- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
modeart
tag
válasz
harcitomi #91 üzenetére
Nekem ilyen durva dolgok nincsennek, csak pár apróság.
Pl. az SMS üzeneteknél, egy adott személy üzenetei között vagyok, akkor ha tenyeremmel letakarom a kijelzőt (vagy elég csak a proximity szenzort) akkor elkezdi hívni az érintett felet. De lehet hogy ez egy ficsőr és nem bug, nem tudom.Egyszer ki akartam próbálni, hogy vajon ébreszt-e kikapcsolt állapotban. Jelentem, igen! Igaz, hogy amikor elkezdett ébreszteni, akkor ebbe úgy belefagyott, hogy semmivel se lehetett leállítani, csak akksi-kivéttel.
Na de úgyis úgy szoktam ébresztőzni, hogy előtte az időzített bekapcsolással beindítom a telót, pár percre rá ébreszt.Viszont két üdítő apróság:
- szépen működik a hangalapú hívások prefererálása mód, vagyis aktívan netezek a 2. mobilnetes sim kártyán és akkor is bejön a hívás az 1. kártyán (ez az Alcatel 918-ason nem mindig működött jól).
- bluetooth headsetem van, ami merüléskor kis pittyegéssel jelez beszélgetés közben, hogy kb. 5-10 perc múlva lemerül. Ez szépen a háttérben hallatszik, míg a régi 918-asom azt művelte, hogy bejátszotta 10 másodpercenként a pittyegést, de addig letiltotta a beszélgetés hangját, vagyis 10mp-enként 1-2 másodperc mindig kimaradt a beszélgetésből. Hát ez eléggé idegesítő volt... -
modeart
tag
válasz
harcitomi #72 üzenetére
Köszi az infót, akkor én is inkább várok, nem rendelek netről mert zsákbamacska, a körülöttem lévő üzletekben egyelőre meg még nincs fólia hozzá.
A régi 918-asomhoz könnyű volt fóliát faragni, mert szögletes volt a kijelző része, vettem egy nagy tabletre való fóliát és azt szabom rá ha cserélem (4 is kijön egy lapból), de ennek a telónak gömbölyű a széle, házi farigcsálással csak rondább lenne, tényleg kellene rá patent szabott fólia. Azt mondjuk nem értem miért árulnak pont egy milivel nagyobb rá...Amúgy a zenelejátszó témája akit érdekel: a teló gyári erőtlen és jellegtelen hangját az equalizerben az FX boosterrel már megfelelő hangminőségre és hangerősségre lehet javítani, úgyhogy ez már így vállalható. (mondjuk volt már olyan teló a kezemben aminek a hangminőségét a hangszínszabályzó csak tovább rontotta, ezért én nem igazán szeretem az equalizert használni, de itt jót tett a hangzásnak). Mondjuk ez csak azoknak érdekes, akik aktív zenehallgatók, aki nem, annak fel sem tűnik semmi a hangminőségben. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest