Új hozzászólás Aktív témák
-
Shiku
aktív tag
Üdv!
A telefonon a wifi és az adatforgalom is folyamatosan bekapcsol; azt a beállítást, hogy "Wi-Fi bekapcsolása alvó módban" átállítottam, hogy "soha", de azt is visszaállítja "mindig"-re.
Van valakinek valami ötlete, hogy ez miért lehet, és hogy lehetne megszüntetni? -
mr.tóthberge
csendes tag
válasz trebrona #160 üzenetére
Igen, lassan két éve. Azóta írtam is egy-két kritikát ide. Szervizben kétszer volt, egyszer azért, mert betört a plexi, a másik pedig gomb javítás volt.
Viber, WhatsApp, Facebook Lite, Outlook, Gmail tökéletesen elfut egymás mellett, a BKK futár is megy. Így két év után érezhető, hogy az alkalazások túllépik a szintjét, de amire használom, arra tökéletesen elég. A következő vételem biztos, hogy WP lesz. Ebből a pontból nézve próba alapján a Lumia 435 lehet a mai megfelelője.
-
trebrona
nagyúr
Használja még valaki ezt a telót?
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
tomika9988
tag
Sziasztok nehezen sikerült rootolni ezt a telót de csak rosszabb lett (szar root apk) hogy tudnám unrootolni ?
Lg G2 Black 16Gb CloudyG2 3.1
-
botchy
csendes tag
-
botchy
csendes tag
sziasztok,
adott egy 5020D, kapott egy szoftverfrissítést, mert gondoltam alcatel progival megnézem van-e frissebb, majd az rátolta ugyanazt, ami volt
a lényeg, hogy eltünt a Hívásbeállítások menüm a beállítások közül (BT és Adathasználat között kellne lennie ugyebár, de nincs). van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a trükk, hogy visszavarázsoljam?[ Szerkesztve ]
-
penge010
tag
Sziasztok!
Tudom hogy nem ez a topikja,de hátha valaki már járt így.
Van egy t pop telóm 4010x, leírás alapján rootoltam, aztán a mobile uncle toll-al próbáltam a cwm recovery-t de nem tette fel azóta nincs recovery-m csak villog kettőt hármat a teló és kész aztán bootol rendesen a rendszer valakinek van valami ötlete? -
Attix70
aktív tag
Szevasztok !
A páromnak sikerült olcsóért szerezni egy telót.
Hogyan tudnám Rootolni ( lépésről lépésre ) ?
Köszi, AttiPróbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
mr.tóthberge
csendes tag
válasz necropheelya #150 üzenetére
Még mindig megvan a kis tünemény. A frissítések sok mindent orvosolnak.
Ami igaz:
- A hátlap egy idő után ropog
- Widgeteket nem használok és a főképernyőn is csak a hívás van, ha valami kell, menü stb... a csicsa minden gépet megterheli
- Jól szinkronizál
- Low használattal 4 napot bír
- Olvasható a kijelzőSzóval egész jó a cucc.
-
necropheelya
csendes tag
hát hát hát
egy ideje használom a készüléket és egyszerűen borzalmas
ezt kifejtem bővebben hogy miért nagy hiba a megvásárlása:a rendszer szép meg jó meg minden csak ha használod a telefont előjönnek a teljes lefagyások, rendszer összeomlások, ha használsz egy appot majd vissza mennél a főképernyőre láthatod a háttérképet, az indikátort és a menü gombot a többi ikon widget és minden más kb 1-1,5 perc várakozás után bújik elő(persze a menüben is csak a szép loading ikon pörög)
aki videót szeretne nézni pl youtube-on az készüljön valami kis állvánnyal vagy pedig sütő kesztyűvel különben égető élményben részesül
a videóról is csak óvatosan ugorj bárhová különben kapsz egy szép fekete képernyőt és aztán csak akku ki be segít ebből adódik a következő probléma
az összeszerelése jó a készüléknek nem recseg nem ropog, ez csak addig igaz mïg le nem veszed a hátlapot kb 10 alkalommal
ezek mellett a szöveg írásához is acél idézettel kell rendelkeznie a felhasználónak ugyanis többször megesik hogy pl törlés helyett vmi más gomb nyomódik le általában "m, n" de ez igaz minden gombra, sokszor az is megesik hogy ottmarad a billentyűzet és csak úgy tüntethető el ha vissza megyünk oda ahol írtuk a szöveget és pár vissza gomb megoldja
SMS-ek terén is problémákkal küzd ugyanis hangjelzést ad a kicsike de semmi mást nem jelez ha véletlenül betalálsz az üzenetekhez akkor láthatod csak
továbbá az is sűrűn megesik hogy a lezárás hangja késik fél-egy perceket
és az állapotsor sűrűn megesik hogy be crash-el és az írások részletein elkenödött pöttyök vannak a karakter teljes szélességében és ez ritkán de átterjed máshova is pl beállítások, menük, a megoldás az újraindításban rejlikegyszóval nagyon csalódott vagyok, aki erős idegzetű és akar egy telefont ami hívások sms-ek lebonyolítására és 1-2weboldal gyors megtekintésére alkalmas annak megfelelő lesz a telefon bár ennyi pénzért található jobb készülék is a piacon
[ Szerkesztve ]
-
modeart
tag
válasz Kisérletező #148 üzenetére
Nincs benne iránytű, de ezt már a topic elején is leírtuk, nem újdonság. Akinek fontos az iránytű, az figyeljen oda vásárláskor, mert sok olcsó telóból és tabletből kihagyják költségcsökkentés végett. Nekem nem hiányzik, én speciel sok gyakorlati hasznát akkor se láttam amikor régebbi telómban még volt.
-
Kisérletező
csendes tag
Elképzelhető, hogy nincs benne mágneses érzékelő, mert iránytű programok nem működnek vele.
-
majcsika
csendes tag
válasz pulyka jocó #146 üzenetére
Bocs de a link alatti helyekről nem szívesen rendelnék.
Pláne az első x helyről. Elég beütni a google-ba a nevüket.
Telenor s800-at vettem ami ugyanez de 18,9! -
pulyka jocó
senior tag
Már 29 ezer forintért kapható,így jó vétel
Link: http://m.arukereso.hu/?p=p160170926 -
rmartin94
aktív tag
Ezt a telót melyik billentyűkombinációval lehet download módba tenni? Létezik rá frisebb Android mint 4.1.1?? Ha igen, lehet-e úgy frissíteni, hogy a garancia ne vesszen el?
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
majcsika
csendes tag
válasz morphologus #141 üzenetére
Nekem nem hívja egyből csak ha a név melletti telefon ikonra nyomok.
Ha a névre akkor csak megnyit egy hívó menüt. -
morphologus
csendes tag
Sziasztok. 1 olyan gondom van a telefonnal hogy amikor bent vagyok a névjegyzékben belehet valahol állítani hogy ha rányomok 1 névre ne hívja egyből? Elöre is köszönöm a válaszokat.
-
majcsika
csendes tag
VRoot-tal rootolható.
Kingusert teszi fel ami egyszerűen használható de angol nyelvű. Unrootolható vele.
Supersu-ra való csere is játszik de a Kingusert nem tudod tiltani akkor sem.
Már csak a reklámblokkolás miatt is rootoltam. (LuckyPatcher)
MemoryBooster Pro apk-val megtáltosodik. -
majcsika
csendes tag
válasz mr.tóthberge #135 üzenetére
VRoot!
-
harcitomi
tag
Egy dolgot nem szeretek a telefonban. Minden bekapcsolás után ki kell szedni a menüből a némítás megfordítással funkciót, különben nem csörög csak egyszer csörren, ha nincs szilárd helyen a telefon.
-
mr.tóthberge
csendes tag
Mi a rossz benne....
Nos ez a hardver tökéletes, soha nem fagy, nem laggol, csinálja a dolgát. Egy a baj, hogy hajlamos marhára merülni. Mivel elvből nem költök drága telefonokra, azt hiszem, hogy ez az Alcatel egy nagyon jó választás volt. Egy és két kártyával is használtam/om tökéletesen megy.Azonban Rootolni nem nagyon lehet.
-
dokee78
félisten
Van valakinek ilyen?
Milyen negatívumok vannak?
Bugokra gondolok. -
bosmajor
tag
A fiamnak van egy Alcatel M'Pop-ja (bár csak egy SIM-es). Véletlenül letörölte a gyári Traffic Manager programot. Nem tudna valaki kisegíteni egy lementett apk-val?
-
Onlány
tag
válasz mr.tóthberge #131 üzenetére
Szia! Nekem tökéletes a 3.
Te vagy a világon a legszebb a faluból :)
-
Onlány
tag
válasz dodicsaba #128 üzenetére
Szia! Nekem egy másik alcatel telóm van de ott a SIM-kártya kezelése menüben a hanghívásnál, üzeneteknél ki lehet választani, hogy mindig rákérdezzen a szolgáltatóra.
A beállítások menüben nekem van olyan lehetőség, hogy kezdőképernyő beállítások és itt meg lehet adni a kezdőképernyők számát 3-5-7 . Sajna 1 nincsTe vagy a világon a legszebb a faluból :)
-
mr.tóthberge
csendes tag
Sziasztok!
Ez az első alkalom, hogy írok, igyekszem felvenni a tempót! Szóval pár hónapja vettem egy ilyet a piros-fekete elektronikai boltban, azóta az alábbi tapasztalatokat gyűjtöttem be:
Gyengeségek:
- A hátlap közepe egy rövid idő után recsegni kezdett
- Botrány gyenge az akku (Tud valaki erősebbet?)
- Nagyon lassan tölt
- Játék közben (nem kell nagy durranásokra gondolkodni) durván melegszik, néha kilép, noha a RAM nincs tele
- Upgrade óta telefonálás után néha újraindul
- Az Alcatel weboldala ... szóval aki támogatást akar tőlük, írjon nekik levelet
- Nem nagyon lehet "gyökér kezelni"Jó pontok:
- Gyors a rendszer, nem akad
- Még nem fagyott ki soha
- Jó a kijelző, ha megtalálod a szöget, filmet is lehet vele nézni különösebb idegeskedés nélkül
- Upgrade után nem kell "hang boosztolni"
- Vállalható front kameraEddig egy okosom volt, ahoz képest nagyon jó, de az akku annyira gyenge, hogy most egy Siemens C35i-vel nyugtatgatom magam.
-
dodicsaba
aktív tag
Tudna valaki segiteni abban hogy ha elsődleges kártya voda a másik telenor akkor hogy tudok hivást inditani a telenorosról ha az a másodlagos kártya. Mindig csak az elsődlegesről akarja a hivást inditani de használnám mind a kettőt. Másik kérdés amit nem találok hogy tudok a kijelzőből párat törölni.nem szeretem huzgálni ide oda igazábol elég lenne egy oldal. Előre is köszi.
BlackBerry Passport
-
botchy
csendes tag
én egy hete vettem egy 5020-at, egy 918d-t cseréltem le. nos, ez a teló minden igényemet kielégíti. olyannyira, hogy rootoláson nem is gondolkozok, mert amíg a 918d-t már csak a tárhely miatt is rootolni kellett (Link2SD-nek), addig ezen minden kényelmesen elfér. holo launcherrel remekül fut
a hangerő fülessel tényleg halkabb, de nekem még bőven jó így is.fólia téren én már a másikon is inkább hanyagoltam a hozzáillő keresésést. engem nagyon nem zavar, hogy a kijelző szélén kicsit fényesebb, stb...
a cellularline ultra glass fóliája jött be a legjobban. sajnos szinte sehol nincs most universal, de MM-ben találtam ipad minihez és ezt felvágva 3 fóliányi jött ki, ami árban ugynannyi mint az universal. -
peestike
őstag
sziasztok!
most van akcióban T-nél, aztán érdeklődnék, hogy a fehér készüléknek csak a hátlapja fehér T-nél?
neten találni teljesen fehér és fehér hátlap/fekete előlaposképeket is...
köszönöm!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
moli.hu
őstag
válasz bugyburugy #123 üzenetére
a másik teló céges, és ha azt jelzi nekik a telefon, hogy nem kapcsolható, akkor azt hiszik rossz a szám amin hívnak
?!?!??!!
azt tudod, hogy ez az uzenet megy nekik akkor is, ha 1) tulterhelt a radiotorony, 2) ha nincs lefedettseg, 3) esetlegesen ha tul gyorsan utazol, es nem kapsz egy uj tornyon slotot hirtelen, 4) ha lemerult a telefonod (!!!), esatobbi.
a munkatarsaid egyenesen ostobak, valts munkahelyet.[ Szerkesztve ]
-
modeart
tag
válasz bugyburugy #123 üzenetére
Nem vitatkozásképp , de két gondolat:
1. Azért van különbség a "hívott szám nem kapcsolható" (vagy üzenetrögzítő) - illetve a "hívott szám nem létezik" üzenet között. Értelmes ember tudja hogy míg az előbbinél vagy térerő nincs vagy esetleg lemerült a teló, tehát később hívom, addig az utóbbinál nem is érdemes próbálkozni, mert nincs ilyen hívószám. Az én hívóim különséget tudnak tenni a kettő között. Hozzáteszem: sokat utazom, néha eldugott, határmenti helyeken és simán előfordulhat hogy nincs térerő. (Ez egyfajta hülye-szűrő is, ha nem tud különbséget tenni, akkor én nem is szívesen beszélek vele telefonon. )2. Nekem mindig van itt egy ellentmondás a "fontos" üzleti hívás"nál, nevezetesen hogy ugye fontos a hívás, de annyira azért nem, hogy álljuk a költségét épp akkor amikor mással (rokonnal) beszélünk.
Ne haragudj, de statisztikailag mennyi az esélye nap mint nap, amikor épp akkor beszélsz a rokonnal, amikor befut egy fontos hívás? Ha "igazán üzleti" és pénzt ér, akkor én nem sajnálnám azt a pár perc visszahívás díját ezekben a ritka esetekben. Nekem ha valóban fontos hívás befut, akkor gondolkodás nélkül hívom vissza. Párszáz forint lehet havonta amit a valóban fontos hívások visszahívására költök.
Arról nem is beszélve, hogy egy üzleti előfizetésnél a percdíjak elhanyagolhatók (vodafone red pl. semmibe se kerül). Milyen üzlet az, amely sajnálja visszahívni az ügyfelét? (hangsúlyozom, csak abban a statisztikai esetben amikor épp beszélsz valakivel).És mi a helyzet akkor, amikor az egyik ügyféllel beszélsz és a másik éppen hív? Akkor mit teszel?
De ha ez valóban VALÓS probléma és túl sok lenne a költsége a visszahívásnak, akkor ez csak annyit jelent, hogy túl sok magánbeszélgetést folytatsz "munkaidőben".Valahogy én ezeket mindig kifogásoknak és nem valós problémáknak érzem.
Az a baj, hogy szerintem az emberek többsége annyira függ a mobiljától, hogy valósággal szorong, ha nem elérhető, azt hiszi lemarad valamiről.
-
bugyburugy
csendes tag
Nem tök mindegy, mert a másik teló céges, és ha azt jelzi nekik a telefon, hogy nem kapcsolható, akkor azt hiszik rossz a szám amin hívnak, és én ezt bebukhatom. Az első telóm családi, szóval nem bunkóság azt mondani, bocs, tegyük le, mert a másikon hívnak. A hívásátirányítás, és visszahívás meg nem fog menni, mert nem szeretném a másik beszélgetését én fizetni.
-
modeart
tag
Igen, igazad van, nekem pl. a szolgáltató is küld sms-t a nem fogadott hívásokról ez nekem tök elég.
Egyébként ilyen kifogásai szerintem csak azoknak vannak, akik az életükbe még nem használtak dual simes telót.
Hány kollegámnál látom ahogy a táskájukból kipakolják a két vagy három telót (céges, családos, feltöltős stb.), meg cipelik a sok (persze nem mindig azonos) töltőket....
Ha az egyiken beszélnek, a másik csörög, akkor később megnézi, jaj, ki hívott, vissza kell hívnom (és akkor vajon miért is rossz a dual sim? - egyszerre úgyse tud két telefonon beszélni, namindegy.)Én egyszer, kb. 1 hónapig használtam a hivásvárakoztatást. Soha többet.
Egyrészt ha jön egy második hívás, a legtöbbször nem érdekel, bunkóságnak tartom rácsapni a telefont, vagy várakoztatni a másikat, csak azért mert más is hív. A másik, hogy így többen panaszkodtak, hogy nem veszem fel a telefont nekik. Míg ha foglalt vagy nem elérhető jelzés van, azt tudomásul veszik és keresnek később. Értelmét én max. üzleti céloknál látom ennek a funkciónak.[ Szerkesztve ]
-
moli.hu
őstag
igen, de en azt nem ertem, hogy miert nem tokmindegy, hogy "az elofizeto nem kapcsolhato" vagy "az elofizeto foglalt" a valasz. Tok mindegy, mindketszer kesobb keresem, vagy azonnal irok neki egy sms-t, ami olvashat, a nem kapcsolhato eseten igy meg latom is, hogy mikor lett kapcsolhato: mikor fejezte be a hivasat, akkor jon az ertesito az sms kezbesiteserol, ez meg talan jobb is!
egyedul a hivasvarakoztatas eseten van ertelme az atiranyitasnak, de akkor meg ha felveszed a masodik bejovot, akkor ugye fizeted az atiranyitas dijat, ami mondjuk egy prepaidnel akar 40ft/perc egy sima hivasfogadasert?! hat, kosz, nem.
[ Szerkesztve ]
-
modeart
tag
válasz bugyburugy #119 üzenetére
Akkor nem igazán olvastad át jól a fórumokat.
Akinek van pár napig dual simes telója, magától rájön a megoldásra: egymásra kell irányítani hívásirányítással a két sim kártyát, így kapsz foglalt jelzést.
És megelőzve egy tévhitet (ami szintén a fórumokon terjeszt néhány "okos") hogy a hívásátirányítás pénzbe kerül, NEM, a hivásátirányítás ÍGY nem kerül semmibe, mert percdíja van, viszont így ugye nem beszélünk, csak a foglalt jelzést generáljuk íly módon.
Ráadásul ha az egyik kártyádon mobilnetezel, és be van állítva a GSM hívás prioritása, akkor a net miatt sem dob el hívást, max. megszakad a netezés telefonálás közben.
Egyébként 2 éve használok dual simes telót, még soha senki az ismerőseim közül nem panaszkodott, hogy nem vagyok elérhető telón és soha nem éreztem hátrányát hogy nem dual active.... azt hogy viszont egy telefont viszek magammal, egyre kell ügyelnek, egyet töltenem - azt nagyon szeretem.
A magam részéről amíg a mobilelőfizetés mellé kínált mobilnet horrorr áron van, addig a második simem egy szimpla mobilnetes sim lesz, így még egy darabig nem akarok lemondani a dual simről, mert baromi kényelmes és olcsóbb a mobilnetem.
Van egyébként abszolút dual sim active teló a HTC-től, egy százasért itt[link].[ Szerkesztve ]
-
moli.hu
őstag
válasz bugyburugy #117 üzenetére
nem kapcsolhatot. Javaslom, google-vel keress ra, tobb szazszor leirtak mar a prohardveren is, ebbol jomagam is vagy 5-szor.
-
bugyburugy
csendes tag
Sziasztok!
Valaki leírná nekem, hogy hogyan működik a dual sim?
Ha az egyik számon hívnak, akkor mit jelez a másik számon hívó félnek?
Köszi -
Riuko
senior tag
Valaki tapasztalt már olyat, hogy töltés befejeztével egyszer elalszik, máskor nem a visszajelző led? Illetve nem mindig tölt 100%-ra van amikor csak 99%?
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
trebrona
nagyúr
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Riuko
senior tag
Most akcióban 29900 az Auchanban!
[ Szerkesztve ]
-
harcitomi
tag
A rohadtul drága német v…-i fólia is pont ilyen nagy a telefonra, gondolom a gyártó rossz méreteket adott meg.
-
modeart
tag
Nekem és a páromnak tökéletesen működik, embertelen hangerőt csikar ki a telóból, de be kell állítani hogy jól működjön.
Először is neked erre van szükséged, ha esetleg mást töltöttél le.
Telepítés után indítsd el és a settingsben állítsd be a következőket:
- show volume control-t pipáld be (hogy lásd a hangerő csúszkát is a boost mellett)
- Maximum allowed boost értéket állítsd 100%-ra, ha kell a brutál hangerő
- Non uniform boost - ez a beállítás azt jelenti, hogy bepipálva a fejhallgató károsodását elkerülendő magas hangerőnél csökkenti a basszust. Ez hasznos ha agybadugós, vagy kis fülest használtok, de ha valami brutális nagyot (pl. ilyen az én Sennheiser HD570 Symphony-m ), akkor nyilván nem szabad hogy a mély hangokat kiírtsa, ezért ekkor ez ne legyen bepipálva.
A beállítás után indíts el egy zenét, majd nyisd meg a Speaker Boost-ot, itt húzd maxra a hangerő csúszkát először, majd utána ÓVATOSAN a boost-ot, ha kell maximumig. Szólnia kell mint az állat (kisebb füles már be is torzít ilyenkor, meg a füledet is kíméld, ezért csak óvatosan).
A Speaker boost-nak mindig futnia kell ha zenét hallgattok a telón, tehát azt mindig zenehallgatás előtt el kell indítani (de látszik a státuszbáron is egy ikonként amikor aktív).
Remélem segítettem.[ Szerkesztve ]
-
modeart
tag
Régebben én is úgy vélekedtem mint te, de ha használod aktívan az auto ki/bekapcsolást akkor rájössz hogy milyen hasznos is tud lenni.
Csak két példa az akkumulátor-kímélésre:
- nekem flight módban simán tudtak merülni a telefonjaim 10-15%-ot 10 óra hossza alatt. Először azt hittem, valami alkalmazás okozza, de aztán rájöttem, hogy 10 óra alvó módra ez a merülés tök reális.
Az 1-2%-ot kikapcs módban azért írtam, mert reggel ennyivel kevesebbet mutat az akku százalékban. Hogy ez egy egész éjszakai merülés, vagy csak a bootolás evett meg ennyit azt már nem lehet tudni, de egyszer kipróbáltam, hogy kivettem az akksit éjszakára, majd az időzített bekapcs előtt betettem és simán bekapcsolt a teló (tehát nem felejti el a beállítást, vagyis nem kell neki készenlét és akku ehhez).
- aki telefonnal ébreszti magát reggel, dolgozó emberként nagyon kell figyelnie hogy legyen kraft reggel a telefonban, legalább az ébresztéshez, tehát este töltenie kell. (Párom már járt úgy hogy gyenge akkuval flight módban reggelre lemerült a telefonja, se ébresztés, se telefon.)Na nekem nemlóg töltőn éjszaka a telefonom.
Ha este le is merül tökre a telóm, ki is kapcsol, az akku 8-10 óra alatt simán összeszedi magát annyira, hogy bekapcsoljon, ébresszen, én meg utána már dugtam is a töltőre. Persze nem szórakozom így, de egyébként elég 4-5% kraft hogy reggelre még félórára legyen telóm. Aztán vagy kocsiban, vagy irodában ráérek tölteni...[ Szerkesztve ]
-
moli.hu
őstag
az oka az, hogy az alcatel, prestigio es a tobbi kinai chipet hasznal, ami tamogatja ezt a funkciot, a tobbi chip nem.
egyebkent meg teljesen felesleges, mert ha siman flight mode-ba kapcsolod idozitve, ugyanott vagy, foleg, hogy irtad, hogy 1-2%-ot standbyba is merul, az pedig nagyon sok egy standbyhoz kepest. -
modeart
tag
Inkább az a hihetetlen, hogy ezt a funkciót miért nem tudják a nagy gyártók méregdrága telefonjai már hosszú évek óta? Samsung, Sony, HTC, de még az Iphone-nak is ismeretlen ez az egyébként tök egyszerű, de nagyon hasznos időzített ki- és bekapcsolás. (Régebben az a mese terjedt a fórumokon, hogy az android nem támogatja. Pedig de.) Én nagyon szeretem, az előző telóm is tudta és nekem azóta mindig ez is szempont vásárláskor.
Sokan sírnak a gyenge akkuidő miatt az okostelefonoknál, meg hogy éjszakára töltőre kell dugni, pedig akinek van mondjuk egy vezetékes telefonja (családi vészhívás esetére) az nyugodtan ki is kapcsolhatná a mobilt éjszakára mert minek menjen éjszaka? Így nem is merül, max 1-2%-ot (gondolom, ez is valami minimális készenlét miatt). Reggel meg amikor ébreszt, addigra az előző esti mailek már szépen frissen le vannak töltve a telóra a kávé mellé.Egyébként nem csak az Alca, más gyártók telói is tudják már ezt régóta (pl. Prestigio, MyAudio, Lenovo stb.).
[ Szerkesztve ]
-
Riuko
senior tag
Szinte hihetetlen de ez az olcsó telefon időzítve ki és bekapcsol. Beállítható hogy este mikor kapcsoljon ki és reggel mikor kapcsoljon be, majd akár ébresszen...
-
Riuko
senior tag
35 ezer volt az MM-ban, frissítettem sok változást nem látok rajta, 13 éve lányom szereti és örül neki, meglepően gördülékeny a teló JB-vel. Fólia van már rá normális? Szilikon tok létezik rá?
[ Szerkesztve ]
-
modeart
tag
válasz harcitomi #91 üzenetére
Nekem ilyen durva dolgok nincsennek, csak pár apróság.
Pl. az SMS üzeneteknél, egy adott személy üzenetei között vagyok, akkor ha tenyeremmel letakarom a kijelzőt (vagy elég csak a proximity szenzort) akkor elkezdi hívni az érintett felet. De lehet hogy ez egy ficsőr és nem bug, nem tudom.Egyszer ki akartam próbálni, hogy vajon ébreszt-e kikapcsolt állapotban. Jelentem, igen! Igaz, hogy amikor elkezdett ébreszteni, akkor ebbe úgy belefagyott, hogy semmivel se lehetett leállítani, csak akksi-kivéttel.
Na de úgyis úgy szoktam ébresztőzni, hogy előtte az időzített bekapcsolással beindítom a telót, pár percre rá ébreszt.Viszont két üdítő apróság:
- szépen működik a hangalapú hívások prefererálása mód, vagyis aktívan netezek a 2. mobilnetes sim kártyán és akkor is bejön a hívás az 1. kártyán (ez az Alcatel 918-ason nem mindig működött jól).
- bluetooth headsetem van, ami merüléskor kis pittyegéssel jelez beszélgetés közben, hogy kb. 5-10 perc múlva lemerül. Ez szépen a háttérben hallatszik, míg a régi 918-asom azt művelte, hogy bejátszotta 10 másodpercenként a pittyegést, de addig letiltotta a beszélgetés hangját, vagyis 10mp-enként 1-2 másodperc mindig kimaradt a beszélgetésből. Hát ez eléggé idegesítő volt... -
harcitomi
tag
Igen, sajnos visszakerül a pipa, és emiatt sokszor csak megcsörren. Vannak ilyen kis rendetlenkedései, múltkor például nem jelezte a nem fogadott hívást a kis led, illetve az enyém hajlamos újraindulgatni. Valamint egyszer GPS használat után totál becsavarodott, ki-be kapcsolgatta magát, amíg ki nem vettem az aksit.
-
Sanya72
csendes tag
Üdv. Nekem sem működött a GPS, bevittem a telemax szervizbe, és két hét múlva közölték, hogy alkatrészhiány miatt kicserélik a telefont. Kaptam egy cserére jogosító jegyzőkönyvet, amivel a MM-ba kicserélték.
Viszont nekem meg az a kérdésem, hogyha kiveszem a pipát a kézmozdulatok/némítás elfordításra kockából, és újraindítom a telefont a pipa mindig visszakerül, és bejövő híváskor egy kis mozgásra is elnémítja a telefont. Nektek is ilyen, vagy esetleg az új szoftverfrissítéstől van?
B.S. -
robage
csendes tag
Sziasztok!
Kérek egy kis segítséget: a GPS nem hajlandó csatlakozni. Sokkal tovább is próbáltam már, mint a felhasználói leírásban említett 5 perc, eddig mindig csak azt írta, hogy: "Várakozás a helyre" ill. "A jelenlegi helyzete ideiglenesen nem elérhető".
Mit tegyek? -
modeart
tag
Igen, szerintem is nálad lehet valahol a hiba, mert nálam kb 1,5 óra alatt maxra tölt. Kifejezetten gyorsan töltő telefon, nekem a 918-asomnak majdnem kétszer ennyi idő kellett.
De nekem is van egy kérdésem: a hívásbeállítások között van egy "intelligens hívás bekapcsolása" opció. Gőzöm sincs mit jelent, neten valahogy nem akadok rá, ha meg angolra állítom úgy sem beszédesebb a beállítás: "smart call turning on".
Mi a túró ez, tudja valaki? Hiába kapcsolgatom be-ki, nem látok változást.... Vagy ez valami "varázsopció", mondjuk a hülyék nem tudnak felhívni csak az értelmesebb hívók?.....[ Szerkesztve ]
-
moli.hu
őstag
-
polman
tag
Nekem lenne pár kérdésem, most vett az asszony egyet magának és az úristennek sem jövünk rá hogy kell SMS küldésnél választani hogy melyik kártyáról küldje el. Mindig csak az első kártya küldi. Se a gyári SMS program se a handcent SMS nem működik. Nem kérdezi meg mint hívás alkalmával hogy melyikkel akarom.
A másik, hogy szerintem nagyon sokáig tölt, 10%-ról 100 %-ra kb. 7 óra alatt. Ez szerintem nem normális. Volt már jó sok telefonon de mindegyik egy maximum két óra alatt teljesen töltött volt mindig.
Amúgy most akarom rootolni hogy egy kicsit tisztítani tudjam a sok felesleges programtól. Meg nekem is van pár olyan progi ami rootot akar. :-)
-
modeart
tag
Nah, annyira megtetszett a páromnál ez a teló (nameg 35-ért vesztegetik a piros műszaki áruházakban) hogy vettem én is egyet, fehér színben (mondjuk a fehér színűnél a fizikai gombok háttérvilágítása kevésbé hangsúlyos, csak sötétben látszik jól, de úgyis tudja az ember hova nyúljon.)
Nagyon tetszik a teló, meglepően gyors. Az akksi 2-3 töltés után eléri a max. teljesítményt, onnantól az 1 napot kitartó nyomkodással is biztos kibírja két simmel, 3G-vel.
A gyári adatokban nem láttam, de kipróbáltam és simán kezeli a .flac audiófájlokat is, ez jó mert sok zenénk van ebben a formátumban.Felraktam próbából az első firmware frissítést is, kb. 10 percig tartott letöltéssel együtt, de nem látok nagy változást, Jelly Bean maradt rajta, nekem nincsennek bugok, egyelőre nem fagy, nincs semmi baj vele. Az adatok/beállítások mind megmaradtak nekem, úgyhogy ezzel se volt gond az update-nél.
-
harcitomi
tag
Se a lengyel gyártó 5-600,-Ft-os, se a német 2000 valahány száz forintos fóliája nem jó a telefonra. Szerintem a gyártó rossz méreteket közölt a telefonról, vagy a fene tudja miért, de nem tudnak rá megfelelő fóliát kiadni.
Kíváncsi vagyok ilyenkor mikor derül ki a gyártók számára, hogy szar a termékük, és korrigálják-e vagy hagyják a francba az egészet?
(a drágább fólia forgalmazója arra kért, hogy fényképezzem le a telefonnal a fóliát és érvényesíti a garanciát, de mire ezt elintézik gondolom úgyis karcos lesz a telóm) -
modeart
tag
No, nagyon leült a topik. Pedig már annyira megtetszett nekem is az asszony telója, hogy árulom a régit és én is veszek egy M'Pop-ot, csak más színben, szóval már kettő lesz a családban.
Több mint egy hetes a teló, de a képsötétülős és a csengőhang probléma az első alkalom óta nem jelentkezett, szép stabil a teló és nem lassult be attól sem, hogy már szépen belakta az asszonypajtás, rárakott minden szükséges progit. Igo Primo is jól fut rajta, igaz jelet kb. 1 perc alatt talál, de stabilan tartja...Ami érdekelne, hogy van esetleg valakinek infója arról, hogy a fentebb említett frissítés mit javít? Elég stabil így a teló, még nem eresztettük rá a frissítést, de nincs semmi infó a neten a firmware update-ről és "elrontani " nem akarjuk (ugye van amikor a frissítés csak ront a rendszeren).
[ Szerkesztve ]
-
modeart
tag
Hozzáteszem, hogy a Skype-nál csak a fülnek való hangszórón jön ki a hang, kihangosítást nem találtam hirtelen - vagy lehet én vagyok béna, telón nem skype-oltam még - szóval így elég nyögvenyelős dolog volt konkrétan a videós telefonálás, hogy a hang miatt a fülemhez kellett időnként tenni a telót.
Én magamat egész jól láttam, szerintem hálózati probléma lehetett a képminőség, mivel sajnos nem volt csak gyenge wifi jel ahol éppen voltam és a teló - mivel látta a wifit - vígan elkezdett frissíteni egy rakat cuccot szkájpolás közben - így aztán a sávszél nem volt az igazi.
-
rzf
csendes tag
Időközben lepróbáltuk modeart-tal a Vibert, meg a Skype-ot.
A Viber igazából csak videó üzenetet tud, videotelefonálást nem. (Úgy értem alapból ennyit tud.)
A Skype viszont ment, bár felém elég szar kép jött (ez lehet network is), de volt kép, nem volt elfordulva 90 fokkal, mint néhány telefonon, stb.
Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
modeart
tag
A Viber a gyári appok között van (gondolom, akkor működnie kéne), de se ezt, se a Yahoo Messengert egyelőre - partner hiányában nem tudom kipróbálni.
A Skype-ot telepítettem, az szépen működik, ha hívok valakit akkor érdekes módon a kicsengés még kihangosítva szól, de a beszélgetéshez már a fülre kell rakni a telót - igaz itt nem próbáltam ki se a videóhívást, se a kihangosítást. De ha nagyon érdekel, kipróbálhatom. -
modeart
tag
Na, ma megjelent egy frissítés a telóra. 104,2Mb a verziószáma:
01001_20130701_204028
(egy korábbi kérdésre válaszolva..)
fogalmam sincs mit javít/bővít, még nem töltöttük le, ebből a szempontból óvatos vagyok.
Két hibát vettünk észre eddig, mindkettő korábbi Alcatel típusoknál (99xD sorozatok) is panaszkodtak néhányan a fórumban, úgy látszik ez valami Alcatel "ficsör" :
- 1-2-szer előfordult, hogy híváskor a proximity szenzor nem kapcsolt le (magyarul a fülről levéve a telefont továbbra is sötét maradt a kijelző, így a hívást se lehetett bontani és hosszas fizikai gombok nyomkodása után volt csak hajlandó a kijelző újból bekapcsolni) A (rész)megoldás: a beállítások között van egy "hívás bontása bekapcsológombbal". Ezt bepipálva az embernek van esélye a hívást bontani, míg magához tér a kijelző...
- Az SD kártyára másolt, egyedileg beállított csengőhang beállításokat hajlamos elfelejteni, ha az SD kártya leválasztásra kerül, visszaáll alapra. (külön vicces, hogy az alap csengőhang neki a "néma".) A megoldás: az SD kártyát nem választjuk le, hanem wifin keresztül kezeljük a tartalmát, így nem tűnt el a csengőhang-beállítás - egyelőre. Állítólag segít, ha a telefon közvetlen belső memóriájába másoljuk a csengőhangokat, ezt még nem próbáltuk ki, de ha legközelebb megjátssza ezt a telefon, akkor kipróbáljuk ezt is.Még valami: csak nem voltam kibékülve a telefon halk hangjával (itt most nem a külső hangszóról beszélek, az szól rendesen, hanem egy fülest rádugva, max hangerőn is halk a hang zenehallgatáskor - más telóhoz viszonyítva)
Szóval a végső megoldás... nem, nem a halál hanem a Speaker Boost (Play Áruház). Ez odanyom neki keményen, még a nagy fülesemet (Sennheiser HD570) is megküldi így rendesen. -
rzf
csendes tag
Valaki próbált már rajta Viber-t, Skype-ot, Yahoo Messenger-t videótelefonálásra?
-
modeart
tag
válasz harcitomi #72 üzenetére
Köszi az infót, akkor én is inkább várok, nem rendelek netről mert zsákbamacska, a körülöttem lévő üzletekben egyelőre meg még nincs fólia hozzá.
A régi 918-asomhoz könnyű volt fóliát faragni, mert szögletes volt a kijelző része, vettem egy nagy tabletre való fóliát és azt szabom rá ha cserélem (4 is kijön egy lapból), de ennek a telónak gömbölyű a széle, házi farigcsálással csak rondább lenne, tényleg kellene rá patent szabott fólia. Azt mondjuk nem értem miért árulnak pont egy milivel nagyobb rá...Amúgy a zenelejátszó témája akit érdekel: a teló gyári erőtlen és jellegtelen hangját az equalizerben az FX boosterrel már megfelelő hangminőségre és hangerősségre lehet javítani, úgyhogy ez már így vállalható. (mondjuk volt már olyan teló a kezemben aminek a hangminőségét a hangszínszabályzó csak tovább rontotta, ezért én nem igazán szeretem az equalizert használni, de itt jót tett a hangzásnak). Mondjuk ez csak azoknak érdekes, akik aktív zenehallgatók, aki nem, annak fel sem tűnik semmi a hangminőségben. )
-
harcitomi
tag
Én elvileg pontosan erre a típusra vettem a fóliákat (5020d), de sajna jó 1 milivel nagyobb, mint kellene. Úgyhogy nem mindegy, honnan rendeled. A gond csak az, hogy már két különböző kiszerelésű fóliát is rendeltem, de ugyanolyan nagy mind a kettő, pedig ehhez a típushoz gyártották őket.
-
modeart
tag
Sajnos nem működik se a giroszkópos se az iránytűs app, ezek szerint nincsennek benne. Kár. Az asszony egyedül a Google Sky-t szokta nézegetni, ahhoz meg kell, hogy mutassa, melyik égtáj felé fordul...
Fóliát még nem vettünk rá, ugyanaz a gondom mint neked, hogy akármilyen fólia nem jó, az lenne a szép ha pontosan illeszkedne rá, tehát pontosan erre a típusra kellene, de még nem találtam rá sajna...
-
modeart
tag
Sziasztok!
2 napja vettem az asszonynak egy ilyen telót.
Összességében egyelőre elégedettek vagyunk, de van néhány kompromisszum pl.:- zenelejátszónak jellegtelen és halk a hangja. Egy SE X8 után ez fájó különbség, ráadásul az én Alcatel 918D-mnek is szebb és hangosabb hangja van. Kb. olyan minőség mint egy Samsung Galaxy MINI.
- az akksi egyelőre nem tűnik túl erősnek, bár még bejáratós (2X volt töltve) és lehet hogy mivel sose kapcsolja ki a párom, van jópár futó alkalmazás ami eszi az akksit, ezt még teszteljük
- a kamera szokásos Alcatel minőség, ezt már megszoktuk sajnos
- a sebességre semmi panasz, gyorsan teszi a dolgát, én személy szerint lesz..om hogy hány magos és hogy azért az árért megéri/nem éri, az a LÉNYEG hogy kellően gyors-e a mindennapi használat és ez tényleg gyors teló (az unokaöcsém Huawei G510 pár perc kézbevétel után is érződik, hogy lomhább ettől a telótól).moli.hu-nak válaszok:
- simán tölt adatkábelről, ahogy kell
- van benne fényérzékelő, szépen teszi a dolgát, leteszteltem
- a beállítások menüben van zajszűrés - másodlagos mikrofon aktiválás funkció amit lehet engedélyezni - gondolom tehát lehet benne másodlagos mikrofon, annál is inkább, mert meglepően szépen és háttérzaj mentesen hallom a párom mikor felhívom. (Ő is dicsérte, hogy jól hall engem.)
- nincs ál(kamu) SD kártya. Ha beteszek egy kártyát a fájlkezelője két partíciót lát: egy telefonmemória és egy SD kártyát, nincs más partíció.
- megnéztem, még nem talált egy frissítést sem a teló.
- giroszenzor és íránytű, ezt nem tudom de este letesztelem. Nekem is gyanús, mert pl. a Google Sky mintha nem teljesen működne jól, de letesztelem.
Akinek még van kérdése, szívesen válaszolok. -
harcitomi
tag
Sziasztok, vettem egy ilyen telefont, de egyszerűen nem találok rá való fóliát. Amiket eddig rendeltem, azokon nem stimmelt a méret. Ha valakinek van erre a típusra bevált fólia, kérem írja már meg honnan rendelte. Előre is köszi!
-
moli.hu
őstag
szia, tudnal valaszolni a kerdeseimre?
giroszkopos app
iranytus app
Koszonom segitseged. -
Gyur666
csendes tag
Az árban 5000Ft nem dönt arról, jó bolt vagy nem, ez az a különbség, ami webáruházakban megtakarítható. A Dual sim jó húzás, sokaknak, akik pl céges és magán telefont is használnak, a legjobb megoldás.
A készülék szerintem á/érték arányban magasan jobb pl egy hasonló samsungnál, két dolgot azonban mérlegelni kell annak aki ezt választja. A fényképezőgép a 20ezer forintos kategóriába való, de mág a Galaxy Y is le tud fotózni pl egy iratot (kis szerencsével), ez ezt nem tudja, bár a távoli képei jobbak. A másik, hogy kiegészítők gyakorlatilag nem kaphatóak hozzá, pl jobb tok beszerzése leginkább interneten, külföldről lehetséges.[ Szerkesztve ]
-
moli.hu
őstag
Sziasztok, segitsegetek szeretnem kerni nehany kerdessel kapcsolatban. Egyszeru eldontendo igen/nem kerdesek:
- van benne giroszkop? Tehat nem g-szenzor (allo/fekvo-erzekeles), hanem teljes 3d-s mozgaserzekelo
- van benne megnetometer? (iranytu)
- tolt adatkabelrol? (szamitogeprol, microusb-kabellel. Letezik olyan telefon, ami nem tolt.)
- van benne fenyerzekelo? (kepernyo hattervilagitas automata allitashoz)
- van benne masodlagos mikrofon? (zajszureshez)
- fel van particionalva a szabad belso hattertar 2 reszre, a rendszernek es egy ál/kamu-sdkartyara?Es egy kifejtos kerdes:
- amiota megjelent (megvettetek), hany darab frissites volt ra egeszen maig?[ Szerkesztve ]
-
majcsika
csendes tag
De ahogy elnézem nem én voltam az egyetlen aki fennakadt valamin.
Persze lehet elírás itt-ott mert a határidők, a következő teszt, a MATV stb.
De azért ennél sokkal komolyabbak vagytok már. -
vimes
senior tag
Gyakorlatilag kiadták megint az Alcatel 993D-t és a 997D-t. Jól értem? (A 997D-nél a X'Pop-ra gondoltam)
[ Szerkesztve ]
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
butky
csendes tag
Sziasztok,
a teszt szerint 1.5 óra alatt fel lehet tölteni a telót, nekem 2 óra után is csak 30%ig sikerült felhúzni. Nem tudom hogy lehet e valamit a töltésen rosszul csinálni. Valami ötletetek?
-
pufferzóna
tag
Ez egy nagyon jó ár egy ilyen tudású telefonért. Nekem tízezer forinttal drágábban van hasonló tudású készülékem, igaz 5,3 collos képernyővel. Korábban jellemzően háromszor ennyiért vettem telefont, de nem működtek ennyire jól mint ez a mostani készülék, amelyben egyesül két korábbi telefonom is. A fene sem gondolta volna, hogy a kínaiak ilyen filléres áron ennyire megbízható és jó technikát képesek szállítani.
-
BlackPriest
őstag
válasz kolosanyi #57 üzenetére
Meghagytam, csak nem ertem miert egy dual simeshez hasonlitod az egy simest, nem ugyanaz a celcsoport, innentol mindegy mennyivel olcsobb/jobb az egysimes, ha pont a masik sim hianyzik belole. Reszemrol tema lezarva, ha nem erted nem fogom tudni sehogy elmagyarazni...
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
kolosanyi
veterán
válasz BlackPriest #53 üzenetére
Légy szíves hagyd meg nekem a jogot, hogy a saját igényeimhez lőjem be az adott terméket ok? Nekem fontosabbak azok a paraméterek, amiket leírtam, mint a két sim.
Ez a cucc egyébként nem lenne rossz, de apróságokon csúszik el megint. Lehetne belőle egy nagyon jó ár/érték arányú gép, de nem az sajnos, ezt a cikkírók is leírják.
(#54) Moleman
Tessék, ezt mondom. Na, az a telefon kifejezetten szimpatikus, főleg azon az áron.[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
válasz BlackPriest #55 üzenetére
Számomra már létezik az ideális, Xiaomi Mi2-nek hívják, csak háromszor annyiba kerül, mint amennyit eddig valaha költöttem telefonra. Ezért lett V970 helyette.
-
BlackPriest
őstag
ennyi, én még a 918d-nél tartok, nem cserélném le erre az tuti. várom, hogy legyártsák a számomra ideálisat, de ez még nem történt meg
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
Moleman
addikt
válasz BlackPriest #53 üzenetére
Én a másik oldalt képviselem: semmi szükségem kétkártyásra, mégis azt vettem, mert szinte ingyen van. ZTE V970, jelenleg 31.900 Ft szállítással együtt, 1 év garanciával. Emellett mégis kinek éri meg egy feleolyan jó telefon 25%-kal drágábban?
-
BlackPriest
őstag
válasz kolosanyi #50 üzenetére
"Sehogy"
akkor minek hasonlítod egykártyáshoz?"de erre nincs is szükségem"
neked..."Ha lenne, szerintem akkor se kétkártyást vennék, egy kis alaptelefon a másik mellé, azt jól van"
te..."Viszont kétkártyásból is van jobb ajánlat jelenleg."
ez már inkább érdekesBogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
Moleman
addikt
válasz pècsimunkás #51 üzenetére
A led megléte még nem elégséges feltétel, ezt most tapasztaltam az új telefonomnál. Fényerő sem árt...
-
pècsimunkás
addikt
Lespórolták a LED-et ! Ez a telefon is kilőve. Pedig amúgy tetszik...
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
kolosanyi
veterán
válasz BlackPriest #43 üzenetére
Sehogy, de erre nincs is szükségem. Ha lenne, szerintem akkor se kétkártyást vennék, egy kis alaptelefon a másik mellé, azt jól van. Viszont kétkártyásból is van jobb ajánlat jelenleg.
-
Moleman
addikt
válasz RigoJancsi #48 üzenetére
Az nem ram, de még csak nem is rom...
-
Moleman
addikt
válasz RigoJancsi #46 üzenetére
Ramról volt szó...
-
pufferzóna
tag
válasz RepeatSector #1 üzenetére
RepeatSector: 30- 35 000 forint? Az ZTE 44 000 forinttól indul, csak szólok.
noxwill: jó vicc, 40 000 forintért még jó minőségben is fotózzon.
mark77: "512 MB Ram. Mikor felejtik már el?
Ma már kevés."Nekem is 512 van. Azért el vagyok vele, bár valóban lehetne több, mert a lehetőségek határát feszegetem így.
-
zdanee
őstag
Egy kérdés: miért írod a második oldal harmadik bekezdésének a végén, hogy a bal oldalán van a bekapcsoló gomb, amikor az a tetején van, bal oldalon pedig a microUSB? Mellesleg a képeken is ez látszik és egy mondattal korábban te is a tetején említed a bekapcsolót. Csak én nem értem?
Jobboldalon a hangerőszabályzó billentyűvel találkozhatunk, felül pedig a 3,5 milliméteres jack aljzat és a képernyő feloldására szolgáló gomb párosa helyezkedik el. Balra került a bekapcsológomb, ami egyrészt furcsa, másrészt nem okos döntés, bár a balkezesek most dörzsölhetik a tenyerüket.
A második oldal elején szintén van egy torz mondat: A megfelelően lekerekített az élek miatt kézben a masina tartás esetén is kényelmes ...
Az oké, hogy egy-két hiba becsúszik, de utólag sem javítod ki?
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
dokee78
félisten
Ugyanezzel a hardverrel jön mellesleg az LG Optimus L5II/L5II Dual is az pedig drágább lesz.
Nem valószínű,hogy gyorsabb lesz. -
fojuzer
aktív tag
Nos vélemények pro-contra kinek,kinek. 1 kicsit drága,igaz kevés a választék4//Sokaknak döntö az olcsoság!/ Mindenki azt s szerezi be amira a költségvetéséböl/Pénztárca-bankszla/ tellik! kritizákni a legkönnyebb!
föolvaso
-
Moleman
addikt
Kínában feleennyiért mennek az ilyen telefonok, annyit is ér. 40-et legfeljebb egy MTK6577-es telefonért adnék.
-
zdanee
őstag
Nézem a fényképet, egészen kigúvad a szemem, de bal oldalon bizony nem látom az említett bekapcsoló gombot, csak az USB csatlakozót...
Továbbá: "A megfelelően lekerekített az élek miatt kézben a masina tartás esetén is kényelmes, [...]"[ Szerkesztve ]
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
kolosanyi
veterán
Tudom, sokat fikázom a saját Lumia 800-am, de amikor ilyen telefonok jönnek ki és ennyiért, azt kell mondjam, megérte decemberben 47-ért. Jobb hardver, sokkal sokkal jobb kamera, szebb, jobb minőség/összeszerelés, jobb kijelző. Zenében ugyanúgy fos, de erre van eszközöm, a WP meg legalább annyira hátrány, mint előny, de együtt lehet vele élni. Egyedül a rém gyenge telefonálási képességek zavaróak, de az is csak a kolinkban, ott viszont minden 800-as ilyen. Máshol nincs vele gond. Szóval összegezve, ez ennyiért nem egy nagy szám, vannak jobb ajánlatok is a piacon. Az a UI meg k*rva ronda szerintem. A Holo jó, nem is értem, minek pöcsölnek a gyártók ilyen vackokkal.
-
majcsika
csendes tag
Már bocs de ez honnan jött elő belőled?
"Ha már a pop szót feltüntették a készülék nevében, akkor én személy szerint kiemelkedőbb zenelejátszási képességekben bíztam, ám mint kiderült, hiába."
Írták valahol, hogy a pop szó a zenei vonalat jelenti??
Nem inkább a -popular- rövidítése? Ezt igazán leinfózhattad volna az Alcateles kollégától mielőtt....
-
Hiperwolf
tag
"...vagy amikor még ez a márka a legismertebb gyártók közé tartozott."
"Nem a Thinkpadről hiányzik a touchpad, hanem az összes többi laptopnak nevezett ipari hulladékról a trackpoint." by BZS
-
GeryFlash
veterán
a powergx531 erősebb mitn a adreno 205?
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
roli543
őstag
,,felül pedig a 3,5 milliméteres jack aljzat és a képernyő feloldására szolgáló gomb párosa helyezkedik el. Balra került a bekapcsológomb, ami egyrészt furcsa'' --- az nem micro usb akart lenni?
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
BrianDK
tag
Újfent szeretném megemlíteni, hogy a 997D-re vonatkozó adatok tévesek. A Quadrant nálam 26xx fölé jön ki minden tesztnél. AnTuTu pedig 6xxx-es pontszámot ad. Így már azért nem is veri meg az egymagos telefon a kétmagost. Nem lehetne frissíteni azokat az adatokat?
iPhone 7, Redmi Note 9
-
Tristis
őstag
nem szóltam semmit, szakbarbárság....
[ Szerkesztve ]
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
őstag
Akkor ez most alsó kategóriás VGA videó miatt már felejtős is, nameg a 136 gramm, a relatív nagy súly is az alsó kategóriás Alcatelekre jellemző....
Tech-No-Logical World.
-
Titan44
tag
Megfelelő árfaragással korrekt kis telefon ez.
A kilencvenes évek zenéi: https://www.facebook.com/ilove90sclub
-
csibor
addikt
OT-992D szinten 40K körül van boltban számlával, ez miért érné meg jobban
-
easy...rider
őstag
A cikk végén lehet hogy hibás a ZTE Blade III link. gondoltam szólok
-
zkosaras
aktív tag
Nem olyan rossz teló ez, a vas kicsit gyengécske, de elég pofás lett és a mérete is korrekt (ez ritka dolog manapság). Várjuk a tesztet a többi Pop-ról is, de legközelebb az unboxing videóhoz valami kevésbé idegesítő zenét légyszi.
-
mark77
tag
512 MB Ram. Mikor felejtik már el?
Ma már kevés. Még ha 40 ezerbe kerül akkor is.Cannibal Corpse
-
kaller1
veterán
válasz callmeakos #16 üzenetére
de az meg nem 40et fog kóstálni.
Ja, csak 35-öt, simlock bónusszal, milyen jó....
.::> <::.
-
br.rak
őstag
Inkább kiadnák a 995-öt 1gb rammal,4-8 Gb belső tárhellyel meg a legújabb androiddal és mindenki boldog lenne
-
callmeakos
veterán
Na akkor csak szimplán összezavart a kollega
Akkor vviszatérve ahhoz: ez a készülék nem fog bekerülni szolgáltatóhoz, ellenben az egykártyás modellel, de az meg nem 40et fog kóstálni. Így mindjárt más.
Am milyen kétkártyás telókat forgalmaz a Voda meg a Telenor? A Telenornál tudok az Ace Duosról, de a Voda?
All→M8
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hmm a kétkártyás 40-ért nem a legjobb, hasonló árban vannak a Prestigio modellek is, kétmagosan. Formaterv se tetszik annyira, OT-995 sokkal szebb volt.
“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”
-
Legendd
senior tag
A videót átállítottam nyilvánosra, szóval mindenki nézheti
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
tjb007
nagyúr
válasz callmeakos #11 üzenetére
Nem nézted be, értelem szerűen nem a dual-SIM-es verzió (5020D) fog bekerülni a kínálatba.
-
lowlight
tag
Köszi a tesztet. Gondolom a cikk írásakor még csak közeli terv volt, de már kapható... 39.900Ft 2év gyári garanciával. Belátom, hogy nem egy álom kütyü, de azért azt is nézzük már, hogy milyen független, gyári garis telót kapsz ennyiért újonnan... Persze érzem a gyengéit, engem pl a kis betekintési szögű TN panel aggaszt leginkább. A kamerán nem látok javulást. Túl digitális, tipikus mobilos hibákkal... a régebbi htc-k produkáltak rendre ilyet. A nemrégiben tesztelt Huawei G510 ránézésre jobb képeket lő... szerintem.
-
dokee78
félisten
-
RepeatSector
senior tag
válasz callmeakos #7 üzenetére
Miért ne lehetne szolgáltatós?
Telenor és a vodafone is forgalmaz dual sim készüléket!"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
callmeakos
veterán
Meglehetősen optimális időjárási körülmények uralkodnak mostanság, így joggal vártam el, hogy az M'Pop minőségi felvételeket készítsen.
Egy 40k-s telefon? Biztos?
(#1) RepeatSector
Kártyásan ez sose lesz, mivel DualSIMes. Függetlenül lesz ez csak, ott pedig szerintem nem rosszAll→M8
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Blade III közeli árra saccoltam, ez így felejtős. Ebbe is mehetett volna az MT6577 SoC, ha már...
<< Heimdal >>
-
kaller1
veterán
Á, ez 40-ért nagyon felejtős.
.::> <::.
-
helixP
nagyúr
Csak nálam nem elérhető a videó?
Amúgy egy 995-nél gyengébb vasat nem jóval olcsóbbért kellene adni...?
[ Szerkesztve ]
-
Rozzo
tag
Függetlenül 30k-s árral megérné, de így .....
-
bagkri01
őstag
Akkor inkább már 48-ért egy acer liquid gallant duo, 1 giga ram, 4,3" QHD, villanó és nagyon jó összeszerelési minőséggel.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
RepeatSector
senior tag
Ennyiért tényleg nem lesz sláger! 30-35K kártyásan vagy függetlenül és megérné az árát! Ez lehetne az új Blade
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest