Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Mobil flották
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - iPhone topik
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül

Új hozzászólás Aktív témák
- 

modeart
tag
Régebben én is úgy vélekedtem mint te, de ha használod aktívan az auto ki/bekapcsolást akkor rájössz hogy milyen hasznos is tud lenni.

Csak két példa az akkumulátor-kímélésre:
- nekem flight módban simán tudtak merülni a telefonjaim 10-15%-ot 10 óra hossza alatt. Először azt hittem, valami alkalmazás okozza, de aztán rájöttem, hogy 10 óra alvó módra ez a merülés tök reális.
Az 1-2%-ot kikapcs módban azért írtam, mert reggel ennyivel kevesebbet mutat az akku százalékban. Hogy ez egy egész éjszakai merülés, vagy csak a bootolás evett meg ennyit azt már nem lehet tudni, de egyszer kipróbáltam, hogy kivettem az akksit éjszakára, majd az időzített bekapcs előtt betettem és simán bekapcsolt a teló (tehát nem felejti el a beállítást, vagyis nem kell neki készenlét és akku ehhez).
- aki telefonnal ébreszti magát reggel, dolgozó emberként nagyon kell figyelnie hogy legyen kraft reggel a telefonban, legalább az ébresztéshez, tehát este töltenie kell. (Párom már járt úgy hogy gyenge akkuval flight módban reggelre lemerült a telefonja, se ébresztés, se telefon.)Na nekem nemlóg töltőn éjszaka a telefonom.
Ha este le is merül tökre a telóm, ki is kapcsol, az akku 8-10 óra alatt simán összeszedi magát annyira, hogy bekapcsoljon, ébresszen, én meg utána már dugtam is a töltőre. Persze nem szórakozom így, de egyébként elég 4-5% kraft hogy reggelre még félórára legyen telóm. Aztán vagy kocsiban, vagy irodában ráérek tölteni... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Napelem
 - Battlefield 6
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Mozilla Firefox
 - Elektromos autók - motorok
 - Mobil flották
 - AMD Catalyst™ driverek topikja
 - Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - További aktív témák...

- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
 - BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
 - Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
 - 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
 - Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest