Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
válasz
bugyburugy #123 üzenetére
a másik teló céges, és ha azt jelzi nekik a telefon, hogy nem kapcsolható, akkor azt hiszik rossz a szám amin hívnak
?!?!??!!
azt tudod, hogy ez az uzenet megy nekik akkor is, ha 1) tulterhelt a radiotorony, 2) ha nincs lefedettseg, 3) esetlegesen ha tul gyorsan utazol, es nem kapsz egy uj tornyon slotot hirtelen, 4) ha lemerult a telefonod (!!!), esatobbi.
a munkatarsaid egyenesen ostobak, valts munkahelyet. -
modeart
tag
válasz
bugyburugy #123 üzenetére
Nem vitatkozásképp
, de két gondolat:
1. Azért van különbség a "hívott szám nem kapcsolható" (vagy üzenetrögzítő) - illetve a "hívott szám nem létezik" üzenet között. Értelmes ember tudja hogy míg az előbbinél vagy térerő nincs vagy esetleg lemerült a teló, tehát később hívom, addig az utóbbinál nem is érdemes próbálkozni, mert nincs ilyen hívószám. Az én hívóim különséget tudnak tenni a kettő között.Hozzáteszem: sokat utazom, néha eldugott, határmenti helyeken és simán előfordulhat hogy nincs térerő. (Ez egyfajta hülye-szűrő is, ha nem tud különbséget tenni, akkor én nem is szívesen beszélek vele telefonon.
)
2. Nekem mindig van itt egy ellentmondás a "fontos" üzleti hívás"nál, nevezetesen hogy ugye fontos a hívás, de annyira azért nem, hogy álljuk a költségét épp akkor amikor mással (rokonnal) beszélünk.
Ne haragudj, de statisztikailag mennyi az esélye nap mint nap, amikor épp akkor beszélsz a rokonnal, amikor befut egy fontos hívás? Ha "igazán üzleti" és pénzt ér, akkor én nem sajnálnám azt a pár perc visszahívás díját ezekben a ritka esetekben. Nekem ha valóban fontos hívás befut, akkor gondolkodás nélkül hívom vissza. Párszáz forint lehet havonta amit a valóban fontos hívások visszahívására költök.
Arról nem is beszélve, hogy egy üzleti előfizetésnél a percdíjak elhanyagolhatók (vodafone red pl. semmibe se kerül). Milyen üzlet az, amely sajnálja visszahívni az ügyfelét? (hangsúlyozom, csak abban a statisztikai esetben amikor épp beszélsz valakivel).És mi a helyzet akkor, amikor az egyik ügyféllel beszélsz és a másik éppen hív? Akkor mit teszel?
De ha ez valóban VALÓS probléma és túl sok lenne a költsége a visszahívásnak, akkor ez csak annyit jelent, hogy túl sok magánbeszélgetést folytatsz "munkaidőben".Valahogy én ezeket mindig kifogásoknak és nem valós problémáknak érzem.
Az a baj, hogy szerintem az emberek többsége annyira függ a mobiljától, hogy valósággal szorong, ha nem elérhető, azt hiszi lemarad valamiről.
-
modeart
tag
válasz
bugyburugy #119 üzenetére
Akkor nem igazán olvastad át jól a fórumokat.
Akinek van pár napig dual simes telója, magától rájön a megoldásra: egymásra kell irányítani hívásirányítással a két sim kártyát, így kapsz foglalt jelzést.
És megelőzve egy tévhitet (ami szintén a fórumokon terjeszt néhány "okos") hogy a hívásátirányítás pénzbe kerül, NEM, a hivásátirányítás ÍGY nem kerül semmibe, mert percdíja van, viszont így ugye nem beszélünk, csak a foglalt jelzést generáljuk íly módon.
Ráadásul ha az egyik kártyádon mobilnetezel, és be van állítva a GSM hívás prioritása, akkor a net miatt sem dob el hívást, max. megszakad a netezés telefonálás közben.
Egyébként 2 éve használok dual simes telót, még soha senki az ismerőseim közül nem panaszkodott, hogy nem vagyok elérhető telón és soha nem éreztem hátrányát hogy nem dual active.... azt hogy viszont egy telefont viszek magammal, egyre kell ügyelnek, egyet töltenem - azt nagyon szeretem.
A magam részéről amíg a mobilelőfizetés mellé kínált mobilnet horrorr áron van, addig a második simem egy szimpla mobilnetes sim lesz, így még egy darabig nem akarok lemondani a dual simről, mert baromi kényelmes és olcsóbb a mobilnetem.
Van egyébként abszolút dual sim active teló a HTC-től, egy százasért itt[link]. -
moli.hu
őstag
válasz
bugyburugy #117 üzenetére
nem kapcsolhatot. Javaslom, google-vel keress ra, tobb szazszor leirtak mar a prohardveren is, ebbol jomagam is vagy 5-szor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest