- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugyburugy
csendes tag
Nem tök mindegy, mert a másik teló céges, és ha azt jelzi nekik a telefon, hogy nem kapcsolható, akkor azt hiszik rossz a szám amin hívnak, és én ezt bebukhatom. Az első telóm családi, szóval nem bunkóság azt mondani, bocs, tegyük le, mert a másikon hívnak. A hívásátirányítás, és visszahívás meg nem fog menni, mert nem szeretném a másik beszélgetését én fizetni.
-
modeart
tag
Igen, igazad van, nekem pl. a szolgáltató is küld sms-t a nem fogadott hívásokról ez nekem tök elég.
Egyébként ilyen kifogásai szerintem csak azoknak vannak, akik az életükbe még nem használtak dual simes telót.
Hány kollegámnál látom ahogy a táskájukból kipakolják a két vagy három telót (céges, családos, feltöltős stb.), meg cipelik a sok (persze nem mindig azonos) töltőket....
Ha az egyiken beszélnek, a másik csörög, akkor később megnézi, jaj, ki hívott, vissza kell hívnom (és akkor vajon miért is rossz a dual sim? - egyszerre úgyse tud két telefonon beszélni, namindegy.)Én egyszer, kb. 1 hónapig használtam a hivásvárakoztatást. Soha többet.
Egyrészt ha jön egy második hívás, a legtöbbször nem érdekel, bunkóságnak tartom rácsapni a telefont, vagy várakoztatni a másikat, csak azért mert más is hív. A másik, hogy így többen panaszkodtak, hogy nem veszem fel a telefont nekik. Míg ha foglalt vagy nem elérhető jelzés van, azt tudomásul veszik és keresnek később. Értelmét én max. üzleti céloknál látom ennek a funkciónak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Crypto Trade
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.