Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
-
modeart
tag
Nekem és a páromnak tökéletesen működik, embertelen hangerőt csikar ki a telóból, de be kell állítani hogy jól működjön.
Először is neked erre van szükséged, ha esetleg mást töltöttél le.
Telepítés után indítsd el és a settingsben állítsd be a következőket:
- show volume control-t pipáld be (hogy lásd a hangerő csúszkát is a boost mellett)
- Maximum allowed boost értéket állítsd 100%-ra, ha kell a brutál hangerő
- Non uniform boost - ez a beállítás azt jelenti, hogy bepipálva a fejhallgató károsodását elkerülendő magas hangerőnél csökkenti a basszust. Ez hasznos ha agybadugós, vagy kis fülest használtok, de ha valami brutális nagyot (pl. ilyen az én Sennheiser HD570 Symphony-m), akkor nyilván nem szabad hogy a mély hangokat kiírtsa, ezért ekkor ez ne legyen bepipálva.
A beállítás után indíts el egy zenét, majd nyisd meg a Speaker Boost-ot, itt húzd maxra a hangerő csúszkát először, majd utána ÓVATOSAN a boost-ot, ha kell maximumig. Szólnia kell mint az állat (kisebb füles már be is torzít ilyenkor, meg a füledet is kíméld, ezért csak óvatosan).
A Speaker boost-nak mindig futnia kell ha zenét hallgattok a telón, tehát azt mindig zenehallgatás előtt el kell indítani (de látszik a státuszbáron is egy ikonként amikor aktív).
Remélem segítettem. -
modeart
tag
Inkább az a hihetetlen, hogy ezt a funkciót miért nem tudják a nagy gyártók méregdrága telefonjai már hosszú évek óta? Samsung, Sony, HTC, de még az Iphone-nak is ismeretlen ez az egyébként tök egyszerű, de nagyon hasznos időzített ki- és bekapcsolás. (Régebben az a mese terjedt a fórumokon, hogy az android nem támogatja. Pedig de.) Én nagyon szeretem, az előző telóm is tudta és nekem azóta mindig ez is szempont vásárláskor.
Sokan sírnak a gyenge akkuidő miatt az okostelefonoknál, meg hogy éjszakára töltőre kell dugni, pedig akinek van mondjuk egy vezetékes telefonja (családi vészhívás esetére) az nyugodtan ki is kapcsolhatná a mobilt éjszakára mert minek menjen éjszaka? Így nem is merül, max 1-2%-ot (gondolom, ez is valami minimális készenlét miatt). Reggel meg amikor ébreszt, addigra az előző esti mailek már szépen frissen le vannak töltve a telóra a kávé mellé.Egyébként nem csak az Alca, más gyártók telói is tudják már ezt régóta (pl. Prestigio, MyAudio, Lenovo stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged