- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic V2 - origami
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Íme az új Android Auto!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
igen, de en azt nem ertem, hogy miert nem tokmindegy, hogy "az elofizeto nem kapcsolhato" vagy "az elofizeto foglalt" a valasz. Tok mindegy, mindketszer kesobb keresem, vagy azonnal irok neki egy sms-t, ami olvashat, a nem kapcsolhato eseten igy meg latom is, hogy mikor lett kapcsolhato: mikor fejezte be a hivasat, akkor jon az ertesito az sms kezbesiteserol, ez meg talan jobb is!
egyedul a hivasvarakoztatas eseten van ertelme az atiranyitasnak, de akkor meg ha felveszed a masodik bejovot, akkor ugye fizeted az atiranyitas dijat, ami mondjuk egy prepaidnel akar 40ft/perc egy sima hivasfogadasert?! hat, kosz, nem.
[ Szerkesztve ]
-
moli.hu
őstag
az oka az, hogy az alcatel, prestigio es a tobbi kinai chipet hasznal, ami tamogatja ezt a funkciot, a tobbi chip nem.
egyebkent meg teljesen felesleges, mert ha siman flight mode-ba kapcsolod idozitve, ugyanott vagy, foleg, hogy irtad, hogy 1-2%-ot standbyba is merul, az pedig nagyon sok egy standbyhoz kepest. -
Sanya72
csendes tag
Üdv. Nekem sem működött a GPS, bevittem a telemax szervizbe, és két hét múlva közölték, hogy alkatrészhiány miatt kicserélik a telefont. Kaptam egy cserére jogosító jegyzőkönyvet, amivel a MM-ba kicserélték.
Viszont nekem meg az a kérdésem, hogyha kiveszem a pipát a kézmozdulatok/némítás elfordításra kockából, és újraindítom a telefont a pipa mindig visszakerül, és bejövő híváskor egy kis mozgásra is elnémítja a telefont. Nektek is ilyen, vagy esetleg az új szoftverfrissítéstől van?
B.S. -
rzf
csendes tag
Időközben lepróbáltuk modeart-tal a Vibert, meg a Skype-ot.
A Viber igazából csak videó üzenetet tud, videotelefonálást nem. (Úgy értem alapból ennyit tud.)
A Skype viszont ment, bár felém elég szar kép jött (ez lehet network is), de volt kép, nem volt elfordulva 90 fokkal, mint néhány telefonon, stb.
Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
harcitomi
tag
Én elvileg pontosan erre a típusra vettem a fóliákat (5020d), de sajna jó 1 milivel nagyobb, mint kellene. Úgyhogy nem mindegy, honnan rendeled. A gond csak az, hogy már két különböző kiszerelésű fóliát is rendeltem, de ugyanolyan nagy mind a kettő, pedig ehhez a típushoz gyártották őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest