Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
modeart
tag
Inkább az a hihetetlen, hogy ezt a funkciót miért nem tudják a nagy gyártók méregdrága telefonjai már hosszú évek óta? Samsung, Sony, HTC, de még az Iphone-nak is ismeretlen ez az egyébként tök egyszerű, de nagyon hasznos időzített ki- és bekapcsolás. (Régebben az a mese terjedt a fórumokon, hogy az android nem támogatja. Pedig de.) Én nagyon szeretem, az előző telóm is tudta és nekem azóta mindig ez is szempont vásárláskor.
Sokan sírnak a gyenge akkuidő miatt az okostelefonoknál, meg hogy éjszakára töltőre kell dugni, pedig akinek van mondjuk egy vezetékes telefonja (családi vészhívás esetére) az nyugodtan ki is kapcsolhatná a mobilt éjszakára mert minek menjen éjszaka? Így nem is merül, max 1-2%-ot (gondolom, ez is valami minimális készenlét miatt). Reggel meg amikor ébreszt, addigra az előző esti mailek már szépen frissen le vannak töltve a telóra a kávé mellé.Egyébként nem csak az Alca, más gyártók telói is tudják már ezt régóta (pl. Prestigio, MyAudio, Lenovo stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 430 G7 Intel core i3-10110U laptop
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest