Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #4997 üzenetére
Többféleképpen is megoldható. Én három parancsba tenném. A mostani eseményét törölném és helyette az "aktuális idő megváltozott" eseményt adnám meg. Aztán, egy másik parancs tiltaná ezt a Talkband csatlakozásakor, egy harmadik meg engedélyezné, majd végrehajtaná a Talkband kapcsolat megszakadásakor. De, szerintem ezt az ötletedet majd át fogod értékelni.
Dolphine:
Kereshetsz mást, de nem biztos, hogy ez Robothiba. Én inkább azt próbálnám elérni, hogy csak egyszer futhasson le a parancs. Pl. várakoztatnám, amíg lefut a hangfájl, majd utolsó műveletként tiltatnám saját magát. Egy másik parancsban pedig a töltő csatlakoztatás eseményre engedélyezném az első parancsot. -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Van az E-Robotnak alternatívája, amihez nem kell root?
Teljesen használhatatlan Android 6 alatt!Engedélyek megvannak. Beállítottam, hogyha felöltődik az aksi, akkor játsszon le egy hangfájlt. Ez meg is van, de folyamatosan megy és nem lehet leállítani. Csak a telefon újraindítása segít, pedig ki van kapcsolva az ismétlés! Volt már újratelepítés is pedig!
Csak az működik, amikor este a telefon "lepihen", akkor kikapcsolja a WiFit, reggel meg be. Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy ezt működni fog-e holnap reggel!
Amiért nekem kellene, azt ezek szerint már nem tudja, vagy valami nagy gond van nálam! -
zeon.hu
nagyúr
Be lehet állítani, hogy bizonyos parancsok értesítései megjelenjenek a zárképernyőn?
C-Lockert használok, a robot értesítések nincsenek benne engedélyezve, mert úgy sok lenne, de van olyan parancs, amiknek az értesítését szeretném ott látni.
(Ez a parancs az értesítési sávra is tesz ki szöveget) -
szimi57
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy android 5.1-en betegeskedik-e még a robot?
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Tegnap frissítettem a telómat Android 6-ra, azóta a robot nem kapcsolgatja Hely alapján a WiFi-t. Eddig úgy volt, hogyha egy adott helyen vagyok, akkor vagy Automatikusan bekapcsolta a WiFi-t, vagy ha elmentem egy adott helyről, akkor kikapcsolt a WiFi-t. Na, ez most nincs meg. A Wifi Speciális beállításoknál - A keresés mindig elérhető opció eltűnt!
Erre van valami alternatíva? -
Gedeon31
addikt
Próbára tettem ezt az alkalmazást. Már csak azt nem tudom hogyan lehet külön minden eseménynél megváltoztatni az időt az E-robotban?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
zeon.hu #4978 üzenetére
Megcsináltam, de nem értem el, amit szerettem volna.
Custom romban vannak rejtett gombok az értesítő sávon, és a navi gombokhoz is lehet rendelni plusz funkciókat (dupla érintés, hosszú gombnyomás).
Ezekhez szeretnék robot parancsokat rendelni, de sajnos nem megy.
A megjelenő listában a hozzárendeléskor többek között a robot is megjelenik, ki tudom választani a parancsot, de egyik se fut le. -
zeon.hu
nagyúr
Van valami akadálya, hogy a robot rendszer alkalmazás legyen?
-
Armahun
addikt
válasz
#79335424 #4976 üzenetére
Igazad van, ez a megoldás.
Valószínű változott az android memória kezelése, mert egy frissítést követően már nem volt megbízható az alkalmazás leállt esemény és helyette elkezdtem a fókuszba kerülést használni.
Ha kilépek nem fut le a parancs, viszont ha kilököm az alkalmazás listából rögtön fut.
Összeomlást még nem sikerült produkálnom, Murphy-ből kiindulva egy ideig nem is fogom. -
Armahun
addikt
Urak, a között, hogy egy alkalmazás magától állt le vagy én állítottam le lehet különbséget tenni?
Van egy appom, ami időnként leáll magától és ezt szeretném ilyenkor újra elindítani.
Viszont az alkalmazás leállt esemény akkor is lefut, ha én lépek ki belőle. -
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
Vajon meg lehetne oldani, hogy Swype billentyűzet csak akkor kapjon netet, amikor diktálásra váltok?
-
törölt tag
válasz
Yoshida #4960 üzenetére
Erre tudok ajánlani jó "célalkalmazást". globio Alarm System. Tulképp Robottal is le lehetne programozni a funkcióit, de ennyire még én sem vagyok fanatikus.
-
Yoshida
aktív tag
válasz
#79335424 #4945 üzenetére
Somatom: köszi, közben rájöttem, hogy csak saját magának nem tud küldeni emailt, de nem csak az e-robot, hanem más alkalmazás se. Másik gmailesről lehet küldeni a sajátra gond nélkül, ahogy neked is ment. Úgyhogy belőttem, hogy ha az aksi 25% alatt van, küldjön emailt, jön is gond nélkül.
A bejövő hívások, meg sms-ek továbbküldését végül 3rd party appal oldottam meg, így 5 perc alatt full megoldás lettMég majd mozgás riasztást állítok be, és jó is lesz remélhetőleg motor ülés alá riasztónak
(de végülis bringa táskába is jó, csak azt könnyű kinyitni...)
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
bartatamas #4910 üzenetére
Sajnos így sem tudom háttérben indítani.
Mindegy, marad a korábbi megoldás, az működik -
törölt tag
válasz
Yoshida #4941 üzenetére
Közvetlenül nem kezeli a push -t, de a Robot lehetőségei külső beépülőkkel bővíthetőek! Üsd be a Playen, hogy "Tasker plugin"! Sok alkalmazást fog dobni. Ezeknek a funkciói (általában a fizetős változatoké) közvetlenül a Robotból (külső alkalmazások menüpont) kapcsolhatóak). Ilyen pl. a Push Tasker, ami a Pushbullet -re épül. Vannak olyanok, amiket kifejezetten Tasker beépülőnek írtak. Ilyenek pl. Joaomgcd AutoApps alkalmazáscsaládja. A Push Tasker -nek már van egy továbbfejlesztett verziója, amit teszteltem, de nem jut eszembe a neve. Később megkeresem Neked.
-
Yoshida
aktív tag
-
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok!
WiFi-re kapcsolás lenne a cél, de a bekapcsoláshoz nem tudom milyen eseményt rendeljek.
Kikapcsolás egyszerű, mert ha nincs meg az SSID kilövi a robot, de vissza... Azt ugye nem adhatom meg, hogy ha megtalálta az SSID-t, hisz a nem fog bekövetkezni, ha ki van nyomva a WiFi...
-
törölt tag
válasz
Yoshida #4935 üzenetére
Valami azt súgja, hogy ebből szép feladat fog kikerekedni. Push üzenet nem lenne jó? E-mail ügyben írj Tamásnak, mert a Google rendszeresen kavar valamit! Fejlesztő legyen a talpán, aki tudja követni! Nálam a Robot által használt Google fiók beállításainál ki van kapcsolva a kétlépcsős azonosítás és a külső alkalmazások számára engedélyezve van a hozzáférés.
-
Yoshida
aktív tag
Sziasztok, eléggé kezdő vagyok még E-robotban, de tetszik a sokoldalúsága.
Visszaolvastam, és ugyan volt már valakinek email küldéssel gondja, de most a saját accounttal, saját készülékről próbáltam küldeni, és a google letiltotta:
"Hi xy,
Someone just tried to sign in to your Google Account xy@gmail.com from an app that doesn't meet modern security standards."Erre van megoldás?
Az lenne a lényeg, hogy egy második telefonra ha hívás érkezik, akkor küldjön egy emailt nekem, amit megkapok az első telefonon. Az nem lényeges, hogy épp bejövő hívás, vagy elmulasztott híváskor küldje, a lényeg hogy dobjon egy emailt.Még arra se jöttem rá, ha menne az email küldés, hogy hogyan tudom belerakni az emailbe a hívó számát/nevét?
Ilyen kifejezést nem találtam.
Később még több másra is kellene az email küldés. (ráadásul úgy akarom megoldani, ha nem tudja emailben elküldeni, akkor küldje sms-ben (coordinátákat pl.)
)
Köszi
-
törölt tag
válasz
#73959936 #4926 üzenetére
A hangsáv kérdés: igen.
Ilyen hangerőbeállításokat Engineer menüben tudsz csinálni. Nem Robot téma.
Akkumulátor:
Esemény: akkumulátor -> akkumulátor feltöltődött -> beállítod a kívánt % -ot.
Művelet: audio -> amit szeretnél (pl. hang lejátszása -> kiválasztasz egy hangfájlt, vagy alapértelmezett értesítési hang lejátszása).
Töltésmegszakítást nem tudsz külső alkalmazással kikényszeríteni. -
törölt tag
Dual SIM Control pro. A pro verzió Tasker plugin, a Robot is kezeli. Eseményként és műveletként is megtalálod a külső alkalmazásoknál.
-
gyűrű
addikt
Sziasztok!
Dual simes telefon, 4.4 droid.
Az első slot pannonos hanghívásos sim.
A 2. slotban van a mobilnetes, westeles kártya.
A robottal csak az első slotban levő nem netes adatot tudom időzítve ki-be kapcsolni.
Megcserélni nem lehet a méretek miatt..
Esetleg lehetne valahogy a másodikat is?Köszi
-
SharpSA
veterán
Még mindig nem találok megoldást, hogy a wifi hotspot bekapcsoljon. Van valakinek ötlete?
-
törölt tag
Sziasztok, jó pár help kellene....beállítanék pár dolgot e-robotban.
Mivel volt problémám a telefon csengetési hangerejével újraindítás után (eredeti negyedére esett vissza minden alkalommal) kaptam segítséget T.fórumtárstól. Be is állítottam a csengetési hangerőt. Erről is kérdeznék: paraméterek között mi különbség van a csörgés és a hanghívás hangerejének beállítása között ?
(az első a bejövő hívás jelzése a 2.meg az, milyen hangerővel hallom a hívót ?)Van-e lehetőség arra, hogy a minimális és maximális hangszórói hangot állítsam, ha igen, hogyan ?
Láttam van lehetőség akkumulátorral kapcsolatos beállításra. Hogyan lehet beállítani azt, hogy amikor elér az akksi 1 bizonyos min.szintet jelezzen és pl. akkor amikor meg megfelelő szintre ér töltéssel szintén jelezzen vagy leállítsa a töltést ???
Minden segítséget szivesen fogadok,
-
-
air
nagyúr
válasz
bartatamas #4921 üzenetére
Nem. A Gravity Screen tudja.
-
törölt tag
válasz
bartatamas #4920 üzenetére
Nekem tökéletesen megfelel Robotban is!
Igen, App Settings. Csak az Xposedes. Ezzel még nem volna baj, viszont nem Tasker plugin és gőzöm sincs, hogy miért. -
air
nagyúr
válasz
bartatamas #4917 üzenetére
Értem.
Más alkalmazások akkor honnan veszik ezt az infót?
Smart screen off alkalmazásnál beállítható, hogy ha gombbal zártam le a képernyőt, akkor proxi szenzor nem kapcsolja vissza. Ezt a funkciót szeretném én is megoldani. -
törölt tag
válasz
bartatamas #4903 üzenetére
Köszi!
Még egy kérdés/kérés. Zeon.hu screenshot -ján látható az activity -k és service -ek mellett a tiltás/engedélyezés. Ezt nem lehetne vmi Elixír profilba tenni, hogy Robotból is aktiválható legyen egy-egy engedélyezett/tiltott állapot?
Ugyanez a kérdés lenne a jogosultságokra vonatkozólag is. -
air
nagyúr
Tamás!
Lehetne olyan feltételt tenni a képernyő eseményeihez, hogy a képernyő kikapcsolása proxy szenzorral, timeout-tal, vagy a power gomb megnyomásával történt?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
bartatamas #4914 üzenetére
Értem, akkor ezt mindig újra meg kell csinálnom.
Végülis nem nagy gond, jelenleg csak voip gyorshíváshoz használok widget-et, csak a robot parancsokat és a képeket kell beállítani, ezek pedig mentve vannak.
Kösz! -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Amúgy a visszaállítás menetét ismerem, csak mindig azt írja rom csere után, hogy nincs mentés.
Eközben a állapotsor sávon lévő meg visszaáll magától... -
zeon.hu
nagyúr
válasz
-
wzol
tag
válasz
bartatamas #4904 üzenetére
Hoppá
Az ilyet szerencsés lenne kiemelni az újdonságoknál
Már kezdtem alternatívákat keresni a parancsaimra - még jó hogy szóltál, kipróbálom majd
-
bartatamas
senior tag
válasz
zeon.hu #4909 üzenetére
Widget:
A mentés (mármint backup) az /sdcard/Android/data/com.bartat.andoir.elixir.KEEP/widgets könyvtárban található. A visszaállítás ugyebár csak úgy történhet hogy először kézzel létrehozol egy üres widgetet és ott nyomsz egy visszaállítást. Tehát a widget csak manuálisan hozható létre.
Denwa:
Nem próbáltam, de szerintem a package paraméternek írd be hogy com.globalthinktec.denwaphone, míg a className paraméterbe hogy com.globalthinktec.denwaphone.SipService
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
bartatamas #4908 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
bartatamas #4906 üzenetére
Ha Te azt hiszed, hogy ettől okosabb lettem...
Más:
Fentebb írtam az Elixír widget mentési problémát.
Arra esetleg ötlet? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
bartatamas #4903 üzenetére
-
bartatamas
senior tag
De a legújabb verzióban lévő "készenlét alatt is" opcióval, valamint a whitelist-re tétellel lehet kikerülni ezeket az optimalizálásokat. Többen jelezték hogy így már jól működik, de többen jelezték azt is hogy még nem. Mintha a készülékek másként működnének ezzel kapcsolatban.
-
bartatamas
senior tag
válasz
#79335424 #4900 üzenetére
Úgy gondolom hogy service indításához két paramétert kell kitölteni, a package és a className paramétereket.
Például ha az Elixir-ben megnézem saját magát a "Részletek megjelenítése" opcióval, akkor fent látszik a package, "com.bartat.android.elixir", lent a Service részben pedig a className vége, pl: "screenfilter.ScreenFilterService", tehát className-nek ebben az esetben ezt kell írni: "com.bartat.android.elixir.screenfilter.ScreenFilterService". -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E-Robot egy magyar fejlesztésű androidos alkalmazás, mely műveletek eseményekhez kötött végrehajtására használható.
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- iPhone topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest