Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Tavalyi kérdésem megismételném
Xy feladótól érkező gmail esetén szeretném, ha egy bizonyos url megnyílna a chrome (canary)-ban (persze pár feltételt adnék hozzá).
Ugyanekkor jó lenne, ha a gmail értesítést és/vagy magát a levelet is törölné.
Hogy oldható meg?
(A második művelet kevésbé fontos)
Esemény ok, de műveletet nem találok.Írtam Most Tamásnak is, de hátha itt már valaki megoldotta.
-
HoTaZo
addikt
válasz
#79335424 #6197 üzenetére
Háhá!
Csak megtaláltad, amire én nem is gondoltam!
Mert oké, kiütöm az ablakot, itthon wi-fit fog, sötét van, teló lenémítva, hajnali 2ó, alvás, valaki félrenyom egy picit áztatott este után és engem talál meg, teló cseng-cseng némán. Wi-fim eseménye okosan megvéd. De ha havernál töltöm én is eláztatott estémet és ugyanaz a szerencsétlen nyom mellé, akkor bizony szamba lesz a javából!Mondjuk ennek a mai helyzetet alapul véve 0,01% esélye van. Ez meg vállalható.
Akkor ütöm az ablakot, s ha fennáll az említett esemény, akkor beszámolok, mert az lottó sanszos lesz egyben.
Köszönet újfent Maestro! -
törölt tag
Ha az otthoni Wifidre vagy csatlakozva, akkor nem teljesül a parancs eseményének a feltétele, tehát nem indulnak el a parancs műveletei.
Ami a közelségérzékelőt illeti, abba bizony belezavarhat a plexi, ha az érzékelőnél mondjuk kosz kerül rá, vagy karcos lesz. Meg lehet próbálni a fényérzékelőt is bevetni, de azzal sem lehet nullára redukálni a tévedés lehetőségét, mert mi van akkor, ha nem a zsebed miatt van sötétben a teló?
-
HoTaZo
addikt
válasz
#79335424 #6193 üzenetére
Köszönöm!
Majdnem így, idáig eljutottam csak a "A bejövő hívás eseményhez add hozzá a van hálózati kapcsolat feltételt úgy, hogy csak a Wifi előtt hagysz pipát,"-ra nem jöttem rá.
Akkor itthon (érzékelv az én wi-fimet) nem fog jobban rezegni?
S már csak egy kérdés maradt ezzel kapcsolatban, hogy az a nyílás, amit az érzékelő elé nyitottam:
az elegegendő így ( a nagy ablak anyaga ott még megvan), vagy vágjam ki a plexit is, mert az ver vissza jelet az érzékelőnek?
De bocsi ezért a kérdést itt, mert extra OFF! -
törölt tag
Ráböksz az eseményre -> Feltétel hozzáadása.
A megjelenő felületen lesz egy olyan, hogy "nincs kifejezés". Mellette cerka.
Arra ráböksz -> kifejezés megváltoztatása -> Wifi -> Hálózat konfigurálva van -> betallózod az SSID -t, majd leokézod. Visszakapod az előző ablakot, ahol a " Wifi hálózat konfigurálva van" sor melletti cerkára böksz -> hozzáadás nem operátorhoz, és leokézod. -
aprokaroka87
nagyúr
/sys/devices
szerintem ez is segithet
illetve a cat proc/devices shell parancs
-
Headless
őstag
válasz
zeon.hu #6189 üzenetére
Az apds990x lesz az...[link]
Vagyis a 3-0039-et kell unbindelned.
De ezt akkor keresd meg a korábban írt platform/drivers mappában
Azon belül lesz egy i2c driver és azon belül lesznek az eszközök. Vagy egyszerűbb, mivel össze vannak linkelve. A mappák...
echo "3-0039" >"/sys/bus/i2c/devices/3-0039/driver/unbind"
Lehet elírtam valamit nézd át...
-
Headless
őstag
válasz
zeon.hu #6187 üzenetére
Esetleg ez talán segít kicsit utána néztem. Ezek az érzékelők i2c eszközök általában.
Ezzel a prancsal kilistázhatod a name fájlok tartalmát a helyével együtt ezekre a nevekre keress rá google-ben hátha megtalálod...
grep ".*" /sys/bus/i2c/devices/*/name
Vagy a modaliasokgrep ".*" /sys/bus/i2c/devices/*/modalias
[link]
Valki aki megtalálta...[link]
Én nem találtam meg az enyémet, de te hátha sikerrel jársz.Amik lehetnek nevek az
als - ambient light sensor
ps -proximity sensor
pd - proximity detector
Ezek általában egy hardverben valósulnak meg. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
#79335424 #6156 üzenetére
Próbáltam a modult (Robot nélkül), elég furcsát produkál:
Teszt miatt beállítottam az AIDA64-et, le is tiltotta a közelség érzékelőt, meg se jelent a listában.
Ok, akkor mehet a Whatsapp! Na, abban nem működik ...
Mikor egyszerre nyitottam meg őket 2 ablakban, akkor is tovább működött az érzékelő, bármelyik ablak is volt aktív.
Szóval marad a shell parancs, ha majd kiderül, melyik driver kell. -
HoTaZo
addikt
válasz
#79335424 #6159 üzenetére
Mea culpa.
Nem várhatom el tőled, hogy emlékezz rá.
Ez a (otthoni) wi-fi feltétel már akkor ott lebegett a kérdésben, amikor áthoztam a kérdést a szakmai topikból. Még zeon.hu vetette fel, mivel itthon nem örülnék egy felesleges túlzizegésnek.
Bejövő hívás eseménynél rábökök ->Lista- Feltétel megadása->Logikai kifejezés - kifejezés:
s itt elakadok
És operátor (cerka)
kifejezések: +
Nincs kifejezés (cerka)egyiknél se találom a van hálózati kapcsolat lehetőséget s ahol csak a Wi-fi előtt tudok pipát hagyni.
Az alsó cerkás Nem operátorhoz menne.Igen csak a saját wi-fire szeretném alkalmazni.
Ha a kifejezések: + jelnél a WI-FI alatt a "Wifi hálózat konfigurálva van"-ra bökök akkor a következő ablakban Paraméterk ssid: itt cerka, majd kiválasztom a hálózatom (routerem) nevét. Majd "Nem operátorhoz" - Így jó? -
-
Macika66
őstag
válasz
#79335424 #6179 üzenetére
Igen, ilyen az Oneplus 3T-m is, de már megszoktam, hogy megkopogtatom 2x meg 2x a kijelzőjét, amikor beérkezek a némításra ítélt helyre, ezzel már le is fut a némára kapcsolás.
Ez szerintem inkább a Nougat miatt van...
Legalábbis tavaly december előtt, még a 6-os verzióval nem csinálta... -
törölt tag
válasz
Macika66 #6178 üzenetére
A helyesemények azért is problémásak, mert a működésük telónként eltérő lehet (ez az infó Tamástól származik). Pl. több készüléknél tapasztaltuk azt a jelenséget, hogy kikapcsolt kijelzőnél a rendszer nem frissíti a cellainfókat. Ilyenkor nyilván a Robot sem tud helyváltozást érzékelni. Pl. ha egy parancs műveletének adsz "ha nem adott helyen van" feltételt, akkor a parancs eseményének bekövetkeztekor a parancs lefut. Csak az a művelete nem tud teljesülni, mivel a rendszertől kapott legutolsó cellainfó szerint a készülék még adott helyen van.
-
Headless
őstag
Hányszor montuk, hogy a wifi ki parancsot ne helyesemény futtassa, hanem mondjuk a hálózati kapcsolat megszakadt (wifi). A kikapcsolás műveletnél a feltételt pedig töröld ki, amit pár napja somatom kollégával raktatok fel.
Szerk: boccs lehet nem neked mondtuk, de nemrég volt róla szó.
-
Ha kijelölt helyre megyek a Wi-Fi bekapcsol, de amint elmentem onnan a Wi-Fi ki parancs lefut de nem kapcsolja ki.
-
Headless
őstag
válasz
#79335424 #6173 üzenetére
Sajnos én elbúcsúztattam az Xposedet. Nougatra váltással... 7.1.2, kicsit fáj is a szívem az a fránya 4g kapcsolás... Néztem a secure settings-ben kikeresés sehogy nem működött... és ez Snapdragon...
Bár a felrakott romban van egy egészen jól működő megoldás, ami kijelző kikapcsolás után átvált 2g-re majd visszakapcsoláskor (késleltetve 4g-re vált)
Szerk: hirtelen a GPU drivert találtam meg i2c eszközöknél...[link] Nah ezt ne kapcsoljátok ki, ha van ilyen
-
Headless
őstag
válasz
#79335424 #6171 üzenetére
Arra figyelj, hogy a rendszer led kapcsolgatását teljesen ki kell kapcsolnod, mert az nem vesz róla tudomást, amit driverben írsz be...
Zeon: az is lehet hogy valamelyik i2c eszköz lesz a proximity. Nézz szét a /sys/bus/i2c mappában is.
Én sem találtam még meg az enyémet... ami amúgy Liteon RTL579 alsps
-
törölt tag
válasz
Headless #6167 üzenetére
Ez is hasznos. Az új telómon van led, de nem működik. Pontosabban kizárólag az akku töltöttségéhez van hozzérendelve, egyéb értesítésekhez nem használható. Nem tudom, hogy ki volt az az elmebeteg, aki ezt így találta ki, de még a mentőben is ütném. Talán ezen is lehetne a módszereddel segíteni. Csak még nincs rootom, mert ahhoz nyitnom kell a loader -t, amihez meg nyitókódot kell kérnem a Lenovotól.
-
Headless
őstag
válasz
zeon.hu #6168 üzenetére
Ahogy a fringerprintnek az "fpc*" úgy a proximity sensoroknak is hasonló a driver elnevezésük típustól függetlenül. A driverek azok linux driverek, elnevezésben nagyon kicsi a valószínűsége hogy van "nagy" eltérés.
Csak ezt az elnevezés típust kéne megtalálni, szerintem többre megyünk google-el...
-
Headless
őstag
-
törölt tag
válasz
Headless #6163 üzenetére
Vannak kétségeim. MiniPC -n HDMI kimenetet akartam echo -val nullára állítani a /sys/devices/... alatt, de elutasította. Sztem a SELinux miatt. Próbáltam úgy is, hogy előtte "setenforce 0", de akkor is error lett. Talán nálad a bootidő miatt működik. Neki viszont futás közben kéne kapcsolgatnia.
-
Macika66
őstag
Oneplus 3-nál nagyon zavaró,. hogy ha a fejemnél van a telefon híváskor, gátlástalanul belerezeg a beszélgetésbe, ha értesítést kapok bármiről.
Valamilyen fura koncepció miatt nem vezérli a közelségérzékelő a vibramotort.Ezen vajon nem lehetne segíteni E-robottal?
Teljes megelégedéssel használom helyalapú némításra az E-robotot, kiválóan működik is...
De hátha tudná ezt is! -
Headless
őstag
válasz
#79335424 #6160 üzenetére
És zeon:
[link]ÁÁÁÁ Hogy kell tartományt linkelni? ph-ról? a végén átírva a számot nem működik...
A lényeg hogy fontos az a hsz is amire válaszoltam. azon belül is az utolsó link. ez
Én is ez alapján csináltam meg. Csak az kell vagy józan paraszti ésszel név alapján vagy google-ben rákeresni, hogy a proximity drivereknek milyen neve szokott lenni.
Ezek módosítások csak újraindításig érvényesek szóval ha már tuti a parancs, csak akkor csinálj róla egy boot parancsot.
Esetleg ez a sensor app tud segíteni a kiderítésben...
[link] -
törölt tag
válasz
zeon.hu #6161 üzenetére
Mi ezen a bonyolult? Fájlkezelőben megnézed a megadott elérési utat, és ott megpróbálod kikeresni a proximity driverét. Ha ráakadsz, akkor azt kell még odaírnod a sor végére. A sor elejére pedig szünettel magát az utasítást, hogy mit csináljon azzal a driver -rel. Ezt nem írta meg headless, ezért kérdeztem rá, hogy "unbind" -e a parancs. Ha igen, akkor értelemszerűen az aktiváláshoz a "bind" parancs kell.
-
törölt tag
Jó lett volna, ha egy kicsit előbb gondolkodsz el azon, hogy tulképp mit is szeretnél. A bejövő hívás eseményhez add hozzá a van hálózati kapcsolat feltételt úgy, hogy csak a Wifi előtt hagysz pipát, majd az alsó cerkára bökve add hozzá "nem" (azaz tagadás) operátorhoz! Ha csak saját Wifire szeretnéd alkalmazni, akkor pedig a Wifi menüpont alatt, a "Wifi hálózat konfigurálva van" feltételt használd, szintén tagadás operátorral!
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #6155 üzenetére
Elvileg igen (a pro verzió), de valamiért nem akar hallgatni a Robotra. Próbáld meg, hátha Te rá tudod beszélni!
-
zeon.hu
nagyúr
Közelség érzékelőt tudom valahogy tiltani?
Tehát műveletként szeretném. -
Valamiért ez Wi-Fi ki kapcsolás nem mukodik, most vagy azért mert adtam hozzá egy cellat egy másik helyrol?
Viszont a Bluetooth parancs jónak tűnik. -
-
HoTaZo
addikt
válasz
#79335424 #6139 üzenetére
A teszt mód ment rendben.
Jót tiltottam le/engedélyeztem?Bepipáltam az értesítést s láttam is már, hogy a 03-as lefut, amikor kinyitom a tok fedelét (akárcsak Tamás 01-e). Mondjuk, jó volna tudni, hogy az érzékelő optikai módon fényt vagy valami visszaverődést érzékel, mert az érzékelő elé nyitott ablak átlátszó "üvege" megmaradt. Így fényt enged át, de ugyanúgy visszaver, mintha nem is lenne. A pozíciója tuti jó, legfeljebb bővíteni kell, ha fényre reagál.
S azt bele tudjuk még építeni a parancsba, hogy csak akkor legyen érvényes a rezegtető parancs, ha a wifi nem aktív (a lényeg, hogy itthon szoktam csak wi-fi re csatlakozni, ha meg nagy ritkán másnál lógok wifin, akkor úgyis kézben van, tehát feleslegesen rezeg aktivabban). Ha meg nincs zsebben wi-fimtől távol, akkor úgyis kézben van, nyitott fedéllel es igy nem valósul meg a feltétel.
-
törölt tag
Akkor mentsd, majd töröld Tamás két parancsát!
Itt vannak helyettük az enyémek:
sample-003-03.xml
sample-003-04.xml
A 04 -es kettős funkciójú, ezért két eseménye és két művelete van. Jelenleg a teszt módja aktív. Ha a közelségérzékelő le van takarva, akkor futtatja a rezgést. Ha az eredeti, hívásos funkcióját szeretnéd aktiválni, akkor cseréld fel a tiltást/engedélyezést a parancs eseményénél, és műveleténél! -
törölt tag
Minden tiszteletem Tamásé, és biztosan én hibázok valamit, de ez nálam nem akar rendesen működni, és nem is értem, hogy ennek hogyan kéne működnie. 003-001 -be raktam egy buboréküzenet megjelenítést a változó értékével. Be, és kilépéskor is true értéket adott vissza. Ezért inkább átalakítottam a két parancsot úgy, ahogy én jónak gondolom, és nálam tökéletesen működik. Tudod hogy kell robotparancsot importálni?
-
HoTaZo
addikt
válasz
#79335424 #6125 üzenetére
Akkor teszek egy próbát, hogy ne 1000 legyen a rezgés ideje, hanem mondjuk 2000, hátha akkor észrevehető lesz már a különbség.
Most a kis ablakocska ellenére mégis kapcsol, pedig ott van előtte az ablak.Azért írtam, hogy "alkalomadtán", mert nem egy életbevágó dolog ez, neked is vannak elvégzendő dolgaid, meg másnak is segítesz, tehát, ha már elkezdenél unatkozni és pont eszedbe jut, akkor is ráér.
-
zeon.hu
nagyúr
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #6130 üzenetére
Hááát... A művelet, az az "svc power reboot" shellparancs lenne, de root nélkül
Van ez az Auto Tools nevű Tasker plugin, ami a telón belül hoz létre ADB kapcsolatot. De, hogy ezzel ki lehet -e adni ilyen shellparancsot, az passz. Talán Bozek tudna ebben segíteni.
Az eseményt viszont alaposan gondold át, mert egy váratlan reboot -nál csak egy rosszabb van. Az, ha utána végtelen ciklusba is kerül a reboot. Miért nem gariztatod? Ha meg nincs gari, akkor miért nem rootolod? -
zeon.hu
nagyúr
Lányom telefonja néha elveszti a mobil jelet/térerőt, magától nem is áll vissza. Ilyenkor egy újraindítás segít.
Milyen esemény és művelet kéne hozzá, hogy automatikusan meg lehessen oldani?
(Root sajnos nincs, ez gondolom, hogy kizáró ok) -
törölt tag
De, ez még mindíg nem gáz, mert a parancsnak el kell indulnia ahhoz, hogy eljusson az első műveletéig, vagyis a megszakításig. Továbbá, csak a kilépéshez tartozó műveleteket blokkoltuk feltétellel, a belépésekhez tartozókat nem. Azok minden belépésnél újra bekapcsolják a wifit. De, ennek nincs jelentősége, mert egy, már bekapcsolt wifi akárhányszor kaphat bekapcsolási utasítást, attól semmi sem fog változni. A lényeg az, hogy a kilépési parancs megálljon, ne jusson el a Wifi kikapcsolásáig. Én csak egy wifis parancsot látok lefutni. Mi van abban a parancsban?
-
törölt tag
Hát ezt tesztelnem kell, mert nem teljesen értem.
A 003-002 azt csinálja, hogy ha bejövő hívás van, a teló csörgés állapotban van, és a "near" változónak értéke van (vagyis 1, nem pedig 0), akkor elindít egy ciklust. Az 1000 nem a rezgés ereje, hanem a hossza ezredmásodpercben, vagyis 1 másodpercig rezeg. Aztán 1,2mp -ig vár, majd újraindul a ciklus, vagyis az 1mp -es rezgés.
A 003-001 pedig a közelségérzékelő jelétől függően állítgatja a "near" változó értékét.
Ez eddig szép, de én úgy tudom hogy helyi változót csak adott parancson belül lehet használni. Itt viszont egy másik parancsban hivatkozik a "near" értékére. Ehhez sztem globális változó kéne, de a változók menüpontban nincs ilyen. Lehet, hogy az nem tud letöltődni a példával, hanem manuálisan kell létrehozni. Majd megvizsgálom, hogy miként működik ez. -
-
-
törölt tag
Igen. Vagy az eseményt engeded tovább azzal a feltétellel, hogy nincs X Wifi kapcsolat, vagy a műveleteket állítod meg azzal a feltétellel, hogy van X Wifi kapcsolat. A végeredmény ugyanaz, csak erőforrás szempontból jobb, ha már az eseménynél megállítod a parancsot. De, legyen ez a következő lépés majd akkor, amikor már az elvárásaid szerint működik a kapcsolgatás!
-
törölt tag
Jó, akkor csináljuk másképp, haladjunk kisebb lépésekkel! A "kilépés scrin" parancsod első művelete ez legyen:
Vezérlés -> parancs megszakítása
Majd ehhez feltétel megadása -> a "nincs kifejezés" melletti cerkára bökve, "kifejezés megváltoztatása" -> Wifi -> "Wifi hálózat konfigurálva van" -> add meg az SSID -t, majd okézd le az egészet!Egy tanács. Én kerülöm a Robotban az ékezetes karakterek használatát. Parancsnévben, változóban, helyinfóban is az angol ABC nagybetűit használom. Régebben volt gubanc az ékezetes karakterekkel. Bár ezt Tamás már javította, de azért ...
-
törölt tag
Nem használok helyeseményeket, de ez nekem totál káosznak tűnik. Ha egy toronyazonosítóval belépteted, akkor minek külön a koordináta, meg a másik toronyazonosító? Ha ezeket egyetlen hely azonosítására akarod használni, akkor egy helyhez kell mindet hozzáadni. De, talán az lenne a legjobb, ha minden kilépés eseményhez hozzáadnád a "nincs xxxx SSID -jű konfigurált hálózati kapcsolat" feltételt. Az x -ek helyére a helyhez tartozó wifi SSID -jét kell írni. Aztán Robotul (programul) kell gondolkodnod. Olyan opció nincs, hogy "nincs konfigurált hálózat". Robotul csak a "nem van" formátum létezik, ezért a "nincshez" először megadod a "van" feltételt, majd pedig hozzáadod a tagadást (felső cerkára bökve, hozzáadás "nem" operátorhoz). Remélem, sikerült emészthetően leírnom! A várt eredmény az, hogy hiába kap adott helyről kiléptető infót, a parancs csak akkor indul, ha nincs kapcsolat az adott hely Wifijével.
-
törölt tag
Pedig sztem elég világosan írja. Először belép egy toronyazonosítóval (Cella ID). Aztán gondolom eldobja a GPS jelet (GEOCORD), vagy a koordináta a hely körzetén kívülre dobja, ezért kilép. Majd újra észleli a korábbi tornyot (CID:35073), ezért belép. Aztán a teló átáll másik toronyra (CID:4792), ezért kilép.
Szerk.: Bocs, időrendben fordítva van, de a lényegen ez nem változtat!
-
-
törölt tag
Az addon -nak csak rootolt telónál van jelentősége (értelme). Egyes jogosultságokat ezen keresztül kap meg a Robot (az Elixír 1 és 2 Tamás másik, korábbi alkalmazása, innen az összefüggés). Root nélkül rendszeralkalmazássá sem lehet konvertálni az addont, úgy meg semmit sem ér. A Robot nem szól külön, hogy ez kell neki, csak jogosultság elutasítási hibával megáll a parancs.
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#79335424 #6099 üzenetére
Én 5.1-ig tudok nyilatkozni (van 4.4 is), minden engedélyt megadtam a Robotnak (és az egyéb hozzá tartozóknak).
Jogosultság beállításban megbízhatónak jelöltem, így egyből megkapnak minden engedélyt.
Hogy mennyire szükséges ez a tökéletes működéshez, azt nem tudom, de ilyen jellegű gondom még nem volt, minden egyebet Tamás hamar javított.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E-Robot egy magyar fejlesztésű androidos alkalmazás, mely műveletek eseményekhez kötött végrehajtására használható.
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest