Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mjocika

    aktív tag

    válasz Kari915 #3000 üzenetére

    Nem félszavak ezek, hanem arról van szó, hogy majdnem mindenki nekiugrik windowsos progikkal az Android rendszernek, ami egy Linux disztribúció. Nos mint sokszor kiderült a Windows elindítja eme csodaprogikat s meglepetésként valamint eléggé kellemetlenül érint sok embert, hogy sorra behalnak a cuccok. Magyarul elindítunk valamit, amiről gőzünk sincs, hogy mit csinál s miért. A topicban sokszor belinkeltem egy csomó olvasnivalót, hogy végül is mit csinálnak ezek a windowsra, grafikus környezetre átírt progik, s mit is lehetne csinálni egy Androidos telóval ADB-ből elindított parancssorokkal. De e helyett a többség mindig bőszen klikkel s csodálkozik. Ezért írtam pár napja, hogy hosszabb segítség csak MSN-en. Mert a parancssori buli nem arról szól uzgye, hogy klikk ide meg oda ;)

    Eddig egyetlen egy topicbeli kollega, ngabi (ha jól emlékszem a nickjére, ha nem akkor bocsásson meg érte) tolt le, hogy mért nem ezzel kezdtem neki a segítséget, s ő is leírta, hogy baj van a windowsos Oneclick progi s a Java SDK viszonyával az OT990 tekintetében. Csodálatos módon, több órás klikelgetés után pár mp alatt rootolta a telefonját parancssorokkal, s be is linkelte ő is nektek, hogy miképpen.

    Akinek kell a segítség, annak rendelkezésére állok a szabadidőm függvényében , hogy segítsek ezentúl is MSN-en vagy Skype-on keresztül.

    [ Szerkesztve ]

    készül: http://ot990.try.hu, lehet regelni, de egyelőre a chat-et tudjátok használni, tartalom feltöltése folyamatban a héten !

Új hozzászólás Aktív témák