424 #4385 üzenetére
Hello
Nem csinál semmit a progi.
Amit csinálok:
elindítom
új parancs
adok nevet OK
események+
dátum idő
riasztás
év, hónap, nap, idő
nincs ismétlés
pontos ismétlés
ébressze fel a készüléket
minden nap pipa
OK
műveletek+
audio
rezgés
100
OK
értesítés pipa
történet pipa
megerősítés nincs
floppy disc /mentés/
háromszög /indítás/
progiból kilép
bal fent ott az e robot jel
várok
semmiMit rontok el?
Moto G 1st gen GPE android 4.4.4 /semmi piszka a romban/ -
ztoldy
senior tag
válasz
#79335424 #4383 üzenetére
Persze ezt tudom. Root stb. van. Alapesetben csak eszközérzékelőre van állítva a beállítás és nem is változik, ha aktiválódik (már ha valóban aktiválódik) a parancs. Secure settings-szel is próbáltam, azzal sem ugrik át nagyon pontosra a beállítás. Lehet küldenem kellene egy logcat-et, hogy látni lehessen van-e probléma.
-
ztoldy
senior tag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy LG G4 alatt nem tudja a GPS-t szabályozni a robot? Android 5.1.
Korábban működött a parancs S4 mini-n, de G4 alatt nem vált át a helybeállításoknál nagyon pontosra a beállítás, viszont a programok nem írják, hogy ne lenne bekapcsolva a GPS vevő, tehát úgy érzékelik, mintha menne és pozíciót is találnak. -
hatpersze
tag
válasz
#79335424 #4379 üzenetére
Kipróbáltam, igazad van!
Viszont egy egyszerűbb megoldást kerestem (nekem még mindig kínai az operátorok használata...), és a próbám alapján működik a dolog. A számológép fókuszba kerülése esetén kapcsolgattam a wi-fi antennát. Hogy tudjam a parancs végrehajtást ellenőrizni azonnal, bemondattam a "stop", és "indul" szavakat a parancsokkal. A megoldás annyiban tér el attól, amit eredetileg ajánlottam, hogy a műveletek végén a másik parancsot újrainicializáltam. így amikor fókuszba kerül a számológép, mindig a következő parancs fut le. Ugyanaz mint a Te megoldásod (mert az elméletét értem annak is), csak úgymond primitívebben oldottam meg.Most viszont a háttérvilágításom állandó maradt a telefonon, valahogy reprodukálnom kell valamelyik próbát, mert a beállításokban nem találom a kikapcsolás módját (:
-
törölt tag
válasz
hatpersze #4378 üzenetére
Ez sajnos, nem működik. Én már alászaladtam a zseblámpa ki/be kapcsolós parancsomnál. Átállítás után visszaállítja magát, mivel teljesül a másik parancs feltétele. Ezért használtam az egész szám =0 változót. Mindkét kapcsolás első művelete a változó értéke +1 (összeadás operátorral). Az egyik állapot kapcsolásának feltétele az, hogy a változó értéke >0 (nagyobb, mint.... operátorral), a másiké pedig az, hogy a változó értéke >1. Majd, ennek az utolsó művelete a változó beállítása =0 -ra, ha a változó értéke >1 Így megint 0 lesz és a kör kezdődik előlről.
-
hatpersze
tag
válasz
kakukkmarci #4376 üzenetére
Nemigazán tudom mi az az AC Display... (:
De a problémát én úgy oldanám meg hogy a mostani "némít" parancsod eseményénél feltételnek megadnám, csak akkor fusson le maga a parancs, ha a csengőmód normál módban van.
Aztán klónoznám a "némít" parancsot (mondjuk elnevezném "hangosít"-nak), az eseménynél értelemszerűen feltételnek megfordul a dolog, csak akkor fusson le, ha a csengőmód néma módban van, a megjelenítendő szöveget is átírod egy neked szimpatikusra. Ennyi, szerintem. -
törölt tag
válasz
kakukkmarci #4376 üzenetére
Nem nagyon értem a problémát, a videóhoz meg nincs elég netem (roamingban vagyok). Jövő hét végén leszek otthon, akkor tudom megnézni.
-
kakukkmarci
senior tag
Én is segítséget kérnék. Valahogy nagyon nem bír ráállni az agyam erre az alkalmazásra...
Vak tyúk módjára be bírtam állítani magamnak egy egyszerű műveletet, ami a következő:
AC Display-ra kirakott zooper widgeten egy érintésre némít minden hangot, aztán második érintésre visszaadja a hangokat. Közben "extraként" kííratom vele a kijelzőre, hogy "Némít!". Az viszont már meghaladja a tudásomat, hogy a visszahangosításkor azt írja ki mondjuk, hogy : "Úja cseng !", vagy ilyesmi.
Mutatom:
[videó linkje] -
rolio1
tag
Sziasztok!
Most kezdtem tanulgatni ezt a nagyszerű appot, pár parancs már működik, egy valamit nem találtam, és nem tudom rendesen beállítani. Azt szeretném, ha csörgés közben villogna a vaku, iphone-on megszoktam, és az én telefonom nem tudja ezt. Külső programmal működik, a robothoz is feltettem a Tesla-LED-et, a pontos parancsokat nem tudtam beállítani.
Tudtok ebben segíteni?Köszönöm
-
zeon.hu
nagyúr
Van olyan esemény, amivel ki lehet lőni egy alkalmazást a recent (utoljára használt alkalmazások) listából?
A leállítás nem megbízható, tiltani meg nem akarom. -
hatpersze
tag
Bocsánat a rengeteg (felesleges) külön hozzászóláshoz, kissé belemerültem a kérdésbe.
Úgy tűnik túlgondoltam a dolgot, egyszerű volt a megoldás. A gond hogy a robi nem hajlandó néhány általam megadott értéket használni (legalacsonyabb fényerő, timeout érték), hiába állítom be, csak a készüléken gyárilag állított értékekkel számol, holott ez más programokban megkerülhető... Remélem rájövök a hogyanra mert megint egy számomra jól használható ötletnek tűnik a robotizációra.
-
törölt tag
válasz
hatpersze #4364 üzenetére
Így is lehet, bár külső alkalmazás nélkül, önmagában a "megnyomok egy gombot" nem definiálható a Robotban (androidban).
De sztem egyszerűbb, amit írtam. A parancsok műveletei sorban hajtódnak végre. Tehát, egyetlen parancsban is végigviheted a műveletsort az átállítástól a visszaállításig úgy, ahogy az előző hsz. -emben írtam. A másik parancsban csak ezt a parancsot kell tiltani/engedélyezni (ignoráltatni). Mint írtam, a gond az, hogy annak az ignoráló parancsnak mi lesz az eseménye? Mert mire a gombnyomás bekövetkezne, addig a teló már megmozdult, tehát lefut a parancsod. Egy "kijelző aktív" feltételű parancsblokkolást mindenképpen javaslok, mert anélkül pl. bejövő hívásnál a Robot rád csukja a kijelzőt, mielőtt fogadhatnád a hívást. Az ébresztés kikapcsolása is bajos lenne enélkül. -
hatpersze
tag
válasz
#79335424 #4363 üzenetére
Tehát csinálok egy parancsot (P1), hogy (bizonyos) mozgásra a fényerő levesz, kijelző bekapcs.
Csinálok egy másik parancsot (P2), ha a P1 lefutott, akkor állítsa be a kijelző timeout-ot egy beállított értékre.
A harmadik parancsban megadom, ha megnyomok egy gombot a készüléken, a P1 és P2 parancsot ignorálja a robot, a fényerőt állítsa mondjuk automatára, és a kijelző timeoutot is egy hosszabb időre.
Negyedik parancsban megadom, ha a kijelző lezárt, aktiválja a P1 és P2 parancsot.Izé, ez csak szerintem logikus így? Még nem kezdtem neki...
-
törölt tag
válasz
hatpersze #4362 üzenetére
A Robot nem állapotok, hanem pillanatnyi események alapján működik. Ha valamit átállítasz, akkor gondoskodnod kell a visszaállításáról is. Tehát, az eredeti állapotig végig kell vinned a parancsot. Mozgatásra átállítod a fényerőt -> bekapcsoltatod a kijelzőt -> várakoztatsz -> kikapcsoltatod a kijelzőt -> visszaállíttatod a kijelző fényerőt. A gond az, hogy mielőtt megnyomod a kijelző aktiváló gombot, akkor is megmozdul a teló, tehát bekövetkezik a parancs eseménye. Gondoskodnod kell arról, hogy a két dolog a Robot számára különválasztható legyen. Csakhogy a mozdítás (vagyis a Robotparancs eseménye) előbb következik be, mint a kijelző manuális aktiválása. Ezt sztem nehéz lesz megoldani.
-
hatpersze
tag
Üdv urak
egy olyat szeretnék elérni, hogy mozgatásra kapcsoljon be a háttérvillany, de csak a lehető legkisebb fényerővel, és csak egy-két másodpercre. Viszont ha gombbal ébresztem akkor normál fényerőn izzon a kijelző, és a kikapcsolási idő is visszaálljon normál beállításra (vagy be tudjam állítani egy hosszabb időre).
Addig eljutottam, hogy mozgásra bekapcsol a kijelző a kívánt (csökkentett) fényerővel, viszont úgy is marad, tehát nem kapcsol ki a kijelző. Hogyan tovább? Ha már le van írva, egy útba igazítás is elég lenne...
-
törölt tag
válasz
Dolphine #4360 üzenetére
Nem nagyon. Pontosabban értem, hogy mit szeretnél, csak a gyakorlatba átültetés nem világos. Tegyük fel, hogy van a két parancsod és van egy prioritás opció a Robotban. Mit kezdenél vele? Ha mindkét parancsnak ugyanaz az eseménye, akkor minden esetben a magasabb prioritású fog lefutni. Az alacsonyabbnak esélye sincs érvényesülni.
-
Dolphine
addikt
válasz
#79335424 #4358 üzenetére
Valami olyasmire gondoltam, hogy amikor a melóhelyen vagyok, akkor a teló használja a WiFi-t, viszont, hogyha megszűnik a jel (elég rossz az iskolai WiFi), akkor kapcsolja be a Mobilnetet. Ami megkeveri a helyzetet, az az, hogy be van állítva, hogy amikor eljövök az iskolából (Minden helyről kilép), akkor lekapcsolja a WiFi-t. Viszont, hogyha az előző parancs is érvényben van, akkor ütik egymást, hiszen úgy érzékeli, mintha eljöttem volna haza. Nem tudom, hogy mennyire érthető amit írni akartam!
-
törölt tag
válasz
cstibi73 #4356 üzenetére
No, az viszont fura! Szerintem hiányzik a Robot jogosultsága.
-A jogosultságkezelő alkalmazásodban engedélyezni kell a Robot jogosultságát.
-A Robot beállításaiban ellenőrizni, hogy root jogosultsággal fusson.
-Ha így sem megy, akkor le kell tölteni az Elixír2 system addon -t és követni az utasításait (rendszeralkalmazássá konvertálja magát).
-Ha még ezután sem megy, akkor megírni a problémát Tamásnak.Dolphine:
Nincs rá közvetlen menüpont, de megoldható.
-Egy vezérlőparancs a megfelelő feltételekkel tilt/enged/indít más parancsokat.
-Parancs megállítása művelet, feltételhez kötve.
-Változók beállítása, majd a beállított érték szerinti feltétel felhasználása másik parancs műveleteinél.
Mit szeretnél priorizálni? -
Dolphine
addikt
Van lehetőség az E-Robotban valamelyik parancsnak elsőbbséget adni?
-
cstibi73
tag
Sziasztok!
Egy alkalmazást szeretnék leállítani, de az "alkalmazás leállítása" művelettel csak annyi történt, hogy feladja az alkalmazás információs képernyőt a kényszerített leállítás és eltávolítás gombokkal. Hogyan lehet másképp megoldani? -
fjudors
aktív tag
válasz
#79335424 #4349 üzenetére
igen, "persze"
de már kipróbáltam úgy is, hogy ne ébressze fel, illetve a pontos is be van állítva.
de kezemben van bekapcsolt kijelzővel a telefon, meredten nézem, és akkor se fut le
más parancsok lefutnak, pl ha a perc alapú figyelést állítom be..hely és idő függvényébe területre lépés illetve terület elhagyása is működik, csak a riasztás nem.
a "szokásos" wifi auto szinkronizálást próbálnám belőni, de nem akarja. gondoltam egybe az eddigi tasker / profil kezelő program egyveleg helyett egy programmal vezérelni
-
fjudors
aktív tag
sziasztok!
honor 7-esen nyűglődök a programmal...Már mindent kipróbáltam, de nem akar működni.
Úgy nézz ki, a Riasztás funkcióval vannak gondok. Készítettem már üres parancsot is, ahol csak a Riasztás van eseménybe beállítva, de nem fut le az ismétlés.... Más automata dolgok működnek, pl képernyő ki-be kapcsolásra wifi és szinkron kapcsolgatása hely és idő függvényében..De ami riasztással kapcsolatos, az nem működik, se 2 perces, se 60 perces ismétléssel.A passzív módot is hiába kapcsolgatom, illetve hiába próbálom a telefonban is állítani, már védetté tettem az alkalmazást, de semmi..
Beállítok pl egy perc múlva egy riasztást, megadom az ismétlést, elmentem. Amikor letelik az idő, nem fut le, nincs benne se a történetben, se a hibakeresésben. Eredetileg azt hittem, túlparamétereztem az eseményeket, de mivel nem akart működni, ezért elkezdtem üres eseménnyekkel játszani..Akkor jöttem rá, hogy nem megy.
Ötlet? Én hagyok ki valamit, vagy összeakad a droiddal? -
hatpersze
tag
Jelentem így pár nap tesztelés után tökéletesen működik a robot, azt csinálja mit szeretnék, vééégre!! (:
Köszönetem a fejlesztőnek, és mindenkinek aki segített! Gondolom kérdéseim majd még lesznek (:
-
zeon.hu
nagyúr
frissült a robot és működnek a fókuszba/fókuszból ki eseményhez kötött parancsok lollipop alatt!
Tamásnak -
zeon.hu
nagyúr
fényerő eseménynek milyen alsó és felső határt érdemes megadni, ha azt szeretném, hogy zsebből/tokból kivéve ébressze a kijelzőt?
-
hatpersze
tag
válasz
#79335424 #4340 üzenetére
Megadom neki, egy bizonyos dátumtól kezd számolni, pl most 16.-a. Ehhez beállítom, hogy ettől a dámtumtól minden másnap riasszon. Azt hiszem rájöttem miért nem működik a riasztásnál beállított napok. Szerintem csak egy nap, illetve annál kisebb időintervallumokkal bírkózik meg (ebben látok logikát), míg a külön feltételként megadott napok már felülírnak minden mást.
Somatom, szerintem Te a változóval ugyanezt próbálod segíteni megoldani, csak "grafikus megjelenítés" nélkül.
-
haliho0
tag
válasz
#79335424 #4340 üzenetére
Én is pont így értettem a páratlan napokat, különben be lehetne állítani fixen a napokat.
Ahogy értettem az előzményekből, Tamás betett egy kétnapos ismétlés a riasztáshoz, bár az én Robotom ma frissített és nem találtam benne...hatpersze: A rezgésmintát úgy adod meg, hogy szünettel elválasztva megadod ezredmásodpercben a ki és bekapcsolt időt.
-
törölt tag
-
hatpersze
tag
válasz
haliho0 #4337 üzenetére
Üdv halihó
Pont ezt taglaltam pár órával ezelőtt, hogy a riasztást hagyom mind a hét napra, és külön feltételben szabom meg melyik napokon fusson le a parancs. (:
De hogy így jó-e azt majd két-három nap múlva tudom meg, plusz még Somatom parancsát is próbálgatnám, hátha jobban megértem ezeket a változókat.Más:
A vibra lehetőségnél ugye az van írva hogy minta létrehozása. A minta az csak a vibrálás hosszát takarja, vagy valahogy meg lehet adni mondjuk négy rövid vibrálást? Nem jöttem rá, nem is találtam itteni keresőben sem megoldást rá. -
haliho0
tag
válasz
hatpersze #4336 üzenetére
A problémád megoldásához nem is feltétlenül szükséges változókat használnod.
Egy utasítás feltételeként megadhatod, hogy a hét melyik napján történjen, vagy melyiken ne, mivel neked kevesebb napon nem kell végrehajtódjon.
Egyszerűen beállítasz kétnapos ismétlést, a hét napjait úgy-hagyod (bár nem értem, miért nem működik, ha kiveszed a szombat, vasárnapot), majd a riasztás feltételének megadod: "hét napja" < 6 -
törölt tag
válasz
hatpersze #4334 üzenetére
Először Robot menü -> változók -> alul "új változó" -> neve: EBRESZTESISMETLES -> értéke -> egész szám -> 0.
Ezzel megvan a változód. Utána importáld ezt parancsot:
EBRESZTOTESZT_01.xml
Kétféle ébresztési mód van benne. Az egyik lejátsza az alapértelmezett ébresztőhangot, a másik pedig ébresztést állít be 2 perccel későbbre. Most az előbbi van tiltva.
Teszteld más időpontokkal és pár perces ismétlésekkel! Elvileg működnie kell, de én sem vagyok tévedhetetlen. -
törölt tag
válasz
hatpersze #4332 üzenetére
Persze, de csak később. Viszont, a parancs hivatkozik egy változóra és nem tudom, hogy a "példaparancshoz" tudok -e mellékelni "példaváltozót".
Egyébként ne gondold, hogy egyedül vagy a változós problémával! Sztem, ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy én is évekig hadilábon álltam velük. Aztán, egyik pillanatról a másikra leesett a tantusz és nem állítom, hogy most bármilyen összetett "változópiramissal" megbírkóznék, de legalább az alapok mennek. -
törölt tag
válasz
hatpersze #4330 üzenetére
Nagyon nem ugyanaz. Amit próbálsz, az két napos ciklusokat használ, amibe egy napost próbálsz beleerőszakolni. Amit én írtam, az egy napos ciklusok többszöröseit használja. Vágod a különbséget? Ha valaminél 2 a legalacsonyabb definiálható érték, annál nem tudsz megadni 1 -et. De, ettől még működhet. A kérdés az, hogy egy tiltás -> engedélyezés után mi lesz a parancs kiindulási időpontja. Ha az eredetileg beállított kezdő időpont, akkor működni fog. Erre Tamás tudna válaszolni, vagy Te tudod kitapasztalni. Egy másik parancs szomb., vas. tiltja az ébresztőst, majd egy harmadik parancs a vasárnapi ébresztés időpontja után engedélyezi.
-
hatpersze
tag
Üdv! (:
Hát izé őőő... Problémám lenne... (:
a beállítások:
Riasztás
Mikor: 2015.11.17
Ismétlés: 2 nap
Ébresztés: ébressze fel a készüléket
Napok: hétf, kedd, szer, csüt, péntMűveletek
Text to speech
Üzenet: "Andrea mindjárt érkezik!"
Várjon a befejezésre: nemBeállítások
Értesítés: pipa
Történet: pipa
És nincs megerősítésAmit szeretnék:
Hétfőtöl péntekig minden másnap reggel hat negyvenkor közölje velem a telefon, Andrea rögtön itt van... Elsőre csinálja, majd semmi... Mit rontok el? -
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Sajnos csak most esett le, hogy lolli alatt a fókusz esemény nem működik.
Van már erre megoldás vagy kerülőút? -
sirjan
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon triviális problémával küzdök és a fórumot böngészem napok óta csodálva hogy miket be tudtok állítani. Én első körben csak annyit szerettem volna hogy ha otthon vagyok ne kérjen a készülék pin kódot, legyen nyitva a teló. ezt csináltam: belépés megadott helyre (itt belőttem a cellákat, a gps koordinátát és a wifi ssid-t. műveletek: képernyőzár állapotának beállítása: ki beállítottam a 4 jegyű kódot.
De próbáltam azt is hogy: eseméyn:wifi konfigurált hálózat elérhető műveletek: képernyőzár ki
Sehogy nem akar automatikusan kioldaniMit rontottam el?
teló: honor7 -
hatpersze
tag
válasz
haliho0 #4316 üzenetére
Halihó
valami hasonlót szerkesztettem én is naptárban, külön munka naptárat hoztam létre, de valami miatt nem sikerült maradéktalanul összehoznom az e-robottal (nem emlékszem mi volt a baj...), de neki kell állnom újra a "naptáras dolognak", mert azért ezt a beosztást még tetézi a fizetett munkaszüneti napok hétközbenre esése, és ha mondjuk szabadságra megy valaki, vagy nagyleállás van... Nem egyszerű, de ezek már annyira nem zavaróak, a 95% automatizálva lett már így is (:
Itt egy olyant kellene megoldani, ha egy bizonyos naptári eseményt lát, ignorálja az alap, munkához illesztett teendő (ébresztő) listát, és a naptári eseményhez illesztett (valójában a szombati napi rutint) állítsa be. (: Ez már szerintem menni fog (:
-
hatpersze
tag
válasz
bartatamas #4306 üzenetére
Üdv!
Már most egyértelmű mekkora segítség nekem ez a két napos intervallum beállítás, maga a tökély, végre úgy használom ahogy nekem jó!!! Lehet hogy nem csinálok virtuóz megoldásokat, baromi egyszerű, de ilyen segítsége eddig egyik programnak sem volt mint most az e-robot (bírom ezt minden "nyalás" nélkül mondani)! (:
Kb eddig 15 parancsot csináltam (rém primitívek, de az elvárást így teljesítik maradétalanul...), és zökkenőmentesen teszik a dolgukat. Vééégre megadhatom, ha otthon vagyok, este nyolckor csitu van pl (:Ha lehetne egy javaslatom, bővíthetnéd az ismétlés lehetőségét 1-7napig, ha belefér, gondolom van pár olyan dolog ami nem az egynapos, vagy havi ciklust követi (pl gyógyszer adagolás, edzésterv, stb...)
-
haliho0
tag
válasz
hatpersze #4304 üzenetére
Nekem is hasonló a munkaprogramom, azzal a nehezítéssel, hogy az még ennyi logikát sem követ, de minden hónap közepén megkapom a következő havi beosztásom, és van még egy fél munkahelyem, melyre szintén más időpontban járok...
Én úgy oldottam meg, hogy egy előkészített excell táblába beírom a havi munkaprogramom meghatározott rövidítéseket használva, ebből PC-n egy szkripttel generálok .csv naptár fájlt, amit beimportálok a Google-naptár erre kijelölt naptárába.
A Robot minden este megnézi a másnapi programom, és ez alapján állít be ébresztőt. -
haliho0
tag
válasz
bartatamas #4293 üzenetére
Értem, köszönöm.
Van esemény az értesítés megszűnésekor? Amikor csak kilököm oldalra... A Robotban létrehozott értesítésre gondolok. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
bartatamas #4313 üzenetére
Akkor küldök másikat, mert persze nem így csináltam, sorry.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
bartatamas #4311 üzenetére
Ha a robotban állítható szűrő, akkor olyan nincs beállítva.
Milyen hosszú log legyen? -
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
bartatamas #4309 üzenetére
olyan kellene, amikor email érkezik?
Csak este, de fogok küldeni.Szerk.:
A második magában legyen, mint esemény vagy az mindegy? -
hatpersze
tag
Köszönöm a segítségeket! Hétvégére legalább lesz mivel lefoglaljam magam (:
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
bartatamas #4305 üzenetére
Az első működik, de nem jól, a második nem megy.
Van még az "Email érkezett", ez is megy, de be kell állítani az ellenőrzés rendszerességét, valamint minden inbox levélről értesít. Ha lehetne állítani az "Elsődleges" leveleket, az már jó lenne, bár most 1 percenkénti ellenőrzés van, ez se a legjobb. -
hatpersze
tag
válasz
bartatamas #4297 üzenetére
Köszönöm hogy foglalkozol a problémámmal, és Neked is Somatom!
Egy kicsit bonyi a dolog... (:
Tehát mondjuk ebben a hónapban minden páros napon dolgozom (másodika, negyedike, hatodika, ect...), hétvégén is. mivel a hónapok nem egyenlő hosszúak, ezért lehet a következő hónapban páratlan napokon mennék.
Hétvégére (szombat, vasárnap) reggel korán megyek be (hétre), hétköznap délben indulok kb.. Ha mondjuk pénteken szabad vagyok, akkor holnap (szombat) reggelre kellene egy ébresztő hatra, és vasárnap hajnalra még két időpontban. ezek változnak folyamatosan, viszont elég szerteágazó módon, mert megint más a felállás, amikor mondjuk vasárnap melózom. Akkor megint más más riasztási időpontok kellenek...Mindez egyáltalán nem lenne probléma, ha a riasztást mondjuk meglehetne adni ismétlésre kétnaponta, feltétel lenne a h-k-sz-cs egybe, péntek, szombat, és vasárnap napok külön-külön. A feltétel megadás megoldható, látom, csak a két napos ismétlődés hiányzik. Van 2 perc, 5 perc, tíz perc, negyedóra, ..., ..., egy nap, egy hónap, egy év. Innen hiányzik a két nap (többek között) nekem (:
Aztán már beugrott, hogy a naptárral oldottam (volna) meg a dolgot, de mire összehoztam elment a kedvem tőle... (: Most beszereztem egy karórát amin android fut, elboldogul az e-robottal is, gondoltam innentől a riasztásokat rábíznám az órára, többet nem kellene vele foglalkoznom.
Bocsi a hülyeségeimért, és ha netán kissé érthetetlenül fogalmaztam. Ennyi tellik tőlem (:
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
bartatamas #4301 üzenetére
nincs ilyen: Beállítások / Hang & értesítés / Hozzáférés értesítésekhez
ami van:
-értesítéskezelő- itt be tudom állítani az értesítések engedélyezését, prioritás megjelenítését. valamint az értesítési módot: állapotsáv, szalagcímek, zárképernyő
-jogosultságkezelő- a robot megbízhatónak van állítva, minden engedélyt megkapott
biztonság-alkalmazások-alkalmazások hozzáférései, itt be van kapcsolva a robot
-ezen kívül a már említett kisegítő lehetőségek.hozzá tudom adni a második "új értesítés"-t.
-
bartatamas
senior tag
válasz
zeon.hu #4298 üzenetére
A kisegítő lehetőséges jogosultság az első "új értesítés"-hez kell, azért az működik csak.
A másodikhoz az kell amit írtam, de nekem nincs 5.1.1 hogy megnézzem hogy máshogy van-e.
Megpróbálsz valamit? Ha megint hozzá akarod adni a második eseményt a parancshoz, akkor meg tudod csinálni vagy szürke és kiírja hogy nincs jogod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E-Robot egy magyar fejlesztésű androidos alkalmazás, mely műveletek eseményekhez kötött végrehajtására használható.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- iPhone topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest