- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
modeart
tag
válasz
harcitomi #91 üzenetére
Nekem ilyen durva dolgok nincsennek, csak pár apróság.
Pl. az SMS üzeneteknél, egy adott személy üzenetei között vagyok, akkor ha tenyeremmel letakarom a kijelzőt (vagy elég csak a proximity szenzort) akkor elkezdi hívni az érintett felet. De lehet hogy ez egy ficsőr és nem bug, nem tudom.Egyszer ki akartam próbálni, hogy vajon ébreszt-e kikapcsolt állapotban. Jelentem, igen! Igaz, hogy amikor elkezdett ébreszteni, akkor ebbe úgy belefagyott, hogy semmivel se lehetett leállítani, csak akksi-kivéttel.
Na de úgyis úgy szoktam ébresztőzni, hogy előtte az időzített bekapcsolással beindítom a telót, pár percre rá ébreszt.Viszont két üdítő apróság:
- szépen működik a hangalapú hívások prefererálása mód, vagyis aktívan netezek a 2. mobilnetes sim kártyán és akkor is bejön a hívás az 1. kártyán (ez az Alcatel 918-ason nem mindig működött jól).
- bluetooth headsetem van, ami merüléskor kis pittyegéssel jelez beszélgetés közben, hogy kb. 5-10 perc múlva lemerül. Ez szépen a háttérben hallatszik, míg a régi 918-asom azt művelte, hogy bejátszotta 10 másodpercenként a pittyegést, de addig letiltotta a beszélgetés hangját, vagyis 10mp-enként 1-2 másodperc mindig kimaradt a beszélgetésből. Hát ez eléggé idegesítő volt... -
modeart
tag
válasz
harcitomi #72 üzenetére
Köszi az infót, akkor én is inkább várok, nem rendelek netről mert zsákbamacska, a körülöttem lévő üzletekben egyelőre meg még nincs fólia hozzá.
A régi 918-asomhoz könnyű volt fóliát faragni, mert szögletes volt a kijelző része, vettem egy nagy tabletre való fóliát és azt szabom rá ha cserélem (4 is kijön egy lapból), de ennek a telónak gömbölyű a széle, házi farigcsálással csak rondább lenne, tényleg kellene rá patent szabott fólia. Azt mondjuk nem értem miért árulnak pont egy milivel nagyobb rá...Amúgy a zenelejátszó témája akit érdekel: a teló gyári erőtlen és jellegtelen hangját az equalizerben az FX boosterrel már megfelelő hangminőségre és hangerősségre lehet javítani, úgyhogy ez már így vállalható. (mondjuk volt már olyan teló a kezemben aminek a hangminőségét a hangszínszabályzó csak tovább rontotta, ezért én nem igazán szeretem az equalizert használni, de itt jót tett a hangzásnak). Mondjuk ez csak azoknak érdekes, akik aktív zenehallgatók, aki nem, annak fel sem tűnik semmi a hangminőségben. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest