Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• modeart

tag

válasz harcitomi #91 üzenetére

Nekem ilyen durva dolgok nincsennek, csak pár apróság.
    Pl. az SMS üzeneteknél, egy adott személy üzenetei között vagyok, akkor ha tenyeremmel letakarom a kijelzőt (vagy elég csak a proximity szenzort) akkor elkezdi hívni az érintett felet. De lehet hogy ez egy ficsőr és nem bug, nem tudom.

Egyszer ki akartam próbálni, hogy vajon ébreszt-e kikapcsolt állapotban. Jelentem, igen! Igaz, hogy amikor elkezdett ébreszteni, akkor ebbe úgy belefagyott, hogy semmivel se lehetett leállítani, csak akksi-kivéttel. :DD
    Na de úgyis úgy szoktam ébresztőzni, hogy előtte az időzített bekapcsolással beindítom a telót, pár percre rá ébreszt.

Viszont két üdítő apróság:
    - szépen működik a hangalapú hívások prefererálása mód, vagyis aktívan netezek a 2. mobilnetes sim kártyán és akkor is bejön a hívás az 1. kártyán (ez az Alcatel 918-ason nem mindig működött jól).
    - bluetooth headsetem van, ami merüléskor kis pittyegéssel jelez beszélgetés közben, hogy kb. 5-10 perc múlva lemerül. Ez szépen a háttérben hallatszik, míg a régi 918-asom azt művelte, hogy bejátszotta 10 másodpercenként a pittyegést, de addig letiltotta a beszélgetés hangját, vagyis 10mp-enként 1-2 másodperc mindig kimaradt a beszélgetésből. Hát ez eléggé idegesítő volt... :W

Új hozzászólás Aktív témák